![]() |
1 Martie
![]() ![]() ![]() ![]() "O femeie intre flori zi-i si o floare-ntre femei" M. Eminescu LA MULTI ANI, FLORILOR! |
Vine viine pri-imävara! (Cucu!)
Se aste-erne-n toa-atä tara! (Cucu!) Floricele pe câ-âmpii, (...pii,) Hai sä le-adunäm copii! (...pii!) Tra-la-la-la la-la, la-la-la... Tra-la-la-la la-la, la-la-laaa... Floricele pe câ-âmpii, (...pii,) Hai sä le-adunäm copii! (...pii!) Creste-creste iaarba verde! (Cucu!) Ciocârlia-n no-ori se pierde! (Cucu!) Mieii zburdä pe câ-âmpii, (...pii,) Haideti sä-i vedem, copii! (...pii!) Tra-la-la-la la-la, la-la-la... Tra-la-la-la la-la, la-la-laaa... Mieii zburdä pe câ-âmpii, (...pii,) Haideti sä-i vedem, copii! (...pii!) |
Pana ii revine inspiratia lui Pitbull,hai sa compunem niste parodii de poezii:
Mamei Te iubesc mamica draga Te iubesc atat de mult As vrea pensia-ti intreaga Si de tine sa n-ascult Al tau scrashnet ma-nfioara Incruntarea-ti ma alina Cand le zici,dai ca sa doara Enervarea ti-e deplina Te iubesc marita mama Mai mult ca orice pe lume Glasul tau si-n vis ma cheama Ca sa mor in chin si-n spume. |
Sotiei
Te vaiti intr-una ca o foca Ca dragostea nu-i reciproca Noi ne iubim ca la-nceput cu foc iar la nceput nu ne iubeam deloc Asa ca minti si n-ai dreptate Ca si iubirea noastra dispare pe treptate. |
Iubitei
O floare-i prea putin O mie sunt prea multe ia cardul meu si du-te si lasa-ma bovin. |
Taticilor din lumea-ntreaga
In Ardeal se-obisnuieste Martisoare sa primeste Toti barbati,tatici,bunici Misogini rai si calici. Nu v-ajunge ziua berii o vreti si p-aia...muierii! Banc: Un transexual vrea sa intre intr-un club din Bucuresti si nu poate.Enervat,pleaca,zicand: -Sa-mi bag pizzda,ca eu nu mai vin pe-aici. |
Si ceva mai frumos,decat ce e mai sus(arta cere munca,consideratie,si mai putina improvizatie):
De 1 Martie poezie [ Epigramã ] de Ruse Ion [Ryon_M ] Acuma e momentul bun ªi îmi va fi mult mai uºor, Pe dumneaei sã mã rãzbun, Cu boldul... de la mãrþiºor. |
Paulina rebela si iconoclasta!
|
De mãrþiºor
poezie [ Epigramã ] Colecþia: texte umoristice de Elena Malec [peruzele ] | În luna lui Mãrþiºor, epigramele-au umor, rima parcã are nur, poanta-i o babã pe ºnur. |
Originally Posted by halebardul:
|
stii care e diferenta intre un fotomodel si o grasa?
la fotomodel desfaci snurul sa-i vezi curu', la grasa invers. Ups... am fost vulgar? Asa e bancu'. :oops: |
Originally Posted by Pauline Kael:
N-o fi ea zi sfanta dar... |
Nu dau cu pietre,ce,n-avem voie sa ne amuzam?Din pacate Martisorul ca sarbatoare si-a cam pierdut sensul propriu,era o sarbatoare laica f frumoasa la inceput,si pana acum niste ani.Nici sarbatorile de iarna nu mai sunt ce au fost,semn ca lumea nu s-a plictisit,ci s-a prostit. :) Globalismul,neajunsurile,lipsa educatiei,valorile perimate.
|
halebardul e sweet... :love: florile!! mai ales numarul trei -- wow
|
Da,n-am vrut sa stric topicul,Europe-East e o scumpa(imi plac unguroaicele).
Mie imi plac si crinii si trandafirii de toate culorile,dar pe cel rosu,i-l dam Europei. Si pe Halebard(era sa scriu LZP) il servim cu: cafea,espresso,bere,scotch,vin,lapte,crema de zahar ars,antreuri cu antren,gogosi,minciunele,caviar,icre mov,tort Rosenkrantz. :P |
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Eu mor de ras, Horatio...
|
To beer or not to beer?That is the question.
|
|
|
All times are GMT +2. The time now is 01:24. |