![]() |
A venit toamna....
:-?
|
Yay! Cica m-apuc si eu de treaba. =))
|
Originally Posted by Judex:
in Manualul intamplarilor al lui Agopian, un personaj, nu mai stiu care, ori Ioan, geograful, ori armeanul Zadic, spunea ca luna noiembrie e cea mai propice activitatilor intelectuale. asa ca mai poti astepta. |
|
@keepy
Inca ma aflu la stadiul in care trebuie sa muncesc cam juma de an ca sa frec menta in cealalta jumatate. Ma voi considera pe deplin implinit atunci cand voi avea posibilitatea sa muncesc o saptamana pe an si celelalte 51 sa le petrec la plaja band bere. Altfel, normal ca luna noiembrie e cea mai propice activitatilor intelectuale: atunci sunt nascut eu. :D |
şters
|
a venit si la Buc toamna cu ploi si frig....si cu miros de struguri....eu care stau pe strada Toamnei, langa Verii, miros in fiecare seara cand ma intorc , strugurii.....
|
Pot zice că abia aşteptam să vină toamna? Urăsc complet vara, e anotimpul când toţi oamenii ies ca bondarii afară şi bâzâie, bine că nu mai sunt nunţi la mine în ştrand şi astfel pot să dorm liniştit. La mine în oraş toamna şi-a făcut simţită prezenţa cu mult înainte, nu a plouat, dar unii castani deja au rămas fără frunze, ceea ce e foarte ciudat, mai ales că toate fructele au rămas în copac.
|
Haha, I will join your club guys, eu detest primavara pt ca nu inteleg efectiv toata isteria aia, ma refer la isteria oamenilor dar si la isteria vegetala si animala, toata lumea e fericita iar eu nu gasesc nici un motiv de a fi fericita si atunci toti ma agaseaza si mi se par stupizi in fericirea lor stupida :-S eu sau ei?
cu vara sunt cat de cat impacata, insa vesnic deprimata ca are sa se termine, deci nefericita toata vara :)) toamna renasc. iarna traiesc, cresc :) |
ca tot ati facut referire la toate anotimpurile, care dintre Anotimpurile lui Vivaldi vi se pare cel mai bine "redat" de catre acesta?
|
Vara.
|
şters
|
|
Bine ca a venit toamna , imi era dor de scoala . Licenta bate la usa , dar nu conteaza , nu am avut nici o restanta pana acum si nici n-am copiat . O sa fie un an greu , dar bun . :)
Toamna e chiar anotimpul meu preferat , nici prea cald , nici prea frig ... :) |
All times are GMT +2. The time now is 10:46. |