Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Propuneri pentru site (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96567)

luciandreeax 08 Jan 2010 16:20

Propuneri pentru site

As propune sa dezvoltati pe site, pentru utilizatorii inregsitrati, o sectiune unde sa isi salveze listele cu filmele pe care doresc sa le vada in viitor. Dupa ca au vazut filmele... simplu... le marcheaza ca vazute si acestea vor trece in lista cu filme vazute. Multumesc.

cremaxx 10 Jan 2010 09:12

Originally Posted by luciandreeax:

As propune sa dezvoltati pe site, pentru utilizatorii inregsitrati, o sectiune unde sa isi salveze listele cu filmele pe care doresc sa le vada in viitor. Dupa ca au vazut filmele... simplu... le marcheaza ca vazute si acestea vor trece in lista cu filme vazute. Multumesc.

Asa am gandit si eu dar am reactionat mai repede ca tine si nu am facut un topic si nici macar nu am cerut ajutorul(nu ca as fi de faima sau bengos ,dar altii de pe aici ti-ar zice : .......nenumarate idei).

:P Daca cerea-i ajutor in alta privinta te ajutam dar vreau sa vad daca gandesti putin mai Mult...Doar esti pe un site specializat in filme.Nu cred ca Sefimea a uitat sa faca aceasta treaba pt. tine.B-)

Cam asta e motivul care stau pe aici si ma cert cu perfectii .Mai uitate odata!:)

luciandreeax 11 Jan 2010 09:44

Originally Posted by cremaxx:

Originally Posted by luciandreeax:

Asa am gandit si eu dar am reactionat mai repede ca tine si nu am facut un topic si nici macar nu am cerut ajutorul(nu ca as fi de faima sau bengos ,dar altii de pe aici ti-ar zice : .......nenumarate idei).

:P Daca cerea-i ajutor in alta privinta te ajutam dar vreau sa vad daca gandesti putin mai Mult...Doar esti pe un site specializat in filme.Nu cred ca Sefimea a uitat sa faca aceasta treaba pt. tine.B-)

Cam asta e motivul care stau pe aici si ma cert cu perfectii .Mai uitate odata!:)

Salut,
Ori nu ai inteles tu bine cam ce ziceam eu (dar nu cred), ori eu sunt cam batut in cap la ora asta si pe site-ul asta....
Ce-i drept, m-am inregistrat tocmai pentru a cauta o astfel de functionalitate, si cum in 5 minute nu am descoperit-o, am scris pe forum. Multumesc pentru raspuns, dar nu prea m-a ajutat. Am recercetat site-ul pret de vreo 15 min si acum ma dau batut. Se pare ca in momentul asta capul meu nu mai functioneaza.... e plecat... departe. Deci, daca esti amabil, spune-mi te rog unde si cum sa descopar ce caut. Multumesc anticipat!

StefanDo 11 Jan 2010 14:47

avem in vedere o astfel de lista, dar in acest moment nu-ti pot spune cand vom activa acest serviciu pe cinemagia :) multumim de propunere

@cremaxx
ce-ar fi sa vorbesti numai cand ai ceva coerent de spus?

cremaxx 11 Jan 2010 15:19

Originally Posted by StefanDo:

avem in vedere o astfel de lista, dar in acest moment nu-ti pot spune cand vom activa acest serviciu pe cinemagia :) multumim de propunere

@cremaxx
ce-ar fi sa vorbesti numai cand ai ceva coerent de spus?

La profil am sectiunea filme ,unde pot sa le scriu pe cele care vreau sa le vad,apoi sa le bifez pe cele care le-am vazut si mai apoi sa le dau si note dupa cum cred eu de cuviinta....
Ce e asa de greu de deslusit?

cremaxx 11 Jan 2010 15:24

Sa va dau si un exemplu ca poate sunteti grei de cap(fara suparare):

La favorite am scris un film care urmeaza sa apara si vreau sa-l vizionez in viitorul apropiat.Deci l-am bifat la FAVORITE.
Dupa ce o sa-l vizionez o sa-l bifez la VAZUTE.
Si apoi ii dau si o nota buna daca mi-a placut.:| Capisce?

StefanDo 11 Jan 2010 15:28

se pare ca nu intelegi un lucru

un film e favorit DUPA ce l-ai vazut, nu inainte

butonul pentru vazute e pentru toate filmele vizionate, cel pentru favorite e pentru cele care ti-au placut in mod deosebit

in acest moment nu avem nicio functie pentru filme de vazut, deci sugestia de mai sus e foarte nimerita

cremaxx 11 Jan 2010 15:33

Ok nu am zis ca sunt impotriva .Dar eu asa folosesc acea functie.Le consider favorite pe cele carora le-am dat nota.Iar ceea ce vreu sa vad la trec ca favorite.

Oricand pot modifica o anumita functie la fiecare film ,asa ca mie imi e de ajuns.

Chiar va rog sa creeati ceva mai bun de atat.:)

StefanDo 11 Jan 2010 15:38

adica dai note inainte de-a vedea filmul, bun asa!

cremaxx 11 Jan 2010 15:43

Originally Posted by StefanDo:

adica dai note inainte de-a vedea filmul, bun asa!

:))

Acum faci biza de mine nu-i asa?

Odata ce l-am trecut la favorite pe Death at a Funeral
(2010) inseamna ca o sa-l vad in viitorul apropiat.

Daca te uiti la mine in profil o sa observi ca nu are nota si nu e bifat ca fiind vazut.

Dupa ce o sa-l vizionez o sa aiba o nota in dreptul sau si o sa fie bifat ca fiind vazut.

Esti pus pe glume astazi,lunea?:))

StefanDo 11 Jan 2010 16:06

Originally Posted by cremaxx:

Le consider favorite pe cele carora le-am dat nota.Iar ceea ce vreu sa vad la trec ca favorite.

eu ce sa inteleg de-aici?

cremaxx 11 Jan 2010 16:14

Ok.Ma bucur ca am lamurit chestiunea.Tot ce trebuie sa faceti e sa mai adaugati o fraza acolo unde scrie Filtreaza si ati rezolvat toata situatia.Sau puteti face cateva schimbari de nume ,tot acolo.

E simplu de rezolvat,dar e greu de facut.

StefanDo 11 Jan 2010 16:26

qed

topic inchis

All times are GMT +2. The time now is 14:45.