![]() |
ALS
De ce nu mai intra Alex Leo Serban?
Nu conteaza ce a fost pe forum,cine il agreaza,important e ca scrie cu adevarat. Pentru cei care il gasesc interesant pe Haneke,un articol f bun al lui ALS: http://agenda.liternet.ro/articol/27...nnyHaneke.html Sa vina inapoi:) |
ALS e un om contradictoriu, cu calitäti si defecte. Calitätile i se cam cunosc. Printre defecte i se numärä certäretosenia si orgoliul.
Ca atare, s-a încopistrat într-un conflic cronic cu Marx. La un moment dat, pentru cä nu se mai potoleau, în pofida rugämintilor si avertismentelor repetate, StefanDo i-a sanctionat cu bannare de avertisment, câte douä zile fiecare. ALS s-a considerat nedreptätit si s-a retras. (Personal, mi-a spus cä mai avea si alte motive, de naturä non-beligerantä.) |
Pacat ca nu indraznitisa-l chemati inapoi.Ipocrizie? Culpabilitate?Din partea unora sau altora...E firesc sa existe antipatii,oboseala.Publicul il apreciaza.Faceati rating,si se mai relaxa si omul.
|
Cine ti-a spus cä nu îndräznim?
Cu ce prilej crezi cä mi-a expus el acele motive? |
Scuze.
|
Se acceptä.
|
Mi-e dor de ALS ,cred ca e un scump si un destept,as vrea f tare sa revina pe forum macar din cand in cand.Chiar acum i-am citit critica la "Big Stan" pe intelesul tuturor.
Ma sinucid daca nu vine :(( (gluma,nu macabra,sper).Ma duc sa-l caut pe tot netul . Sa facem un poll cu cine e de acord si cine nu(cei care nu sunt de acord sunt dusmani ai poporului si a celei de-a 7-a arte,etc).. Domnule Serbaaan.. :love: :oops: |
Leo, chiar nu ti se moaie inima deloc? :)
|
Originally Posted by Pitbull:
Poate ALS e asa cum ai spus tu dar mai presus de toate e good for business. Nu e nici un secret ca multi dintre cei care au venit/ ramas pe forum au facut-o datorita lui. Asa cum nu e un secret ca in momentul in care intra pe un topic topicul cu pricina ramane in priza. Marx pe de alta parte e un element neutru din punct de vedere al afacerii. Iar cum Cinamagia este, pana la urma, o afacere, voi ati gandit prosT aplicand genul asta de justitie a la Solomon-de-grdinita. Daca eram seful vostru va penalizam :sleep: |
Deci hai sa lasam pe X sa se certe ca un copil de gradinita pentru ca ii good for buisness???
|
spectacolul vinde si el ;)
|
De acord de acord :)
|
Originally Posted by Mala Portugal:
Multi au plecat atunci cand ALS a plecat iar cei care nu-l vor si-l pazesc la colt si vor "a piece of him" sunt lasati fara lesa pe aici.Doi care l-ar vrea,cred ca ar fi Supastar si Herbert,persoane superioare ca si gandire si comportament. Probabil caaceia care ar trebui nu tin mult la afacere,iar domnul Alex Leo Serban se simte din pacate pe buna dreptate nedreptatit. Daca cineva ar face ordine ,sunt sigura ca ar reveni si userii si postarile ar curge. A quoi bon? Cui,ce-i pasa? Nimanui ,si ma refer la cei carora ar trebui sa le pese .Din cate am citit pe forum nu ALS incepea cu jignirile. |
Dar continua cu ele.
|
|
Restul,limbaj de lemn,praf in ochi,asa zisa indiferenta care nu bate la ochi. Trist forum. :( :sick: |
|
azi-noapte in cadrul unei discutii extinse afirmam aceleasi kestii. deci subscriu in totalitate! 8) |
Regret, Mala dulceatä, dar nu subscriu la "egalitate, dar nu pentru cätei".
Pauline, draga mea, te rog frumos, nu mai încerca sä ghicesti gândurile noastre, cä din päcate gresesti. Dacä nu vrei sä retii sau sä crezi realitatea cä si noi îl regretäm pe A.LS., si-l dorim sincer înapoi (dar färä sä ne miorläim la picioarele lui, ci în mod demn si onest), creezi un hiatus care te exclude din coerenta discutiei. Si mai am o rugäminte - nu ne mai insulta. Multumesc. |
N-am insultat am spus cu sinceritate ce cred,faceti deosebirea lipsita de subiectivismul proverbial si antagonizant. Daca il doriti,aia care-l aveti in lista de mess,cati l-ati reinvitat?Si de ce sunt lasati niste neica-nimeni sa-l jigneasca? Ala e trafic? E debandada. Stiati ca nickul si avatarul spune ceva despre fiecare( apropos de miorlaiala)? Nu mai luati totul asa personal. |
All times are GMT +2. The time now is 17:53. |