![]() |
Zona verde
hkgjgggggggggggggggggggggggggggggggg
|
![]() Muntii, Raiul meu pe Pamant :x Singurul loc de refugiu si relaxare. PS: Poza facuta in practica de anul trecut. |
Originally Posted by Dragomara:
|
Originally Posted by Dragomara:
In fotografie sunt imprejurimile orasului Brasov, pe el l-am scos din cadru. Ma aflam undeva prin Muntii Bârsei. |
Prin Cheile Zărneştilor:
![]() |
Ultima poza din ce categorie face parte? :-? :-?
|
![]() |
![]() Asta e facuta in muntii Fagaras!Superb loc! |
Transfagarasan:
![]() Pe la Maramures : (stiu ca nu e verde , dar totusi :D) ![]() Asta e facuta pe la Balcesti : ![]() |
Imi plac mult ferigile! |
Am și eu bambuși ca ai tăi și întradevăr doar seamănă cu bambusul .Denumirea lor botanica este "Dracaena sanderiana" și sunt o foarte importanta plantă feng-shui, dar eu îi știu de bambuși norocoși și dacă cauți pe net folosind „Lucky Bamboo” poți să afli mult mai multe despre ei.
Cât despre faptul că crenguțele se îngălbenesc se pare că sunt hrăniți în exces. |
Poate apa noastră de la robinet o avea îngrășăminte în ea de e așa de hrănitoare :D , pe ai mei
i-am trecut pe biluțe și se pare că le merge mai bine! Menționez că îi țin la fereastră și e îndreptată spre nord. |
Floarea Soarelui aia de crește trei metri?
|
eu am umplut balconul de petunii și panseluțe..
|
am avut anul trecut mușcate curgătoare dar nu au rezistat regimului de apartament astă iarnă când au fost gerurile ălea puternice...
|
Cheile Turzii:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cheile Zărneştiului:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sunt situate lângă oraşul Zărneşti (Brasov). Mi s-a parut cel mai frumos traseu spre Piatra Craiului.
|
Nici nu stii ce pierzi!
|
Cheile Tişiţei:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 12:40. |