![]() |
Sarbatori fericite
Craciun fericit,sa va aduca mosul tot ce doriti,si sa va piliti de Revelion razand,sau invers proportional.
La multi ani! |
|
Sa`ti aduca Mosu` pe Jason Statham in vis macar daca nu in realitate :P
Craciun Fericit tuturor cinemagicienilor.Oricat de Craciun ar mai fi el in ziua de azi. |
Hai sä träim.
Si noi pe voi. |
Merge si o gluma pacilea :)
Ce se intampla de fapt de sarbatori :lol: : "Si va urez :P:P:P:P... si tot ce va :P:P:P , si nu in ultimul rand :P:P:P !!" |
Crãciun colorat vã doresc ºi eu.
|
Sarbatori fericite,sanatate si mai ales virtute...
|
Sarbatori Fericite
Sarbatori fericite Tuturor si multa sanatate. :oops:
|
sarbatori fericite! si un cadou - my creation - :D
http://4.bp.blogspot.com/_B8e4-voo3y...h/DSC_0199.JPG |
observi cum ovulu' ala nespalat, cu un spermatozoid pe crestet, care se zbate sa il penetreze precum spiritul sarbatorilor pe unii, suprapunandu-se peste panglica incarca jumatatea stanga formand un dezechilibru? trebuia pus mai la dreapta.
|
La multi ani tuturor Cinemagicienilor ! La cat mai multi useri noi si interesanti si la cat mai multe discutii despre filme si despre orice altceva.Sa speram ca 2009 nu va fi asa de urat precum ne spun cei de la televizor si ca ne vom descurca.La multi ani Gloria,Pitbull,StefanDo,Proletar,Pauline,europe_ea st,Klein si tuturor celorlalti cinemagicieni care fac acest forum sa fie asa de frumos.Va iubesc si ne auzim la anul :)
P.S. La multi ani Dragomara :P |
Originally Posted by djinjis:
te-ai intors, vaaaiii, ce dor mi-era de tine... din pacate iar esti cu capsa pusa...nu ti-o fi adus mosu' ce ti-ai dorit? ce sa-ti fac daca n-ai fost cuminte?! |
![]() La mulþi ani! |
La multi ani, cinemagisti,
Si mai veseli, si mai tristi! Sä v-aducä '09 Carne, lapte, unt si... brânzä! |
Oau 00:00 fix :lol:
Hâc.Am zis ! |
All times are GMT +2. The time now is 21:28. |