![]() |
Haideti la film!!!
Stabiliti data si filmul,si fara comentarii stupide,haideti la film!
Astia care nu au de gand sa vina,ci doar sa comenteze,ii rog sa isi tina ideile in pantaloni.So? |
Originally Posted by EgOisM:
Daaaaaaaaa.... buna idee... eu vreau..sa vedem ce gusturi avem la filme :) sigur o sa iasa "scandal" :)) Hai k propun eu primul un film: Public Enemies...locatie: Hollywood Multiplex ..ora si ziua: ramane sa stabilim! |
de acord:D
|
Originally Posted by gabya:
asa bebitza...sa te vad activa aici :> sa stabilim o regula ceva? cu sau fara partenerii de viatza la iesirile astea? :)) ..glumesc glumesc ... |
dar partenerii de viata ce au?>:P
nu-s de acord cu asta:)) |
Originally Posted by gabya:
era o intrebare nevinovata...pusa in gluma asa :D hai deja o dam in off topic...deci...Public Enemies...H multiplex...cine mai vrea? |
Eu sunt pentru "Drag me to hell"
|
bun...2 filme pana akm : Public Enemies si Drag me to hell ...sa vedem cine mai vine cu idei si asa mai departe... :-* |
subscriu >:) |
sunt pt Public Enemies:D
|
Merg si eu dar sa fie dupa 28 iulie daca nu e prea tarziu. daca e prea tarziu mergeti voi primii si dupa mai mergem o data, nu ar trebui sa fie greu, e doar o plimbare la un cinema, nu e ca si cum am merge in maramures.
|
Aaaa...Cea mai sexy-betonata tipa de pe forum, actuala Miss CineMagia, si-a scris la mesajul de subsol "Haven't you heard ,i'm the crazy bitch around here!" dupa care a mai bagat un "pupic" virtual (nu stiu cum dracu l-a bagat acolo), si-a tras un avatar "de zile mari" cu emblema vizuala a serialului de televiziune din 2007: "Gossip Girl" ce are ca subiect intrigile amoroase, gelozia si petrecerile fabuloase ale unor tineri putrezi de bogati din Upper East Side care n-au grija zilei de maine, afis printat cu mesajul subliminal "OMFG" in traducere si pt baietii din satele Giubega si Radomiresti: "Oh my fucking God!" - expresie folosita de fatuci atunci cand penisul este varat la maxim in interiorul cavitatii vaginale-, ne invita la filmul cu horrori Drag Me to Hell - "Tarata in iad" la care bineinteles ca va sosi la brat cu boyfriend-ul ei - ce pun pariu ca e leit combinatia perfecta matematic-adn-izata intre Penn Badgley, Chace Crawford si Ed Westwick (protagonistii serialului de mai sus) - si ne roaga sa nu comentam daca nu venim la acest film iar pe deasupra sa ne tinem comentariile in pantaloni!! ? M-am dereglat eu sau totul e de-a-ndoaselea??? |
Originally Posted by illotempore2002:
|
Pitbull nu vine?:-?
|
Putin off-topic
@Neupto Pentru luptatorul din tine,uite iti recomand sa cumperi cartea asta de a aparut la Saptamana financiara : http://www.sfin.ro/articol_16983/sun...t_mototol.html On-topic ... daca eram din bucuresti as fi venit ... asa nu pot decat sa va doresc vizionare placuta. |
tocmai pitbull kre se pricepe la filme sa nu vina? :D mai bine un cunoscator..decat totzi obsedatzii kre nu au ce face si se baga si ei in seama prin off topic-uri...zi pitbull...public enemies sau drag me to hell? |
Dacä nu e când am cursuri (adicä vineri seara sau sâmbätä dup-amiaz', pânä-n sese), vin. Dac-am väzut filmul, vin la berea (sau bere la vinu') de dupä. |
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Pitbull:
Intra cumva alde Tarantino si Cameron aici? :D
Originally Posted by redmen:
Originally Posted by redmen:
|
care vrea pe 29 iulie? ;;)
|
No objection.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:28. |