Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   "Twilight Saga: Eclipse" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97204)

Gloria 21 Jun 2010 14:39

"Twilight Saga: Eclipse"
 
MediaPro Distribution prezinta din 2 iulie pe marile ecrane Twilight Saga: Eclipse/ Saga Amurg: Eclipsa, care va putea fi vizionat in premiera in urmatoarele cinematografe: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Baneasa Drive-In Cinema, Cinema Patria, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta), precum si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Timisoara, Cluj, Pitesti, Bacau si Iasi).

Fanii fenomenului Amurg pot determina venirea in tara a actorilor principali! Pe 1 iulie, cu incepere de la orele 17.00, pe Bd. Unirii din Bucuresti, fanii sunt asteptati sa se mobilizeze in numar cat mai mare la Conventia Amurg, pentru a inregistra cea mai zgomotoasa aclamatie pentru venirea actorilor in Romania.

Conventia Amurg va avea ca punct de plecare Bd. Unirii, de unde fanii vor marsalui pana la Centrul Cultural “MIHAI EMINESCU” - cat mai pregatiti de parada, adica imbracati ca niste fani adevarati, ,,inarmati” cu pancarte si stegulete, banderole si insigne. Odata ajunsi la destinatie, adica la amfiteatrul “MIHAI EMINESCU” din Parcul National, vor inregistra cea mai zgomotoasa ovatie pentru aducerea actorilor din Amurg in Romania. Inregistrarea va ajunge chiar la actori, asa ca depinde de fani sa ii convinga.

Seara vine cu noi suprize pentru fanii prezenti la eveniment, care nu numai ca vor putea vedea Amurg si Luna Noua gratis, dar vor avea ocazia sa castige sute de premii originale Eclipsa, precum si invitatii la film.

Daca vreti sa participati la acest eveniment si vreti sa le demonstrati lui Robert, Kristen, Taylor si celorlalti ca miile de fani Amurg din Romania merita atentia lor, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe www.twilightsaga.ro/conventie si sa va inscrieti la conventie. Pentru mai multe detalii accesati www.twilightsaga.ro.

In cea de-a treia ecranizare a celebrei serii Amurg, Eclipsa, raul care a pandit din umbra pana acum isi arata coltii. Orasul Seattle este devastat de o serie de crime sangeroase si disparitii misterioase. Creand o armata dintr-o rasa noua de vampiri insetati de sange, malefica Victoria s-a intors pentru a se razbuna. Iar Bella, tinta principala, este acum in pericol de moarte. Uniti de acest secret infricosator, Edward si Jacob trebuie sa incerce sa uite rivalitatea dintre ei si sa se alieze pentru a o apara.

Windom 21 Jun 2010 15:02

No daca mi se garanteaza un tete-a-tete cu Bella, finalizat cu un happy ending, vin sa urlu din toti bojocii.B-)

StefanDo 21 Jun 2010 15:07

pai asta-i si ideea: nu ti se garanteaza NIMIC, nici macar ca tipa se urca in avion :))

Pitbull 21 Jun 2010 15:13

Originally Posted by The Twilight Brainwashers:

fanii sunt asteptati sa se mobilizeze in numar cat mai mare la Conventia Amurg, pentru a inregistra cea mai zgomotoasa aclamatie pentru venirea actorilor in Romania.

Conventia Amurg va avea ca punct de plecare Bd. Unirii, de unde fanii vor marsalui pana la Centrul Cultural “MIHAI EMINESCU” - cat mai pregatiti de parada, adica imbracati ca niste fani adevarati, ,,inarmati” cu pancarte si stegulete, banderole si insigne. Odata ajunsi la destinatie, adica la amfiteatrul “MIHAI EMINESCU” din Parcul National, vor inregistra cea mai zgomotoasa ovatie pentru aducerea actorilor din Amurg in Romania. Inregistrarea va ajunge chiar la actori, asa ca depinde de fani sa ii convinga.

S-o tâmpit lumea. :|

Originally Posted by The Twilight Brainwashers:

raul care a pandit din umbra pana acum isi arata coltii.

