![]() |
Recomandări culturale
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllll
|
No ca mai este cineva care asculta Romania Muzical.:-O Respectivul post are o domnisoara (sau doamna) prezentatoare ce poseda cea mai suava voce pe care am auzit-o vreodata la un post de radio. Dar ii tot uit numele. Carmen something parca...:-?
Pentru iubitorii de clasic & jazz: http://www.classicaltv.com/ |
Pe unde trebui sa dau click ca sa ascult link-ul tau? Sau trebuie sa citesc si sa ma documentez?:-/
http://www.goomradio.us/#page=/shows (exemplu) |
Nu e link-ul unui post de radio, sint clipuri video, navigheaza pe acolo si o sa descoperi ce si cum.;)
|
@Windom - Me too sed pe Muzical (de la inceputurile lui). Deci am cam fi trei.:)
@Drago - Boccanegra lui Domingo... Fis...Fis...Fis..:( |
Bucuresteni, vi se pregateste ceva:
http://www.icr.ro/noaptea_institutelor_2010 Probabil ne-ntalnim pe-acolo. ;) |
:) :) :) Stiu ca e cam tarziu, abia acum am vazut anuntul in program (nu locuiesc in Bucuresti) dar azi 25 iunie ora 19 la Sala Palatului e concert GOTAN PROJECT !!!! I-mi pare sincer rau ca sunt departe si nu am posibilitatea sa-i vad.:(( Probabil ca voi nici nu ati auzit de ei, dar credeti-ma SUNT FANTASTICI. Pentru cei ce iubesc tangoul si muzica techno Gotan Project le ofera un melanj uluitor de ritmuri clasice si vibratii electronice. Biletele sunt cam scumpe 120-250 lei :-? dar MERITA !!!
|
Cristi Puiu e invitat la "Profesionistii". Emisiunea incepe acum la 23:10.
|
Aha, multumim. L-am urmarit cu mare placere :D.
|
În premieră după 20 de ani, scriitorul Radu Cosaşu acceptă o invitaţie televizată, la TVR Cultural. Interviul va fi difuzat în emisiunea Literatura de azi din 8 noiembrie, ora 21.30. Autorul nuvelelor "Supravieţuiri" este invitatul criticului literar Daniel Cristea - Enache, moderatorul emisiunii.
|
[Les Weekends Film Menu] : Varda, Rohmer, Rivette
Filmele propuse de revista FILM MENU continua in luna noiembrie la cinema Elvira Popescu. In week-end-ul 12-14 noiembrie vor rula: Vineri 12 noiembrie 20h00: Les Plages d’Agnes (Plajele lui Agnes), Franta 2008, subtitrari engleza, 110 minute regia Agnes Varda Agnes Varda isi exploreaza propriul trecut personal si artistic intr-un mod jucaus si inteligent, apeland la fotografii, la filmari din trecut, dar si la inscenari pline de imaginatie ale unor tablouri sau opere de arta iubite. Sambata 13 noiembrie 19h00: Ma Nuit chez Maud (Noaptea mea cu Maud), Franta 1969, subtitrari engleza, 110 minute regia Eric Rohmer cu Jean-Louis Trintignant, Francoise Fabian Jean-Louis, un catolic devotat, se muta intr-un orasel de provincie si isi propune sa se casatoreasca cu Francoise, o tanara pe care o contempla de la distanta in timpul slujbelor religioase. Intr-o seara, ajunge impreuna cu un vechi prieten acasa la Maud, o femeie recent divortata, si sfarseste prin a ramane peste noapte la ea, purtand discutii filosofice in dormitorul acesteia. A doua zi, premediteaza insa o intalnire cu Francoise, in ciuda faptului ca Maud este, dupa toate aparentele, femeia vietii lui. Duminica 28 iunie 19h00: Céline et Julie vont en bateau (Celine si Julie se dau cu barca), Franta 1974, subtitrari engleza, 190 minute regia Jacques Rivette cu Juliet Berto, Dominique Labourier, Bulle Ogier Doua tinere misterioase isi ocupa existenta diurna cu solutionarea unei bizare melodrame desfasurate intr-o lume halucinatorie paralela. ![]() (b365.realitatea.net) |
|
Noaptea Bibliotecilor 2011
Noaptea Bibliotecilor, un eveniment cultural inedit care îşi propune să reînvie mersul la bibliotecă, se va desfăşura în noaptea de 1 octombrie, între orele 18.00 - 4.00, în centrele din Bucureşti şi din ţară. |
All times are GMT +2. The time now is 22:44. |