![]() |
Varianta cu facutul de copii este fiabila. Va pot rezolva la un pret modic. Am si un slogan ''sclava pentru o noapte, matinala pentru o viata''.
|
Originally Posted by djinjis:
Ai un xerox? Cu ceas desteptator? |
Un copiator fiabil este si Minolta. Multifunctional. Si scaneaza. Dar ceas desteptator - cucu ! De unde atata ?
|
Prefer multifunctional HP. Sunt modele pe care poti sa programezi si piuie cand e gata sarcina. :D
|
Originally Posted by Chambord:
Poti lipi ceasul desteptator de instrumentul fiabil cu banda adeziva... :-? |
poti sa-i spui cum vrei, xerox, strung sau locomotiv moscow. sonerie n-are da merge pe vibra.
|
HP daa uitasem
bune scule cu jet de cerneala sorry, are we REALLY talking this shit here or ... it's just my beer ?!?! :-O :-/ |
atunci ii spun ... spartak |
|
Cum e o regula nescrisa ca gagicile gasesc nume de alint jenante m-ar tenta sa-i spun ~Smotocel~ :)) |
Tocmai ce mi-am pus-o pe a mea în funcţiune, după ce a şomat vreo doi ani. :D Zbârnâie... de însetată ce era. :P |
E bine, inseamna ca te trezeste cand zbarnaie :)) Totusi, foloseste-o mai des, e pacat...
|
Dezlantuiti-va...
|
:)) Fetelor, toate 3 maine cu parintzii in cancelarie ! We don't tolerate this kinda talk in this forum X(
This is ay RESPECTABLE institution !! |
Când zbârnâie... nu dorm. :> Oh, şi de acum o voi folosi mult mai des, aia e clar. :D
De vorbit nu am voie, de uitat la F1.. nu dă bine. :-? What's wrong with this picture? :)) Dar de făcut.. este permis??? |
Suprarealism. That's what's wrong with it :P
PS: Iar ne-a luat windom cu preshu si ne-a mutat pe alt topic, parca suntem in vrajitorul din oz ... sau ala nu era cu presu ? nu mai stiu ...
Originally Posted by vave:
|
Ups... Sa inteleg ca aici se poate... Yes sex in the champagne room :-/
|
ăla era cu decku'.
|
Am legitimatie.. de presă [cam expirată ea aşa, de felul ei], dar se pune? :)) |
Sex in cafenea :))
|
All times are GMT +2. The time now is 14:25. |