![]() |
Imi plac horroroaeile realiste,psihologice,cu matrasheli,cu disecari,introspectii,autopsii...
Alea supranaturale sunt prea hardcore,prefer niste fanatasy-uri stil Burton. Tie care-ti plac?Sau nu stii?:P
Quote:
|
Originally Posted by Mistah J:
mie mi-e indiferent...pot sa fie cu blood suckers from outer space, frankensteini si zombies, demoni, vampiri, criminali in serie, posedati etc.
ar trebui sa fie cel mult un factor de selectie personal primele filme horror au avut ca inspiratie elemente supranaturale (vampiri, monstri, fantome) genul explorand mai apoi cu succes si alte dimensiuni non-supranaturale supranaturalul nu e nici necesar nici "interzis" |
preferatele mele sunt acelea psihologice, deci fara chestii foarte supranaturale....totusi ma atrage stilul lui david lynch, majoritatea filmelor lui facand parte din categoria sci-fi :-? |
Lynch Sci-Fi? O_o
|
Originally Posted by Squishy:
majoritatea, adica unul singur (Dune) ? |
lol cele cu supranatural:D:D
maybe. dar si celelalte. dar supranatural cu fantome, demoni si din astea nu extraterestri si zombii |
Sunt si eu de acord cu cele psihologice si un pic supranatural .Doar un pic ! :P
|
Supranatural doar uneori, preferabil fara, pentru ca, de multe ori, supranaturalul in horror devine kitch. Supranaturalul e mai potrivit in SF!
|
cate putin din toate,prefer un film doar presarat cu putin supranatural,cum a spus si corink,prea mult strica.
|
Asa ziceam si eu . De obicei filmele cu tematica religioasa prind ..
Cel putin asa am observat eu |
All times are GMT +2. The time now is 16:09. |