Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Horror (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=249)
-   -   Cu supranatural sau fără ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95444)

Pauline Kael 25 Apr 2009 18:21

Imi plac horroroaeile realiste,psihologice,cu matrasheli,cu disecari,introspectii,autopsii...
Alea supranaturale sunt prea hardcore,prefer niste fanatasy-uri stil Burton.
Tie care-ti plac?Sau nu stii?:P
Quote:

Este sau nu prezenţa supranaturalului un factor de decizie în procesul de formare a unei opinii despre un film horror, dupa părerea voastră?

Depinde de gradul de cultura al fiecaruia;)

Cinemania 25 Apr 2009 19:26

Originally Posted by Mistah J:

Voi ce tipuri de horror preferaţi: cele cu elemente supranaturale (stafii, zombi, extratereştri) sau cele "ordinary", cu crime, psihopaţi şi ciopârţeli?

mie mi-e indiferent...pot sa fie cu blood suckers from outer space, frankensteini si zombies, demoni, vampiri, criminali in serie, posedati etc.

Este sau nu prezenţa supranaturalului un factor de decizie în procesul de formare a unei opinii despre un film horror, dupa părerea voastră?

ar trebui sa fie cel mult un factor de selectie personal

primele filme horror au avut ca inspiratie elemente supranaturale (vampiri, monstri, fantome) genul explorand mai apoi cu succes si alte dimensiuni non-supranaturale

supranaturalul nu e nici necesar nici "interzis"

Squishy 22 Jun 2009 00:07

Voi ce tipuri de horror preferaţi: cele cu elemente supranaturale (stafii, zombi, extratereştri) sau cele "ordinary", cu crime, psihopaţi şi ciopârţeli? Este sau nu prezenţa supranaturalului un factor de decizie în procesul de formare a unei opinii despre un film horror, dupa părerea voastră?

preferatele mele sunt acelea psihologice, deci fara chestii foarte supranaturale....totusi ma atrage stilul lui david lynch, majoritatea filmelor lui facand parte din categoria sci-fi :-?

miercuri 22 Jun 2009 01:45

Lynch Sci-Fi? O_o

Cinemania 22 Jun 2009 08:14

Originally Posted by Squishy:

preferatele mele sunt acelea psihologice, deci fara chestii foarte supranaturale....totusi ma atrage stilul lui david lynch, majoritatea filmelor lui facand parte din categoria sci-fi :-?

majoritatea, adica unul singur (Dune) ?

shadowofnight 24 Jun 2009 17:50

lol cele cu supranatural:D:D
maybe.
dar si celelalte.
dar supranatural cu fantome, demoni si din astea nu extraterestri si zombii

Mikala 08 Jul 2009 23:08

Sunt si eu de acord cu cele psihologice si un pic supranatural .Doar un pic ! :P

corinka 09 Jul 2009 00:05

Supranatural doar uneori, preferabil fara, pentru ca, de multe ori, supranaturalul in horror devine kitch. Supranaturalul e mai potrivit in SF!

EgOisM 09 Jul 2009 10:18

cate putin din toate,prefer un film doar presarat cu putin supranatural,cum a spus si corink,prea mult strica.

Mikala 09 Jul 2009 11:56

Asa ziceam si eu . De obicei filmele cu tematica religioasa prind ..
Cel putin asa am observat eu

All times are GMT +2. The time now is 16:09.