Am observat deja! :-SS

Windom 21 Jun 2010 15:19

Pai mascati si voi cumva evenimentul in demonstratie antiguvernamentala - succesul va fi garantat.;) Iar dupa ce s-au adunat pensionarii, la momentul oportun, ii puneti sa scandeze "Blow me Kristen" ori alta formula de aclamatie. Le ziceti ca e "Jos Basescu" scandat in engleza pentru a se solidariza opinia publica internationala. Altfel, o sa aveti acolo o mina de emo kids wannabies, rahitici si lipsiti de patos. Pacat de ocazia irosita.:(

hellsteed 21 Jun 2010 15:46

=)) Chiar sexizta asa ceva ?! Boahhhh

marius_em 21 Jun 2010 16:29

Super-tare. Abia astept sa-l vad pe Robert Pattison! Yey.... ce dracut e Robert Pattison! I love Robert Pattison, i want him to cum and fuck every teenage girl in Romania! And I want to watch.

Judex 21 Jun 2010 16:32

Boala grea...

http://cheezfailbooking.files.wordpr...ology-twil.png

>:)

Nu se-ncarca imaginea aici, dati si voi click sa vedeti mostra. =))

vlad4s 21 Jun 2010 22:40

eu m - as duce la conventie doar pt filmul gratis!:))

MariaMona 22 Jun 2010 09:40

Fatuca de peste 30 de ani, fana Seria Amurg :P - mi-am rezervat deja locuri la avanpremiera. Si vreau sa zic ca in prima zi de rezervari online, dupa vreo 5 ore (nu stiu la cat au inceput, eu mi-am rezervat seara tarziu) la Timisoara mai erau vreo 10 locuri... Dar la conventie tot nu m-as duce, desi si mie mi-ar placea sa il cunosc foooarte personal pe Pattinson...:">

Pitbull 30 Jun 2010 18:38


"Twilight Saga: Eclipse" - Vasilică şi haita de oi bovine
Decât scurt şi fără rost,
Mai bine lungit, şi prost.


Să vă zic bancul cu Vasilică.

- Alo, casa Popescu?
- Da.
- Domnul Popescu?
- Da...!
- Aici maternitatea.
- Da?!?
- Soţia dumneavoastră a născut un băiat...
- Uraaa - s-a născut Vasilică, băiatu' tatii, frumos şi deştept, aşa-i pun numele, Vasilică, să n-am ambiţie dacă nu!
Şi fuge la maternitate, strigând din drum la toată lumea că s-a născut Vasilică, băiatul lui cel frumos şi deştept. Ajunge acolo, intră, vede pe culoar primul salon, cu o tăbliţă pe uşă: "Copii frumoşi şi deştepţi". Deschide uşa, intră strigând fericit:
- Heeei, Vasilicăăă...! :D
Nimic. Linişte. "Măi ce mama dracu'? Nu-i aici...?" Se mai uită, vede uşa a doua: "Copii urâţi şi deştepţi". Ce să facă, "Bine, dom'le, nu-i frumos da' măcar e deştept, îl bagă tata la băieţii deştepţi, ăia cu contractele de la guvern..." Deschide uşa:
- Salut, Vasilică, eu sunt tata! :)
Pauză. "Cum, dom'le, nici aici..?" Uşa a treia: "Copiii frumoşi şi proşti". "Treacă de la mine, îl fac actor." Şi intră:
- Vasilică? ;)
Aiurea... Mai departe? "Copii urâţi şi proşti"... "E, asta e, e urât, e şi prost, da-i băiatu' meu, tot l-oi iubi..." Şi:
- Vasilică... :-S
Vacs Vasilică.. Uşa a cincea: "Monştri congenitali, malformaţi, mutanţi, posedaţi, progenituri ale Satanei, 666"... Bagă un cap pe uşă, cu frică...:
- Vasilică...? :(
Nici aici. Şi ajunge în sfârşit la uşa a şasea - şi pe uşă scria doar atât:
V A S I L I C Ă

