Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   ALS (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93297)

Pauline Kael 18 Jul 2008 00:04

ALS

De ce nu mai intra Alex Leo Serban?
Nu conteaza ce a fost pe forum,cine il agreaza,important e ca scrie cu adevarat.

Pentru cei care il gasesc interesant pe Haneke,un articol f bun al lui ALS:

http://agenda.liternet.ro/articol/27...nnyHaneke.html
Sa vina inapoi:)

Pitbull 18 Jul 2008 02:46

ALS e un om contradictoriu, cu calitäti si defecte. Calitätile i se cam cunosc. Printre defecte i se numärä certäretosenia si orgoliul.
Ca atare, s-a încopistrat într-un conflic cronic cu Marx. La un moment dat, pentru cä nu se mai potoleau, în pofida rugämintilor si avertismentelor repetate, StefanDo i-a sanctionat cu bannare de avertisment, câte douä zile fiecare. ALS s-a considerat nedreptätit si s-a retras. (Personal, mi-a spus cä mai avea si alte motive, de naturä non-beligerantä.)

Pauline Kael 21 Jul 2008 22:53

Pacat ca nu indraznitisa-l chemati inapoi.Ipocrizie? Culpabilitate?Din partea unora sau altora...E firesc sa existe antipatii,oboseala.Publicul il apreciaza.Faceati rating,si se mai relaxa si omul.

Pitbull 21 Jul 2008 22:56

Cine ti-a spus cä nu îndräznim?
Cu ce prilej crezi cä mi-a expus el acele motive?

Pauline Kael 22 Jul 2008 21:46

Scuze.

Pitbull 23 Jul 2008 19:19

Se acceptä.

Pauline Kael 15 Aug 2008 18:19

Mi-e dor de ALS ,cred ca e un scump si un destept,as vrea f tare sa revina pe forum macar din cand in cand.Chiar acum i-am citit critica la "Big Stan" pe intelesul tuturor.
Ma sinucid daca nu vine :(( (gluma,nu macabra,sper).Ma duc sa-l caut pe tot netul .
Sa facem un poll cu cine e de acord si cine nu(cei care nu sunt de acord sunt dusmani ai poporului si a celei de-a 7-a arte,etc)..
Domnule Serbaaan.. :love: :oops:

herbert 21 Aug 2008 00:43

Leo, chiar nu ti se moaie inima deloc? :)

Mala Portugal 21 Aug 2008 16:48

Originally Posted by Pitbull:

ALS e un om contradictoriu, cu calitäti si defecte. Calitätile i se cam cunosc. Printre defecte i se numärä certäretosenia si orgoliul.
Ca atare, s-a încopistrat într-un conflic cronic cu Marx. La un moment dat, pentru cä nu se mai potoleau, în pofida rugämintilor si avertismentelor repetate, StefanDo i-a sanctionat cu bannare de avertisment, câte douä zile fiecare. ALS s-a considerat nedreptätit si s-a retras. (Personal, mi-a spus cä mai avea si alte motive, de naturä non-beligerantä.)

Poate ALS e asa cum ai spus tu dar mai presus de toate e good for business. Nu e nici un secret ca multi dintre cei care au venit/ ramas pe forum au facut-o datorita lui. Asa cum nu e un secret ca in momentul in care intra pe un topic topicul cu pricina ramane in priza. Marx pe de alta parte e un element neutru din punct de vedere al afacerii. Iar cum Cinamagia este, pana la urma, o afacere, voi ati gandit prosT aplicand genul asta de justitie a la Solomon-de-grdinita. Daca eram seful vostru va penalizam :sleep:

Suspect de bizar 21 Aug 2008 16:49

Deci hai sa lasam pe X sa se certe ca un copil de gradinita pentru ca ii good for buisness???

Mala Portugal 21 Aug 2008 16:52

spectacolul vinde si el ;)

redmen 21 Aug 2008 17:00

De acord de acord :)

Pauline Kael 21 Aug 2008 18:20

Originally Posted by Mala Portugal:

Poate ALS e asa cum ai spus tu dar mai presus de toate e good for business. Nu e nici un secret ca multi dintre cei care au venit/ ramas pe forum au facut-o datorita lui. Asa cum nu e un secret ca in momentul in care intra pe un topic topicul cu pricina ramane in priza. Marx pe de alta parte e un element neutru din punct de vedere al afacerii. Iar cum Cinamagia este, pana la urma, o afacere, voi ati gandit prosT aplicand genul asta de justitie a la Solomon-de-grdinita. Daca eram seful vostru va penalizam :sleep:

Mala Portugal(cel mai tare nick si avatar),ma bucur ca ai revenit.Te-am citit cu mare interes ,pagini in urma,stralucesti.Presupun ca daca ai avea motive si lumea ar comunica ai si ramane mult timp, insa nu-mi fac iluzii :oops:
Multi au plecat atunci cand ALS a plecat iar cei care nu-l vor si-l pazesc la colt si vor "a piece of him" sunt lasati fara lesa pe aici.Doi care l-ar vrea,cred ca ar fi Supastar si Herbert,persoane superioare ca si gandire si comportament.
Probabil caaceia care ar trebui nu tin mult la afacere,iar domnul Alex Leo Serban se simte din pacate pe buna dreptate nedreptatit.
Daca cineva ar face ordine ,sunt sigura ca ar reveni si userii si postarile ar curge.
A quoi bon? Cui,ce-i pasa? Nimanui ,si ma refer la cei carora ar trebui sa le pese .Din cate am citit pe forum nu ALS incepea cu jignirile.

