Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce v-a adus Mos Craciun? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96492)

illotempore2002 24 Dec 2009 18:35

Ce v-a adus Mos Craciun?

Mie un taior de tweed, esarfe multe, uscator de par, oje colorate si maine urmeaza partea a doua a cadourior.

Voi?

Cinemania 24 Dec 2009 18:37

ce repede a venit la tine

io inca nici nu am instalat bradul

cred ca o vreme se va mai invarti in jurul blocului :D

Judex 24 Dec 2009 19:01

Eu bradul l-am instalat acusica pe masuta din sufragerie. L-a impodobit mama simplu, dupa gustul meu. Cadouri - ies in seara asta intr-un pub si sper sa nu ma fac atat de praf incat sa-i daruiesc maica-mii o nora barmanita. :D
Pt unguroaica, zilele urmatoare. Pt. restul familionului - la fel.

PS
Cum topicul se numeste 'Ce v-a adus Mos Craciun' iar eu am spus ce aduc eu ca Mos Craciun, ar trebui sa precizez: mi-a adus un contract excelent din senin, de altfel motivul pentru care ies diseara in pub.

Pitbull 24 Dec 2009 19:04

O devirusare perfectä a hardului, de n-a mai trebuit sä-l reformatez si sä reinstalez toatä sandramaua.

Gospin 24 Dec 2009 23:14

un flanel foarte simpatic pe care nici eu nu cred ca-l alegeam asa bine :)

keepwalking 24 Dec 2009 23:27

cu riscul de a parea habotnic, va reamintesc ca sarbatorim nasterea lui Iisus Hristos, nu brandul Mos Craciun.

Kramer 24 Dec 2009 23:46

Defapt gresesti. Lucrul sigur despre 25 Decembrie e ca vine poponarul cu barba alba aka Mos Craciun. Nu e sigur ca Iisus s-a nascut pe 25 Decembrie. Unii ii sarbatoresc nasterea pe 6 Ianuarie.

PS: Perfect de acord cu tine cand zici ca nu intelegi mania cumparaturilor de Craciun! Pentru mine perioada asta inseamna cea mai urata parte din tot anul.

Pitbull 24 Dec 2009 23:56

Iisus s-a näscut într-o cu totul altä perioadä a anului - nu se stie când, dar sigur era un sezon cald. In Galileea iernile sunt destul de friguroase pentru ca nici o femeie sä nu nascä într-un grajd.
Datele hibernale (dupä calendarele Iulian si Gregorian) au fost stabilite arbitrar, pe criterii de politicä religioasä, de consiliile ecumenice ulterioare cu câteva secole (regret, n-am retinut detaliile concrete).

cremaxx 25 Dec 2009 00:33

Mie mi-a adus un brad impodobit,o reuniune cu cei dragi la parcul de distractii al Mos Craciunilor,un purcel de 100 de kg caruia o sa-i pap soricul sambata si multa multumire in sufletul meu. Iubesc craciunul si toata lumea trebuie sa simta la fel,asta vreau de la familia si prietenii mei si asta le ofer si eu.

Craciun Fericit!!!

MinRep 25 Dec 2009 00:36

N-am sa intru in dezbaterea cu daca si cand s-a nascut Isus... ;) Asa ca raman on-topic:

- o camasa

- "The Scarecrow" pe DVD

- plus ce o sa primesc de la prietena mea, daca binevoiesc sa ma deplasez pana la Oradea...

Judex 25 Dec 2009 02:14

Ha, am primit si-o pereche de bocanci faini. Probabil ca sa nu mai cred ca mi-a dat papucii. :D

Lili1982 25 Dec 2009 09:33

Originally Posted by Pitbull:

Iisus s-a näscut într-o cu totul altä perioadä a anului - nu se stie când, dar sigur era un sezon cald. In Galileea iernile sunt destul de friguroase pentru ca nici o femeie sä nu nascä într-un grajd.
Datele hibernale (dupä calendarele Iulian si Gregorian) au fost stabilite arbitrar, pe criterii de politicä religioasä, de consiliile ecumenice ulterioare cu câteva secole (regret, n-am retinut detaliile concrete).

Si eu iti impartasesc parerea dupa documentarea pe care am facut-o pe parcusul anilor trecuti... In mod sigur s-a nascut intr-o perioada calda, dar s-a mers pe alta premiza in scopuri nu tocmai onorabile !

On topic: The Hangover - pe DVD :D
Ultima carte a lui Marc Levy - Prima Zi
Multe dulciuri...
O bluzita roz bombon :))

Craciun Fericit dragi cinefili ! :-*

StefanDo 25 Dec 2009 10:02

patine, la 12 le incerc :)

keepwalking 25 Dec 2009 10:15

de acord ca 25 decembrie e o conventie in ceea ce priveste nasterea lui Iisus.
cum, la fel, 25 decembrie e o data arbitrar aleasa si pentru Mos Craciun.
dar, intre un brand coca cola si o sarbatoare crestina, o aleg pe ultima.
dar, na, intr-o societate de consum salbatic, superficiala, plina de fitze si dezradacinata, nu mai e loc si de lucruri sfinte.

halebardul 25 Dec 2009 10:34

da, si cu filme cu Mos Craciun intr-un Mall

chiar ca "societate de consum salbatic, superficiala, plina de fitze si dezradacinata"

Jesus del Cerro!

illotempore2002 25 Dec 2009 11:04

Chiar asa, Kepp, ce ne tot freci la cap cu Mosh Craciun care e consumist etc? Cand te numesti autorul unui film despre mos craciun in templul capitalismului pe nume mall?

keepwalking 25 Dec 2009 11:19

halebardule si illotempore, de ce oare nu ma mira mesajele voastre? :)

halebardul 25 Dec 2009 11:21

pentru ca sunt normale si apeleaza la o logica de bun simt?

Gospin 25 Dec 2009 11:23

Doar nu o sa va certati in ziua de Craciun nu? :-w
peace :)

Kramer 25 Dec 2009 11:51

Nu, or sa se certe in celelalte 364 de zile, respectiv 365. Alta idiotenie hidoasa care se intampla de Craciun e asta, ideea de a fi mai buni. Cu alte cuvinte putem sa fim in restul anului niste criminali, dar daca de Craciun suntem buni se rezolva totul.

All times are GMT +2. The time now is 14:49.