![]() |
Jocu' cu mobila, plantele, cartile, tzarile, obiectele, mirosurile...
Va propun un joc care presupune sa abstractizam umpic. Ne gandim in gand la un user de aici si il asemuim ( sic! ) cu ceva, orice, iar ceilalti tre sa ghiceasca la ce ce user ne referim.
De exemplu: daca ar fi un fruct, ar fi ceva exotic, un kiwi: suculent, cu miezul moale dar cu seminte tari, distincte - ghiciti la cine ma refer. Daca ar fi o piesa de mobilier, ar fi un divan relaxant, care are multe sa-ti povesteasca (ghiciti cine e, e altcineva decat kiwi ) |
Daca ar fi o tulburare de personalitate, ar fi Histrionism.....
ghici cine? |
jocul e misto, dar e dificil...
|
cine, histrionicul?
nu e Pitbul. Pitbul era divanul :) hai incercati poate ghiciti kiwi-ul. @keepwalking, nu e asa dificil, l-am jucat odata cu vreo 10 prieteni de-ai mei si a mers ca unsa...ia incearca si tu sa vezi ca ghicim :) |
siMistah, histrionismul presupune isterie iar Pitbul nu e isteric.
|
Histrionism:
http://www.topsanatate.ro/articol/ne...ice-19928.html "Histrionic" m-a facut pe mine cineva mai demult, oricum, catalogarea era atat de superficiala ca nu are sens sa insist. Histrionice nici macar personajele mele cele mai exhibat-nonconformiste nu se aseamana. Illo, obositor si inutil joc, pe bune. Ceva mai simplu nu ai gasit? |
Jocul e misto, noi îi ziceam "Ce-ar fi dac-ar fi"; mai e cunoscut si ca "20 de întrebäri"...
Sä curete cineva thread-ul de off-topicuri, si mä bag. (Illo, multam pentru "divan"... ;) ) |
jucati-va in continure...on topic
|
Multam, Cinemaniacule.
Fruct: o portocalä Obiect: o cheitä Acoperämânt al capului: un melon Bäuturä: lapte (dar nu oricare) Muzicä: Simfonia a IX-a. Ghici cine(magician) e? |
asta a fost cu dedicatie :D
|
incerc si eu dar va avertizez k e destul de greu de ghicit. :|
daca ar fi un animalutz ar fi cu siguranta un girafel :D daca ar fi o prajitura ... mmm ... ar fi una tasty (in forma de girafel), cu aroma de vanilie, pete de ciocolata amaruie si cornite de frishka :"> daca ar fi un continent ar fi Africa de ce pt k acolo traieste ... girafelul :P so double question: who is it ? and who sees it like that ? |
Hai ma, da-o-n primejdii!!!!!!!!! :-O
|
@ Chambord
vezi ca tu erai kiwi-ul :-* Pitbull, nu vreau sa ne jucam cum zici tu, cu cate 5 obiecte....complici inutil. ramane sa asemenam cu cate ceva, singular. cum am zis. Chambord = kiwi |
Originally Posted by illotempore2002:
illo, esti sweet :"> dar sa stii k kiar nu am seminte multe (decat de alea ... na ca era sa zic o prostie) jude, c'mon, we're playing, nu fi supy (chiar ce user zice asa: sunt putin supi ca azi am fost ocu la serviciu :P ?) |
Vezi ca pe Chamb n-am cum sa fiu gelos.
|
Originally Posted by Judex:
=)) stai ma cool, k nu ti-o iau. Sunt casatorit si fericit asa. E joaca interzisa ? |
Nu e interzisa. Dar si-a gasit alt partener de joaca... :(
|
Originally Posted by Judex:
pai daca tu o ai pe Delia ... |
nu ghiciti mah cine e histrionicul?
asa greu e? |
Originally Posted by Chambord:
|
All times are GMT +2. The time now is 20:35. |