Ăsta a fost bancul cu Vasilică.
Era fatal să mi-l amintesc în timpul funestei experienţe torţionariceşti de azi, unde vedeam cum vampirii buni şi urâţi se aliază cu werewolfii proşti şi urâţi ca să se bată cu vampirii răi şi urâţi şi proşti, în Poiana Narciselor din statul Washington, ăla unde-şi agaţă americanii harta-n cui. Evident, limbricul ăla de celuloid care târâtu-s-a două ceasuri şi patru minute prin aparatele de proiecţie de la Cinema Pro nu-şi poate revendica nici titlul de "urât şi prost", nici de "urât, rău şi prost", ci doar de autentic VASILICĂ al chestiilor mânjite pe ecran.
Cum spuneam în analiza la "Luna nouă" (apuca-m-ar de ouă), la început, când am văzut primul "Apus de soare" (apuca-m-ar de chicioare - se răsuceşte-n mormânt Delavrancea, sireacu'!), ăla de din 2008, mi s-a părut o premisă interesantă, şi binişor lucrată - poate unde făcuse regia o anume Mimi pre numele ei cel adevărat Catherine Hardwicke, care promitea, fata, promitea... Al doilea, ăla al "Lunii noi" (apuca-m-ar de un coi), mi-a spulberat iremediabil, impardonabil şi incomensurabil orice iluzii, inclusiv grazzie regiei complet năroade a numitului Chris Weitz. La vremea aceea, în 2009, mi-am zis: "Mai rău de-atât nu se poate!"
Nu vă mai spun ce mi-am zis azi, că ştiţi deja. Ca-n bancul ăla cu pesimistul şi optimistul.
Continuarea "Lunii noi" (apuca-m-ar tot de-un coi / şi pe urmă de-amândoi) se revendică de la un anume David Slade, care-a mai făcut trei filmuleţe de familie cotate binişor pe IMDb de cei câţiva amici cooptaţi în procesul de votare - dar, înainte de asta, se trage tot de la dezastruoasa moştenire a persoanei Stephanie Meyer, multimilionara de carton astfel unsă de cirezile pseudo-cititoriceşti ale începutului de mileniu. Încaltea, alea ale lui Anne Rice aveau un skepsis, ceva, barem "True Blood" mai mişcă cât de câtuşi de puţinuşi, dar poveştile astea asfinţitoare sunt de-o cretinătate, de-o golătate şi de-o nulitate cum rar ţi-e dat să-ntâlneşti. Fiindcă tot sunt la modă vampirii, cel puţin de la Bram Stoker încoace, fel de fel de neaveniţi tot încearcă să se căpătuiască de pe urma lor - şi culmea e că destui şi reuşesc, că vorba aceea, e plină lumea de necazuri. Ştefenia lu' Meyer, n-are ea treabă cu semnificaţiile tradiţionale ale vampirismului, cu miturile, cu istoria culturii în general - ea zice că vampirii e buni, şi gata dom'le, e buni! Ce, te pui cu muierea? De un' să ştie madam că sensul vampirismului este parazitismul, extragerea esenţei vitale a altora pentru a supravieţui? De unde să cunoască fătuca idealurile de atingere a nemuririi care stau la baza cultelor vampirice (din care însuşi Jules Verne făcea parte, ca şi atâţia alţi confraţi ai săi Rosi+Crucieni, dealtfel)? Ştefenica cea Meyer şi Sfântă, ca atâtea alte tovărăşici făcute pe puncte, a auzit şi ea de unii care suge sângele (nu ca ea), şi i s-a părut cool ideea, şi dă-i nene cu grafomania! Dă-i! Şi bineînţeles că s-a găsit şi puzderie de oi nătântoale care să-i pască inepţiile. Timpu' trece, copyrightu' merge, noi cu drag vampirim!
Şi vârcolim - aşa, mai pe vârcolitelea...
Că fincă dandanaua din "New Moon" (apuca-m-ar de lăstun) continuă şi aici, în "Eclipse" (care ţi-o-nfipse) tot aşa de nesărat, de inutil şi de plicticos. Proasta aia de Bella Swan (apuca-m-ar de ciocan), să vezi şi să nu crezi, nu mai ştie cu cine să-şi pună pirostriile: ba cu Edward Cullen (apuca-m-ar de pollen), ba cu Jacob Black (apuca-m-ar de un crack). Aşa că tot timpul, da' tot, tot, tot timpul, ăştia trei nu fac altceva decât s-o lăăălăie nene, cu variaţiuni pe-aceeaşi temă: "Eu te iubesc cu adevărat". "Ba eu te iubesc cu şi mai adevărat." "Da, da' eu am sânge cald." "Da, da' al meu e mai rece ca al tău!" "Tu pe mine mă iubeşti, da' să zici nu îndrăzneşti!" "Ba pe mine mă iubeşte, vârcolacule lu' peşte!" - şi tot aşa, pân-la noi ordine. Nici chiar în filmele lui Nichituş nu se vorbeşte aşa de mult şi prost - ceea ce-mi aminteşte de devizele noastre din armată, la munca pe sectoare: "Pauzele lungi şi dese / Cheia marilor succese" şi "Decât mult şi fără rost, / Mai bine puţin şi prost!" E, aicea-i şi mai nasol, fiindcă nu e puţin şi prost - e prost şi lungit de-ţi vine să urli ca vârcolacii când le trag vampiracii şuturi în părţile mai sfiicioase ale făpturii.
