![]() |
Arest, carcera, carantina, domiciliu fortat, salon de nebuni
Nu se poate infiinta o sectiune a forumului unde (si numai unde) sa fie lasati sa stea si sa vorbeasca in legea lor defectii, paranoicii, logoreicii, aberantii, limbutii, patologicii, delirantii, incoerentii, afazicii, tulburatii, maniacii, dislecticii, dereglatii?
sa nu mai umble lelea prin tot forumul? sa n-aiba acces in nici o alta sectiune a forumului decat aici. si sa-i tinem sub observatie. |
Ba da. Teoretic se poate face orice. Cine are butonul EDIT / BANN e Dumnezeu. L-am rugat sa remute topicul inapoi in atelier. Daca aveam acolo un scenariu, tot asa, era expus in vazul tuturor navigatorilor care stiu limba romana?
TOTAL NEPROFESIONAL ! |
Re: Arest, carcera, carantina, salon de nebuni
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
|
Noroc cu Nunta Muta, ca ne mai diferentiem si noi.
Altfel, ar trebui sa fim PitbullA si PitbullB. |
Cu doi de lî, te rog foarte important, cä altfel iese "bulä", si "bulb", si cred mocofanii c-au descoperit America.
|
Eu tot mai cred ca sunteti unul si acelasi,dar ar fi prea frumos sa fie adevarat. :lol:
|
eu am dat mana cu amandoi si nu-s schizofrenic ;)
|
Originally Posted by StefanDo:
Sa inteleg ca sunt eu? Ce compliment dragut. Te cred. |
daca as fi zis "si eu nu sunt schizofrenic, dar tu esti", da, "intelegerea" ta ar fi fost corecta :)
|
Nu ,nu ,chestia e ca ma simt cu musca pe caciula( ai ghicit).Sa fie si paranoida? :shock: :P
Si,cum arata Led Ze Pencil? |
If i were a girl... :lol:
|
:w00t:
Vrem poze Led Ze Pencil. |
Re: Arest, carcera, carantina, domiciliu fortat, salon de ne
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
|
eeeew. :sick:
|
Re: Arest, carcera, carantina, domiciliu fortat, salon de ne
Originally Posted by Prospero:
Originally Posted by Pauline Kael:
@cei care cred ca eu sunt Pitbull Si cum va inchipuiati, ca Pitbull se contrazicea cu el insusi cand discutam despre Nunta Muta, Elevator si alte alea? Weird :? Pitbull, ce cred oamenii astia despre tine? |
Nu stiu nici ei ce sä creadä... :?
|
All times are GMT +2. The time now is 16:00. |