![]() |
Crop circles - desene in lanuri
Ati vazut ca Google celebreaza azi Desenele in lanuri? Cand deschideti pagina de google va apar crop circles.
Ce fenomen interesant! Azi am citit ceva mai mult despre el ai mi-a placut. S-ar zice ca pamantul are si el un creier sau o inima artistica si simte nevoia sa comunice pictandu-se pe propria piele :) Cateva desene despre care inca nimeni nu stie cum au fost realizate. ![]() ![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
inca nu i-au prins :D altfel, desenele alea is misto...si atat |
Pai nu, ca cica nu-s facte de oameni. Cica au gasit ceva substante magnetice care intrand in tulpini le fac sa se moleseasca si sa se aseze asa, plantele nu sunt indoite sau ceva. In plus, desenele astea dateaza din secolul 17, exista in documente adica, si au aparut pe toate continentele.
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
lol, aveam eu Harta Romaniei + Fenomenele paranormale. Pe spate era descrisa topografia aproape ca un reportaj OTV-ist. Ma distram bine cu harta aia, dar i-am imprumutat-o cuiva si s-a ratacit. Am tot cautat de atunci, dar n-am mai vazut-o prin librarii (dintr-o librarie o luasem)
Cat despre crop circles, eu tot cred ca sunt man-made. Pare singura explicatie plauzibila, iar ca o fiinta rationala ce sunt, n-o sa cred taman in aia neplauzibila. |
crop circles? are you kidding me :))?
nu stiu care au fost tipii cu simtul umorului si veleitati artistico-agricole care au inceput istoria asta (cred k pe vremea hippiotilor unii cu ceva alcool si iarba la bord), dar :-bd pt gluma care s-a perpetuat atatia ani si a iscat atatea polemici printre cei cu prea multe filme sf pe sinapsa :) thumbs waaaay waaay up... |
Pai da, dar cica istoria asta dateaza din secolu' 17, nu auziti?
Sunteti niste tristi mah, ca nu credeti in minuni. :-* |
All times are GMT +2. The time now is 10:10. |