Estimp, nişte vampiri mai căcănari pun la cale de-o armată - cică. De ce, pentru ce şi ca ce chestie, nu ni se spune (decât clasicul "ca să fie ei mai cu moţ" - ca... ştiţi dumneavoastră ce!). De două ori pe parcurs, AndreeaEştile din Seattle ne anunţă la ştiri că acolo se moare pe ruptelea, şi c-o păţi, c-o fi un creminal în serie. Aşa că o oră jumate, vampirii de bine se antrenează la cafting în Poieniţa cu Zambile, unde-şi trag şuturi în bile, alternativ cu nenumărate şi nenumărabile secvenţe triunghiular-siropoase între puradeii ăia trei din roalele principale. Proporţia: cam 1/20 în favoarea covârşitoare a peltelelor logoreic-zaharisite.
La sfârşit, vine aşa-zisa "armată" a hălorlanţii - să vezi şi să nu crezi: o găşculiţă de câţiva puşti pârliţi! Se iau la trozneală-n Pădurea Roşu şi, nici una nici nouă, gata daravela!
Daravela caftangistă, da' nu şi aia frecangistă - că după final, ne mai ţine vreo juma' de oră cu liru-liru-clocodiru, ba-n braţele lu' unu', ba-n patu' de suferinţă a lu' altu', ba călare pe-amândoi!
Inevitabil, indubitabil şi ireconciliabil, bieţii distribuiţi joacă de parcă pleacă. Robert Pattinson, care-n unele filme mai serioase a dovedit că n-ar fi el chiar incapabil să mai mişte cât-de-cât (mai ales în recentul "Remember Me" - cel puţin până nu ne-aminteam de oroarea de-aici), se comportă în Edward (apuca-m-ar de halebard) cam ca un stâlp umblăreţ dar chinuit de un hemoroid abscons. Kristen Stewart e aşijderea de ţapănă, da' fără hemoroid. Doar Taylor Lautner mai palpită oareşicâtva, cel puţin când nu se screme să se transforme în gigalup digital. Cât despre antagonişti, numiţii Xavier Samuel şi Anna Kendrick, au ăştia-n ei o actorie, de zici că-s digitali şi-atâta tot, mişculaţi cu vreun Poser, vreun Adobe, ceva... Desigur, Peter Facinelli e acelaşi Doctor Carlisle Cullen devotat-cabotin-ca-cartonu', iar în Jane Viperini... ăsta, Volturi (tot un drac - adică, bampir), fosta Dakota Fanning îşi desăvârşeşte traiectoria de la zero la zero-barat.
Cum spundeam la început, laba asta tristă se întristează la pătrat (şi pe noi o dată cu ea), prin simpatiile pe care le stârneşte în rândurile cocălăretului uterin la nivel planetar. Nu mai departe de tot azi, la vizionarea de la Pro, ce să vezi? Cohortă de fane şi admiratrice, grupate strategic prin sală, da' mai cu seamă-n centrul hăl din 'niljoc - întâmplător, noi criticii, în inocenţa noastră, avem locurile noastre cu care ne-am obişnuit. Ei bine, azi, pas! Toată loja centrală, unde am deprins obiceiul să miştocăresc cu Irina Margareta Nistor şi Roxana Heroiu, era ocupattăn-sie de câteva funcţionare fiţoase care, cu imperială nesimţire (deşi altminteri sala în ansamblul ei era mai goală decât Jojo-n "Poker"), se înstăpâniseră preste întregul rând tocmai până-n capăt la Ion Bucheru, ţinându-l blocat şi pentru colegele de birou care, pasă-mi-te, mai aveau până să prindă prilejul prielnic de a o tuli-n timpul programului. Stareţa haitei de oi bovine (sau viceversa) îşi făcea vânt cu deştele, declarând că vai că oh că nu mai poate de emoţie pân' să-şi vadă idolii. Finalmente, întârziatele n-au mai apărut, da' nici o problemă - fan(dosit)ele prezente chicoteau şi giumbuşleau în sincron perfect la toate bancurile tâmpite de pe ecran, iar când s-a aprins lumina, una aşa mai învăţată şi mai bărbată a aplaudat.
Parol, ţaţo, să mă-ngropi!