Suspect de bizar 21 Aug 2008 19:26

Dar continua cu ele.

Pitbull 21 Aug 2008 21:41

Iar cum Cinamagia este, pana la urma, o afacere, voi ati gandit prosT aplicand genul asta de justitie a la Solomon-de-grdinita. Daca eram seful vostru va penalizam :sleep:

Mala scumpä, nu uita cä A.L.S. a insistat mereu pe aplicarea echitabilä a regulamentului, si pe justa folosire a aceleiasi mäsuri, indiferent cine cälca pe bec.

Pauline Kael 22 Aug 2008 09:19

Iar cum Cinamagia este, pana la urma, o afacere, voi ati gandit prosT aplicand genul asta de justitie a la Solomon-de-grdinita. Daca eram seful vostru va penalizam :sleep:

Mala scumpä, nu uita cä A.L.S. a insistat mereu pe aplicarea echitabilä a regulamentului, si pe justa folosire a aceleiasi mäsuri, indiferent cine cälca pe bec.

Ce-o mai dati cotita si va invartiti in jurul cozii,ziceti ca n-aveti chef sa vina si gata,nici administratia de altfel nu e interesata .Or sa ramana doi useri aci care vor muri si aia de plictiseala.
Restul,limbaj de lemn,praf in ochi,asa zisa indiferenta care nu bate la ochi.
Trist forum. :( :sick:

Mala Portugal 22 Aug 2008 10:00

Pitbull zaharel, eu nu-mi amintesc sa-l fi auzit pe Leo zicand chestii de genu' "daca il banati pe Nume, banati-ma si pe mine" iar egalitatea mot-a-mot e un concept cat se poate de comunist. Nu suntem egal de destepti, de charismatici, de spontani iar flerul nu e impartit tuturor cu aceeasi masura. Asa ca n-ar trebui sa avem parte toti de acelasi tratament.

Supastar 22 Aug 2008 11:19

egalitatea mot-a-mot e un concept cat se poate de comunist. Nu suntem egal de destepti, de charismatici, de spontani iar flerul nu e impartit tuturor cu aceeasi masura. Asa ca n-ar trebui sa avem parte toti de acelasi tratament.

azi-noapte in cadrul unei discutii extinse afirmam aceleasi kestii. deci subscriu in totalitate! 8)

Pitbull 22 Aug 2008 13:44

Regret, Mala dulceatä, dar nu subscriu la "egalitate, dar nu pentru cätei".

Pauline, draga mea, te rog frumos, nu mai încerca sä ghicesti gândurile noastre, cä din päcate gresesti. Dacä nu vrei sä retii sau sä crezi realitatea cä si noi îl regretäm pe A.LS., si-l dorim sincer înapoi (dar färä sä ne miorläim la picioarele lui, ci în mod demn si onest), creezi un hiatus care te exclude din coerenta discutiei.
Si mai am o rugäminte - nu ne mai insulta. Multumesc.

Pauline Kael 22 Aug 2008 13:54

Regret, Mala dulceatä, dar nu subscriu la "egalitate, dar nu pentru cätei".

Pauline, draga mea, te rog frumos, nu mai încerca sä ghicesti gândurile noastre, cä din päcate gresesti. Dacä nu vrei sä retii sau sä crezi realitatea cä si noi îl regretäm pe A.LS., si-l dorim sincer înapoi (dar färä sä ne miorläim la picioarele lui, ci în mod demn si onest), creezi un hiatus care te exclude din coerenta discutiei.
Si mai am o rugäminte - nu ne mai insulta. Multumesc.

De ce nu ii raspundeti Malei cu argumente?Unde e transparenta?ALS n-a murit :D Doamne fereste! Se descurca si fara Cinemagia bine ,mersi.EU NU MA MIORLAIESC si nu sunt IPOCRITA.Ce legatura are ritmul si rima aci? Vedeti forma fara a vedea fondul? Trebuie sa fie cineva regina balului?
N-am insultat am spus cu sinceritate ce cred,faceti deosebirea lipsita de subiectivismul proverbial si antagonizant.
Daca il doriti,aia care-l aveti in lista de mess,cati l-ati reinvitat?Si de ce sunt lasati niste neica-nimeni sa-l jigneasca? Ala e trafic? E debandada.
Stiati ca nickul si avatarul spune ceva despre fiecare( apropos de miorlaiala)?
Nu mai luati totul asa personal.

All times are GMT +2. The time now is 17:53.