![]() |
Vreau si eu un film de calitate
Mi-ar placea sa vizionez un film de calitate, gen "The notebook" sau "A walk to remember".
Any suggestions? :X Thx a lot! |
daca vrei ceva lacrimogen, iti recomand "P.S. I love you"
nu e cel mai bun film din toate timpurile, insa e bun de vizionat pentru relaxare... sau "50 First Dates" (e mai mult comedie avand in vedere ca joaca Adam Sandler in el, dar a sfarsit o sa te emotioneze... ;) ) |
Incearca My Sassy Girl (Yeopgijeogin geunyeo), Jeux d'enfants, Two Lovers, Los amantes del Circulo Polar.
|
Originally Posted by Willy4k:
uite deocamdata: August Rush (o sa-ti placa) Remember Me (o sa plangi mai mult ca sigur) o sa-ti mai spun cand imi amintesc |
|
As vrea si eu daca se poate sa imi recomandati un horror de calitate . :) Ceva mai infricosator ,cu chestii paranormale , cu stafii , monstri , criminali in serie , etc . Ideea este ca eu si prietenii cu care urmeaza sa ma uit la film sa tragem o sperietura pe cinste . ;) Astept raspuns si Multumesc anticipat . :D
|
Mirrors , The Grudge ( 1 si 2 ) , Pet Sematary , The Thing , IT , A nightmare on the Elm Street ( toate ) ... si lista poate continua !
|
Originally Posted by Medicate:
Mesri ! :D |
Cumpara-ti [REC]. Atat.
|
Crash (2004) unul dintre preferatele mele. Merită încercat
|
vacancy. sunt doua. primul, cel din 2007, mi se pare mai reusit.
|
as dori si io niste sugestii de filme psihologice de genul SE7EN sau FIGHT CLUB....ms anticipat
|
Uite aici cateva filme psihologice foarte bune : Identity , Hide & Seek , The Fountain , Memento , Being John Malkovich.
|
Originally Posted by omudindulap:
E bun de ceva My sassy girl?Am impresia ca am citit review-uri favorabile si l-am trecut pe lista insa n-am ajuns sa-l vad si de asta intreb sa stiu daca se merita.Nu sunt fan al filmelor lacrimogen deloc dar daca are o poveste interesanta ii dau o sansa.:-? |
Originally Posted by gely777:
|
Originally Posted by KrissKringle:
|
All times are GMT +2. The time now is 10:16. |