![]() |
Pictura...in umbra
se exista asta pe net:
http://peisajcitadin.blogspot.com/20...1_archive.html oras in floare si nocturna imi plac cel mai mult care mai gustati pictura ? hai ca sunteti cativa pe aici...v-am ginit :D a, sa nu uit: sa discutam despre opere ale unor artisti (ca ii cunoastem sau nu, egal) care nu au intrat inca in manualele de istoria artei...da, cei care inca se afla in umbra, dar care le are, frate |
mai cinemania zi si de ce esti rau si nu ne-ai esplicat pictura de pe albumul tau ?
|
frumoase peisajele citadine. oricine-ar fi artistul/a my guess e ca profesorul e Horea Pastina.
|
Foarte bune, într-adevär. Favoritele mele sunt variantele scärii de la Mogosoaia, "Urma" si "Trecätorul". Poate si "Omagiu lui Pallady", desi e putin cam explicitä.
|
oricum sa pictezi balcicul in (aproape) alb si negru cere o aplecare cinematografica.
|
Sau fotograficä.
|
nu cred ca merita efortul. adica daca vb despre coada sunt sanse sa nu ajungi niciodata la cap. asa ca mai bine incepi cu capul. e plina lumea de talente, ce o sa moara speranta. ca si astea, care sunt bunicele, dar atat.
|
reformulez: care nu au intrat inca si poate nu vor intra niciodata in manualele de istoria artei
|
uite, eu urmaresc revista asta http://www.dipresse.fr/index.php?magazine_id=67
vreau sa spun in carne si oase, nu pe netz, e maare, maaare, diferenta intre. in rest nu-mi dau seama exact ce vrei sa discuti, dupa cum vezi si pe marginea link-ului dinainte sau emis niste raspunsuri de complezenta care denota doar statutul de afon. ca sa reformulez si eu, lucrarile sunt de mana a doua sau a treia, depinde de de sistemul de referinta si nu cred ca o sa faca nus'ce valuri. adica daca nu se discuta despre lucrarile de top, ce sanse au astea, restu'? |
asteptam imagini cu lucrari de top.
|
pai eu am vazut pe coperta un vermeer si langa el un top ... sau era un mop?
|
nu, nu...un dop :D
|
cred ca ar trebui sa ramaneti voi la mop, macar e ceva la care va pricepeti.
imagini care sa ne sustina afirmatiile. mda. ce interesant ar fi sa respecte toti chestia asta. mai ales unii care chiar formuleaza astfel de pretentii. mai vedem. poate maine. |
Originally Posted by djinjis:
dar am impresia ca bre se pricepe, asa ca n-o recunosc in randurile proletariatului. p.s. a-fon e echivalentul meu la muzica; aici poate se potriveste a-ton, sau dal-ton (ist). pps. tu pictezi cu culori de apa? ca astea sunt sensibile la mop. ai grija. ps-ps. asteptam provocarile. imaginile adica. |
eu nu ma pricep la mop, pe bune. ma inveti? cat despre imagini, lasa, nu te obosi. nu te apleca pana la noi ca te doare spatele. da bine ca ai mop si nu tre sa te mai chinui cu matura aia cu coada scurta. |
pe bune bre, te invat. that's a promise.
|
Uite cine se pricepe! |
super. uite fiindca esti asa un baiat de zahar si ma inveti (gratis, sper :D), poti sa postezi totusi niste lucrari de top. |
multumim dragule, dar ce sa facem noi cu toata gramada asta de imagini? ai uitat ca suntem afoni? asa ca, te rog, lumineaza-ne....acum asteptam cuminti comentariile tale pertinente. si spune-ne totusi si care sunt preferatii tai, adica tocmai tu, scrupulos cum te stiu, sa pui asa, la nimereala? pai se poate?
|
All times are GMT +2. The time now is 20:39. |