Pitbull (Mihnea Columbeanu)
30 iunie, 2010, 17:30-18:55
Bucureşti, România

Windom 30 Jun 2010 18:47

Originally Posted by Pitbull:

un anume David Slade, care-a mai făcut trei filmuleţe de familie cotate binişor pe IMDb de cei câţiva amici cooptaţi în procesul de votare

Hard Candy si 30 Days of Night nu-s chiar filme de lepadat.

Pitbull 30 Jun 2010 18:56

Jamais couché avec.
Dacä le väd si-mi plac, îi cer iertare.
Aici s-a cäcatärä pre dânsule.

Liviu- 30 Jun 2010 19:08

Si nu stiu de 30 days of night, dar Hard Candy numai de familie nu e :P Am incheiat paranteza :D

Federico 30 Jun 2010 19:08

Pit, esti nebun! =))
Am ras cu lacrimi.

rvn 30 Jun 2010 19:22

Originally Posted by Federico:

Pit, esti nebun! =))
Am ras cu lacrimi.


nebun e putin spus!

Pitbull 30 Jun 2010 19:42

Nu-s nebun, asa sunt eu. :">

Judex 30 Jun 2010 20:51

Deci LOOOOOL! =))
Textul asta mi-a amintit de vremurile bune cand scriai despre filme ca ala cu nimicu' a lu' Nefutush. Aaa, Nichitus. :D

Pitbull 30 Jun 2010 21:17

Päi da, cä seamänä, am si zis.
Stefi Meyer asta e o Nichitutä americanä.

Judex 30 Jun 2010 21:53

Am vazut, e pe la jumate trimiterea, insa eu de la primele randuri mi-am amintit de cronica aia. ;)

Altfel, am dat si eu o tura pe la pagina pustoaicei Kristen, ca in reclama pare interesanta ca moaca. Ar fi mai multe de discutat, dar mi-e lene acum - nu se merita, cum se spune la romani. Tot ce vreau sa evidentiez acum este o informatie aparuta la Trivia:
Quote:

Had to wear brown contact lenses for Twilight (2008/I) because she has naturally green eyes while Bella's eyes are supposed to be brown.

Exceptional!!! =))


All times are GMT +2. The time now is 03:38.

Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.