![]() |
Talk-show-uri
Care consideraţi că este cel mai reuşit talk-show?
PS:Sinteza zilei şi În gura presei le pun împreună pentru că de multe ori Badea îi prezent la Sinteză şi practic ambele emisiuni sunt un tot unitar. |
L`am votat pe OTV.E cel mai reusit din toate punctele de vedere.Luand in considerare ce reprezinta un talk-show.Mie personal imi place Nasul.Inainte imi placea Chestiunea zilei cu Florin Calinescu si Marius Tuca Show.
|
De ce nu exista si varianta niciuna dintre variantele de mai sus sau altul. Cea mai tare este, in opinia mea, Eugenia Voda cu Profesionistii.
|
Mm pai nu prea cred ca se incadreaza la formatul de talk-show emisiunea aceea.
|
Originally Posted by redmen:
|
Originally Posted by Pauline Kael:
De acord cu Pauline. Oh, no! |
Originally Posted by corinka:
PS:Am votat trupa de la Antena3. |
Chiar acum la Nasul sunt invitati Gheorghita Mateut si Florin Calinescu. Nu stiu de ce l-au mai chemat pe Mateut acolo, ca nu-l lasa deloc sa vorbeasca! Numai nu-i dau lectii de procedura penala Calinescu si Morar. Si prof. Mateut e chiar o somitate in domeniu.
|
Te-aş sfătui să muţi pe Badea.:D
|
Nu-l suport pe Badea. Mateut imi place, a fost proful meu preferat in facultate.
|
Nu de Mateut.Da' Morar ăla mă disperă.Badea îi haios,carismatic şi inteligent.
|
Badea ma calca pe nervi. La Nasul ma uit acum pentru Mateut, nu pentru Morar.
|
Gaşca de la Antena 3 îi cea mai bună cu siguranţă,OTV măcar te face să râzi,la Morar mai vin invitaţi ca lumea,da' cine o votat Realitatea?
|
Eu votai Realitatea, dar pentru ce era inainte. Acum nu mai urmaresc nimic, doar trag cu urechea din cand in cand. OTV nu mi-a placut niciodata, Nasul e ok din cand in cand, dar nu ma atrage, iar Badea mi se pare un badaran. Sinteza Zilei e suportabila, mult mai suportabila decat ce vad la Realitatea in ultimul timp. Imi placea Realitatea inainte, cand Turcescu si Hurezeanu apareau mai des, poate mai sunt si acum, dar cum nu mai urmaresc nu am de unde sa stiu.
|
Sinteza şi Badea sunt singurii ca nu pupă în cur pe nimeni.Nici măcar pe mogulu' lor.Vin oameni competenţi nu vorbesc nimic.Ăia de la realitatea erau penibili şi cu expiraţii de Turcescu şi Hurezeanu.OTV îi plin de specimene,da' te poţi râde bine la el.
|
Originally Posted by Liviu-:
Si mie. |
Originally Posted by corinka:
|
Iti dau un singur exemplu, poate cel mai relevant: atitudinea fata de Teo dupa ce au spart gasca. Nu ca mi-ar placea Teo, nu ma amuza deloc, dar nu merita sa fie atacata.
In plus [aici nu mai e vorba de badaranie, nu are legatura], Badea cam bate campii. Cred ca nu pupa pe nimeni in dos, dar se invarte in jurul cozii doua ceasuri pentru niste subiecte pe care le poate epuiza in cateva minute. Face teoria chibritului, dar nu are haz deloc, cel putin nu din punctul meu de vedere. |
Când o atacat-o?
|
Avea emisiunea aia de noapte cu Oreste ala, faceau misto de ea, s-au legat si de greutatea ei, chestii de rahat.
Apropo de emisiunea cu Oreste, inca un exemplu de badaranie, invitau manechine mai prostute si faceau misto de ele. Asta e o chestie de 2 lei: Hai sa aratam ce "dastepti e noi" si sa chemam unii mai putin dotati intelectual ca sa "ne radem"! |
All times are GMT +2. The time now is 09:46. |