![]() |
Joc geografic: Ghicește titlul hărții!
Pentru că am inspirație săptămâna asta, să vă mai propun un joc. După unul sonor, unul grafic, vizual.
Regula este simplă: Se propune o hartă cu legendă dar fără titlu, care trebuie ghicit. Prima hartă dați-mi voie s-o propun chiar eu. Pentru că o am pe următoarea la îndemână, o propun pe ea, deși nu e poate atât de ușor de ghicit la ce se referă. ![]() Sursa: Wikipedia.org După aflarea răspunsului corect, urmează ca forumistul care l-a oferit să propună o nouă ghicitoare. |
cred ca se refera la Harta tarilor care detin reactoare nucleare, cu anii aferenti aparitiei acestora....
|
|
atunci e Harta tarilor care au trimis oameni in spatiu...
|
Ei, până la urmă n-a fost așa de grea ghicitoarea...
http://commons.wikimedia.org/wiki/Fi..._by_nation.svg Bravo! Pune o hartă dacă vrei și ai timp. |
chestia e ca nu ma pricep la incarcat poze pe site...:)
sa incerce altcineva, mai priceput. |
OK. Aștept și eu cu interes să văd dacă jocul le place oamenilor.
|
Place:
![]() |
Incredibil!
Eu vrusesem să propun la început această hartă, dar, neavând-o procesată, am postat-o pe cea cu cosmo/astro/taiko(etc.)nauții. Pe aia pe care ai postat-o tu am văzut-o zilele trecute aici. Bine, am șters adresele exacte de mai sus. |
Hehe, gand la gand! ;)
Hai sa lasam pe altcineva sa ghiceasca atunci. :D |
Apropo, a se observa că uneori e de preferat să nu se includă legenda, pentru că n-ar mai avea niciun farmec ghicitoarea.
|
Ţări în care se vorbeşte germana.:) Thanx to Namibia!
|
Dap. Pune poza. ;)
|
![]() |
Harta intinderii Imperiului Roman?
|
Nu. E vorba de istoria, dar cu mult înainte de Imperiu Roman.
|
Arealul în care a trăit omul de Neanderthal
http://en.wikipedia.org/wiki/Neanderthal |
Amice, eşti bun! Lucrezi la vreun muzeu?:))
|
Nu, dar mi-am imaginat mai ales pentru că ai spus că harta descrie o situație veche. În plus, am observat limitarea la nord a zonei colorate, un indiciu că era vorba de un fenomen cu resorturi mai degrabă biologice decât politice.
Imediat pun ceva. Un moment! |
Poftim!
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 08:57. |