![]() |
Monsters VS. Aliens
V-a Placut Filmul?Daca da/nu de ce?
|
mi-a placut dintr-un motiv simplu.
e prima data cand am fost la un cinema 3D sa vad un film 3D cu efecte 3D!!!!!!!!! a fost incredibiiillll - ma amuzam ca un copil de 5 ani!!!! era sa ma loveasca ala cu yoyo- paleta cand a anuntat ca vine meteoritul ala, si eu m-am ferit sa nu dea cu mingea....code Nimoy :)) si bah fratilor - INSECTOZAURUL e cel mai TAREEEEEE personaj (prin irationalitatea, inexpresivitatea, hidosenia si lipsa sa de ...orice, mai putin volum) creat de pixar pana acum, dupa celebra lampa si puiul ei. si tot ca chestie: cred ca e prima parodie care reuseste sa faca misto de aceste filme, luate la un loc: Star Trek, Alien, Star Wars, Matrix. |
e un film dreamworks :)
|
ok. sorry! ati inteles, oricum , ideea.
code Nimoy aterizeaza ala cu creier de alien si bratze de caracatiza si apoi insectozaurului ii bate pe toti. :"> sa redevin coerent: mi-a placut acest film prin faptul ca a reusit sa ma distreze fiind lipsit total de preocupari subtil-artistice, logice sau rationale specifice "actului cinematografic". cei care ati votat NU - cred ca sunteti prizonierii unor conventii si standarde pe care nu reusiti sa le dati deoparte desi uneori (ca acum) s-ar impune. have fun people! |
@Floydman,am vazut si eu desenul animat,bine,nu l-am vazut3D.Dar asta nu inseamna ca e un film bun,si ala cu Brandon Fraser(cu Pamantul nu stiu cum ,am uitat cum ii zice,se putea viziona3D si nu-l facea mai bun).
Tu zici ca te-ai amuzat,eu n-am zambit deloc,n-a avut pic de umor.Dar prinde bine la copilashii mici,fiului meu i-a placut monstruletul albastru cu un ochi si Insectosaurus-butterfly(btw,avea niste aripioare prea mici sa sustina un bondaroi asa greoi).Si Ginormica sau cum o chema,such a clichee...ca pustoaica din Bolt... Asa ca nu. |
Originally Posted by Pauline Kael:
uneori in viata e bine sa fii si copil. nu am zis ca filmul e bun. am zis ca m-am distrat grozav. iti mai amintesti care a fost rolul initial al cinematografiei, undeva pe la inceputurile inceputurilor? da, filmul ala cu locomotiva care venea in viteza spre spectatori.... ei, asa este si acest film, se intoarce la rolul initial, primordial al cinema-ului, care a fost SA DISTREZE LUMEA. "Doar" sa distreze lumea! . or acest film chiar asta face, mai ales pt ca e 3D... si apoi, daca nu l-ai vazut 3D, logic ca nu ti-a placut. you missed the whole point. |
Cu trei deu' ai dreptate,nu se compara(nu te dureau ochii?:D
Dar comparatia cu duioasa amintire a primului film(fratii Lumiere?) e cam fortata desi pretty. Zi-mi o faza la care ai ras,sau ti-a venit sa zambesti!:-/ :-? |
ti-a zis: code nemoy
|
de ce ar fi fortata comparatia? ce diferenta e intre degetul aratator al Genormicai venind spre tine si locomotiva respectiva. doar o diferenta de un secol si ceva si filmul color 3D. cam atat.
mi-a mai placut si aia cu Gelatina care ia ochiul in mana (dupa ce isi formeaza o mana) si il apropie de ce voia sa vada, ca sa vada mai bine. si aia cu ave gehatrix sau nush'cum...si misto-ul cras fata de "atacul clonelor" din star wars. |
Originally Posted by Floydman:
Diferenta e intre desenul asta si locomotiva aia ,ca intre E=mc2 si ce masina misto am vazut aseara pe bulevard.Plus diferenta de un secol si ceva.Cam atat.Restul,un kitsch)s-a mai vazut),fara umor,fara nik,desi personajele arata simpatic si atat(mai putin matahala:D Iti dai seama ce boobs avea:P |
claudiu-daniel lugoj
Pentru mine aceasta animatie a fost foarte slaba,nu mia placut deloc acest film.
|
Mi-a plăcut mult. Este foarte amuzantă, şi o revăd cu acelaşi interes de fiecare dată când am chef de ea. Ăsta-i un DVD care merită să-l cumperi. :D
|
mie mi-a placut !
|
Originally Posted by Floydman:
Si pentru mine a fost primul film 3D vazut. Mi s-a parut amuzant filmul datorita efectelor 3D... |
All times are GMT +2. The time now is 10:37. |