![]() |
Berlin 2010
Scorsese şi Polanski în competiţie, cu Shutter Island şi The Ghost Writer.
Turcul Semih Kaplanoglu a mai fost acum doi ani la Venetia cu Milk, sper ca Honey e mai bun. Mari aşteptări de la Jasmila Zbanic, câştigătoarea din 2006 cu Grbavica, vine acum cu On the Path. Mai vin Benjamin Heisenberg, cu The Robber, şi Rafi Pitts cu The Hunter. În afara competiţiei My Name Is Khan, cu Shah Rukh Khan |
(cel putin) doua filme româneşti in competitie la Berlin: eu când vreau să fluier, fluier al lui Florin Şerban si scurtmetrajul Colivia al lui Adrian Sitaru. Să le ţinem pumnii :)
|
Chiar sunt curios in privinta filmului "Eu cand vreau sa fluier,fluier".De abia astept sa il vad.Tinem pumnii!
|
o sa mai fie si potretul luptatorului la tinerete si derby
festivalul se deschide cu Apart Together, ultimul film al lui Quanan Wang (Urs pentru Nunta lui Tuya) |
Cronici in smileys
Fluierul (:| :| >:P Colivia ;;) =D> :-bd Portretul =D> :-bd @-) |
Vazute tot pe la cinema banuiesc...:-?
|
Noo... "decat" Fluierul. Restul primite intru vizonare acasa, ca-s cuminte si merit :P
|
Nu ne dai si noua?>:D<
|
Si uite-asa ajung dvd rip-urile pe torente :))
|
@Disciple - chestiile astea vin cu regizor la purtator si pleaca in cam acelasi fel :)
@Chambord - cum poti sa insinuezi asa ceva?! Shame, I tell you! :P |
Originally Posted by Im.Kino:
+ regizor la purtator... What the hell is going on here?:-S Citi dintre noi ne uitam la film cu regizorul linga noi? Misterul continua sa se adinceasca...:-? |
De urmarit la Berlin filmul Biblioteque Pascal, al regizorului maghiar Szabolcs Hajdu, cu o consistenta distributie romaneasca.
|
Originally Posted by Windom:
eu am zis k e agent dublu KGB + CIA dar n-ati vrut sa ma credeti [-( Am o suspiciune k se pune la kale rasturnarea d-lui Basescu de catre fortze oculte dotate cu flacara bej :-? |
Relax, l-am votat pe Basescu - tin eu in frau fortele oculte, Wonder Kino!
|
Originally Posted by Windom:
Am zis doar ca-s copil cuminte - uneori, it's all it takes :D |
Deci, la prima vedere...
Greenberg, By Noah Baumbach Howl, By Rob Epstein, Jeffrey Friedman Mammuth, By Benoît Delépine, Gustave de Kervern Please Give, By Nicole Holofcener San qiang pai an jing qi, By Zhang Yimou Submarino, By Thomas Vinterberg The Killer Inside Me, By Michael Winterbottom Restul - spazieren und bier trinken! |
Le-ai vazut pe toate?:-O Cu regizor sau fara?:P
Sint foarte curios in legatura cu ultimul Winterbottom... |
Doamne iarta-ma, nu!
Sunt filmele (o parte) din competitie, ca doar ce-au anuntat-o. |
Cele 18 titluri anuntate azi:
Caterpillar Japan By Koji Wakamatsu (Secrets Behind The Wall, Sex Jack, Go Go Second Time Virgin, Ecstasy of the Angels, United Red Army) With Shinobu Terajima, Shima Ohnishi En Familie (A Family) Denmark By Pernille Fischer Christensen (En soap, Silver Bear 2006, Dansen) With Jesper Christensen, Lene Maria Christensen, Pilou Asbæk , Anne Louise Hassing En ganske snill mann (A Somewhat Gentle Man) Norway By Hans Petter Moland (The Beautiful Country, Aberdeen, Gymnaslærer Pedersen) With Stellan Skarsgård, Jannike Kruse Jåtog, Jan Gunnar Røise Eu când vreau să fluier, fluier (If I Want To Whistle, I Whistle) Romania/Sweden By Florin Şerban – debut film With George Piştereanu, Ada Condeescu, Clara Vodă, Mihai Constantin Greenberg USA By Noah Baumbach (Margot at the Wedding, The Squid and the Whale, Mr. Jealousy) With Ben Stiller, Greta Gerwig, Rhys Ifans, Jennifer Jason Leigh Howl USA By Rob Epstein, Jeffrey Friedman (Common Threads: Stories from the Quilt, The Celluloid Closet, Paragraph 175) With James Franco, Jon Hamm, David Strathairn, Mary-Louise Parker Jud Süß - Film ohne Gewissen Germany/Austria By Oskar Roehler (The Elementary Particles, Angst, No Place to Go) With Tobias Moretti, Martina Gedeck, Moritz Bleibtreu, Justus von Dohnanyi, Armin Rohde Kak ya provel etim letom (How I Ended This Summer) Russian Federation By Alexei Popogrebsky (Prostye veshchi – Simple Things, Koktebel - Roads to Koktebel) With Grigory Dobrygin, Sergei Puskepalis Mammuth France By Benoît Delépine, Gustave de Kervern (Aaltra, Louise-Michel) With Gérard Depardieu, Yolande Moreau, Isabelle Adjani, Miss Ming Otouto (About Her Brother) Japan – Closing Film By Yoji Yamada (Kabei, Love and Honor) With Sayuri Yoshinaga, Tsurube Shofukutei, Yu Aoi, Ryo Kase Please Give USA By Nicole Holofcener (Walking and Talking, Lovely & Amazing, Friends with Money) With Catherine Keener, Amanda Peet, Oliver Platt, Rebecca Hall, Sarah Steele, Ann Guilbert Rompecabezas (Puzzle) Argentina/France By Natalia Smirnoff – debut film With Maria Onetto, Gabriel Goity, Arturo Goetz, Henny Trailes San qiang pai an jing qi (A Woman, A Gun And A Noodle Shop) People´s Republic of China By Zhang Yimou (Hong gao liang – Red Sorghum, Wo de fu qin mu qin – The Road Home, Ying xiong – Hero) With Sun Honglei, Xiao Shenyang, Yan Ni Shahada Germany By Burhan Qurbani – debut film With Maryam Zaree, Carlo Ljubek, Jeremias Acheampong, Sergej Moya Submarino Denmark By Thomas Vinterberg (Festen, Dear Wendy, It’s All About Love) With Jakob Cedergren, Peter Plaugborg, Patricia Schumann, Gustav Fischer Kjærulff, Morten Rose The Kids Are Alright USA/France By Lisa Cholodenko (Dinner Party, High Art, Laurel Canyon, Cavedweller) With Julianne Moore, Annette Benning, Mark Ruffalo The Killer Inside Me USA/Great Britain By Michael Winterbottom (The Road to Guantanamo, In This World, A Mighty Heart) With Casey Affleck, Jessica Alba, Kate Hudson Tuan Yuan (Apart Together) Volksrepublik China – Opening Film By Wang Quan’an (Tuya's Marriage, Golden Bear 2007) With Lisa Lu, Ling Feng, Xu Caigen, Monica Mo, Ma Xiaoqing |
Originally Posted by StefanDo:
Sutn extrem de curioasa de Howl. |
All times are GMT +2. The time now is 17:45. |