![]() |
Craptions
Dupa moda lansata de cracked, facem si noi o joaca. Ideea e sa puna cineva o singura imagine pe zi, si restul sa punem comentarii mai mult sau mai putin umoristice, sa radem, sa aprobam cele mai haioase, etc. De preferat, sa fie imagini din film, cum credeti sau vreti.
Aici puteti vedea o colectie de craptionuri reusite. Pun eu prima imagine. ![]() You may still have the hair, and get all the chicks, Riker, but you will never baldly go where no man has gone before. |
"Riker, cei de la Baldywood m-au invitat sa joc intr-un remake la Hair. Haha, îţi dai seama, chestia asta e păr la ceas pentru mine!"
|
a, sau trebuie sa punem poza si text fiecare?
|
- Raicare, felicitari! Mult succes in Ghencea!
- Multumesc, Capitane! Dar nu era mai simplu sa trimitem nebunul cu un elicopter la Muntele Athos? |
Originally Posted by keepwalking:
Quote:
|
Originally Posted by omudindulap:
aha, ok. |
- Keep, felicitari pentru premiu !
- Mersi, Pit, pentru sfaturile bune pe care mi le-ai dat de-a lungul timpului, fara tine nu as fi reusit, chit ca asta m-a costat podoaba capilara si o imbatranire prematura. ~X( - Da, observ, nu le poti avea pe toate. Ce vrei acum?! Si cu Oscaru'-n vitrina si cu par pe cap.. (pamflet, orice asemanare cu realitatea este pur neintamplatoare) :P |
Originally Posted by omudindulap:
bun, bun!:) |
"Riker, vezi ca este unul, Ponta, care vrea sa ma suspende. Cica am depasit the final frontiere a oricarui bun simt. Asa ca fa-mi un romulan cu gheatza, sa-mi treaca supararea"
|
Riker's thoughts: "I don’t understand what he’s smiling at. He’s bald, older than me and I got to play Deanna’s lover too."
JLP’s thoughts: “I’m going to get those dickheads for putting this smile on me in the script. This is my last series. I’m done with them! No more Mr. Nice Guy, no more Captain Jean-Luc Picard. My next role will be eeeeeevil >:) ” |
Riker: Captain, we just beat the shit outta them. Again. (Riker's thoughts: Ti-am salvat curu din nou mosh Gerila ! Cred ca e momentu sa preiau EU fraiele p'acilea)
Picard: Well done, mr. Riker, well done! (Picard's thoughts: This fucking gipsy wants my Chair ! Over my dead ... hair !) |
buna asta cu "dead hair":)
|
new day:
![]() Kandi: I want people to appreciate me for what I am, not for how I'm looking! I'm working so hard for this! Alan: But-but-but... sweaty...ăăă sweetie... everybody is really appreciating you for-for what you are! |
El: Scumpa mea, azi mi-ai pus broccoli si dovlecei fierti la pachet; un barbat activ ca mine nu poate rezista cu asa ceva.
Ea: Esti sigur ca nu ai gasit si bucatelele de carne pe care le-am oprit special pentru tine, din mincarea pisicii? Tu nu-ti dai seama ca nu-mi pot permite sa ma ingras? Nu vezi cit de greu muncesc sa arat bine pentru tine? |
Ea: Sa vedem daca ai retinut ce ti-am spus sa iei din piata.
El: Aaa, pepenashi ... rosii ... mere ... pere ... Ea: Ei poftim, nu esti atent deloc cand vorbesc cu tine. Am zis: 2 kile de lapte, ce era asa de greu ?! El: Ahhhhhhhhh |
Want milk with that?
|
nu vad poza, ci doar o cruciulita.
|
![]() Dialogul original mi se pare destul de penibil: Ea: Credeam ca nu te mai gasesc. (de ce ai mai venit atunci? :)) ) El: Inca 5 minute si ma ratai. |
El: daţ 5 lei la un om amărât şi necăjit! Că nam mamă şi nam tată, nam pe nimeni pe lume şi suntem cin'şpe fraţi acasă!
Ea: Vezi, ţi-am spus eu că dacă nu îţi vezi de şcoală ai să ajungi să cerşeşti în gară! |
El: esti atat de frumoasa. ca o raza de soare. esti divina, esti... esti... dragostea mea
Ea: unde ai fost aseara intre orele 12 si 1? |
All times are GMT +2. The time now is 01:01. |