![]() |
Doresc sa cumpar cateva DVD-uri ORiGiNALE si NEAPARAT cu subtitrare in limba romana
Doresc sa cumpar cateva DVD-uri ORiGiNALE si NEAPARAT cu subtitrare in limba romana:
01. Notting Hill 02. Taxi (primul) 03. Un barbat multiplicat / Multiplicity 04. Mincinosul mincinosilor / Liar, liar 05. E.T. - The Extra-terrestrial 06. Distractie cu Dick si Jane / Fun with Dick and Jane 07. Politistii umfla potul (toate trei) : Les Ripoux + Ripoux contre Ripoux + Ripoux 3 08. Rob Roy 09. Zona de impact / Striking distance 10. Ultimul samaritean / The last boy scout 11. Avionul buclucas / Airplane (primul) 12. Gemenii / Twins 13. Sechestrati in larg / Under siege (1) 14. Sechestrati in tren / Under siege (2) 15. Rambo (primele 3) 16. Maestrii comediei vol.1 (contine 5 sau 6 dvd-uri,inclusiv cu Stefan Banica sn.) 17. Un socru de cosmar / Meet the parents 18. Doi cuscrii de cosmar / Meet the Fockers 19. Singur acasa 4 / Home alone 4 20. Crocodile Dundee 1+2+3 21. Un print in America / Coming to America 22. Al saselea simt / The sixth sense 23. Ferma animalelor de George Orwell (animatie - satira politica) 24. Razboiul stelelor + Imperiul contraataca + Intoarcerea lui Jedi 25. In timp ce tu dormeai / While you were sleeping 26. Vreau sa fiu mare / Big - cu Tom Hanks 27. Arma mortala 4 / Lethal weapon 4 28. orice filme cu Winnetou,Old Shaterhand,Old Surehand 29. Aurul lui MacKenna - cu Omar Shariff si Telly Savalas 30. Orhideea salbatica 31. Laguna albastra 32. Dirty dancing (primul) |
multe dintre ele se gasesc pe pro video, dar nu sunt pe stoc:(
|
bodromir am eu aproape 15-16 din filmele pe care le vrei ( cumparate ), trimite-mi un pm cu id-ul tau si poate vorbim si am sa iti vand cateva ....
|
sa fie si originale am si eu din acele filme dar nu toate originale:)
|
All times are GMT +2. The time now is 04:23. |