![]() |
Completare informaţii filme
Am început să uploadez pe diferite forumuri filme româneşti din colecţia mea. Pentru că ţin să fac nişte prezentări scurte la fiecare film şi nu doar să "trântesc" nişte link-uri, folosesc Cinemagia ca şi sursă bibliografică. Am observat însă că multe din filme nu au informaţiile complete. Am început să completez pagina de Wiki, dar paginile "Detalii" şi "Distribuţia" răm
|
Am început să uploadez pe diferite forumuri filme româneşti din colecţia mea. Pentru că ţin să fac nişte prezentări scurte la fiecare film şi nu doar să "trântesc" nişte link-uri, folosesc Cinemagia ca şi sursă bibliografică. Am observat însă că multe din filme nu au informaţiile complete. Am început să completez pagina de Wiki, dar paginile "Detalii" şi "Distribuţia" răm
|
rămân tot cu ele lipsă. (vep://www.cinemagia.ro/filme/caruta-cu-mere-3174/wiki//a>)
În principal eu completez următoarele: Regia Regizor secund Scenariul Imaginea Muzica Coloana sonoră Scenografia Costume Decoruri Montaj Machiaj Distribuţia Toate informaţiişe adăugate provin de pe genericul filmului Ce modalitate de completare a acestor două pagini există? |
da-mi un mail la [email protected] si ma ocup ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 03:28. |