Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Dragomara e o viespe? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96573)

cremaxx 10 Jan 2010 09:29

Dragomara e o viespe?

Acest topic este special pt. O anume persoana care ma indispune prin prezeta ei pe acest site.
Pur si simplu ea nu face nimic dar eu o vad ca o statuie rece care ar vrea sa spuna cateva cuvinte..dar nu poate(ironic nu?).:) :D :))

Intrucat in nenumarate randuri i-am indicat acest topic si observ ca ii este tema de inevitabilul care este inevitabil(:)) ), am decis sa creez eu un topic, care mai tarziu o sa observe si dumnea-dansei dece e atat de tanfoasa cu cei de peaceasta planeta(planeta acestui forum).

Asa ca va invit sa votati: De cate ori v-a intepat aceasta viespe?

(aveti dreptul la un vot,dar viespea se stie ca musca pana moare)

Pitbull 10 Jan 2010 09:56

Preväd o viatä scurtä acestui topic, dar pânä atunci pot spune doar atât:
Acul Dragomarei nu are venin, nici vârf, deci întepäturile viespei au încetat sä mä mai usture de îndatä ce mi-am dat seama de acest lucru. (Inainte, fusese doar un placebo.)

cremaxx 10 Jan 2010 10:08

De la bunicul meu care are 85 de ani si a fost un povestitor(si este inca) am aflat prima oara ca viespea nu se compara cu o albina.

Cand eram mic, si pana sa aflu de la el, viespea era doar mai urata decat albina si facea si miere.:) .

Eh , oamenii mai in varsta au meriul de a te invata ce e bine si ce e rau.Asa ca pot spune dupa doar cateva saptamani pe care le am pe aces\t forum ca Viespea se da drept albina , inteapa iar daca rezolva ceva e doar spre folosul ei,si doar al ei.(vipera se poate face sinonim cu viespea ,doar ca nu are aripi).
Oricum de
"V"
nu o sa scapam dar cel putin eu ma simt mult mai bine.:) Viespea musca de mai multe ori pana o prinzi si ii rupi capul.Apoi se zbate si moare(inca o asemanare cu vipera).

cremaxx 10 Jan 2010 12:58

Si nu ma intereseaza parerile oamenilor maturi care nu stiu sa tina sub control anumite chestii.

Daca acum totul este sub control atunci o sa fie si de aici inainte.Inseamna ca isi fac treaba asa cum trebuie asta nu trebuie comentat.

shadowofnight 10 Jan 2010 18:03

Si daca am fost intepat de 0 ori, ce varianta aleg?:P

cremaxx 10 Jan 2010 19:41

Originally Posted by shadowofnight:

Si daca am fost intepat de 0 ori, ce varianta aleg?:P

Topicul e valabil 1aproape an.Cred ca nu o sa scapi....:))

shadowofnight 10 Jan 2010 21:20

Originally Posted by cremaxx:

Topicul e valabil 1aproape an.Cred ca nu o sa scapi....:))

Eh, vedem noi.:D

Dragomara 11 Jan 2010 05:28

Originally Posted by Mistah J:

Există site-uri precum dumparump.com şi imageshack.us care permit postarea de thumbnail-uri clickabile (salvează lungimea de bandă, arată mai estetic, nu încarcă pagina forumului - toată lumea are de câştigat). I le-am recomandat de numeroase ori... dar ea - neah!, neah!, neah!

nu că ar conta prea mult, însă este prima dată când citesc aşa ceva postat de către tine! dacă aceste recomandări există totuşi, te rog dă un c/p ca să am motiv să cumpăr lecitină şi nu numai. :P

StefanDo 11 Jan 2010 07:54

topic inchis din motive evidente

All times are GMT +2. The time now is 14:57.