![]() |
Am văzut mai demult,da' nu prea mai ţin minte mare lucru,numa' o secvenţă-două,din filmul „Cele zece porunci” de Cecil B. DeMille.Secvenţa cu despărţirea apei.Superbă.
|
filme care m-au impresionat la vremea lor, exorcistu frumos facut si efectele bine coordonate mai tot filmu dupa ce-o ia razna aia mica si la vremea lui dupa cum spuneam Spawn, filmu prostut dar efectele erau facute cu maiestrie. Pare-mi-se au fost si ceva revolutionar atunci
|
efectele speciale ale omului pe luna din filmele fratilor Melies :D
incredibil, m-am uitat sa vad cum se numeste exact acel filmuletz, in franceza si am constat cu stupoare ca Melies au facut 500 si ceva de filmuletze, prolifici dom'ne. |
Iata un videoclip inspirat de Melies. Smashing Pumpkins, Tonight Tonight:
http://www.youtube.com/watch?v=YEvVI...eature=related Cica Georges Melies s-ar fi lasat de cinema de suparare ca prea multi incepusera sa ii imite filmele. |
da, e superb videoclipul si melodia, le stiu pe dinafara
|
Le Voyage dans la lune il chema si da e extraordinar...si ideea cu apa din l'atalante reluata de mr kusturica in underground
|
GODZILLA scena cand il calca e cameraman , ARMAGEDDON scena cand o parte din meteorit distruge parisul , MATRIX cand Neo se fereste de gloante si multe altele care nu-mi vin pe mo:"> ment
|
claudiu-daniel
Filmele cu foarte bune efecte speciale dupa mina sunt;Ziua Independentei,2012,Avatar,Transformers 2,Abisul si Terminator 2 sper ca nu am mai uitat vriunul.:-/
|
The Abyss (1989)
Star Wars The Terminator Avatar |
In Avatar, dupa parerea mea, efectele speciale au fost singurul lucru bun din film. Mie nu mi-a placut in mod special filmul...Povestea, una obisnuita, este frumoasa, dar nu cred ca merita atatea laude.
Stiu ca o sa se ia muuulti de mine ca am vorbit Avataru' de rau...dar...:-S |
Lord of the Rings - The Return of the King : now that was some shit !
Practic a revolutionat lumea efectelor speciale...! |
Calatoria spre Jupiter din 2001. Dupa parerea mea ramane cea mai memorabila scena dintr-un film SF.
http://www.youtube.com/watch?v=Imbxq...eature=related |
Star Wars
Blade Runner Terminator Matrix Lord Of The Rings The Dark Knight Avatar |
Efecte speciale deosebite vizionezi de obicei la filmele sf. si de anticipatie gen "Avatar"!
|
All times are GMT +2. The time now is 05:42. |