![]() |
As dorifoarte mult si ii rog pe administratorii forumului sa mi se stearga contul ,sau daca nu e posibil,sa fiu banata de pe acest forum.
Multumesc. |
tu esti si sinucigasa? ca se vede treaba ca nevoie de atentie ai... te tai cu lama pe maini?
:lol: |
Chestia asta începe sä mä irite... :x
Pauline, îti înteleg supärarea. Dar noi nu stergem conturi, nici nu bannäm oameni nevinovati. Iti recomand sä te retragi pentru câteva zile, sä te linistesti, (sä urmezi si sfaturile mele din m.p.), apoi sä revii. Iar ceilalti, vä rog insistent, încetati cu räutätile gratuite! Pupati în cur, sau mäcar tolerati, fel de fel de specimene ofensive, violente, needucate, nocive pe toate planurile, si-n schimb härtuiti useri civilizati, constructivi si modesti, care pur si simplu au micile lor ciudätenii, dar färä ca prin asta sä prejudicieze pe nimeni. |
e de cacat ce ati facut zilele astea cu pauline
|
Doamne, ce va place sa exagerati...bai baieti, voi nu aveti activitate, e vara, e vacanta mare, va inteleg......toata debandata asta a dat un sens existentei voastre, nu e asa? Pauline a adus un strop de agitatie in monotonia junglei de asfalt....bravo, Pauline, te felicit!
|
dar ziceti-mi si mie va rog ce s-a facut zilele astea cu Pauline ca io nu am inteles pt ca nu am citit ...ce nedreptati i s-au adus?
Supastar? |
A fost jignitä pe nedrept, mai ales la topicul "Cine are nevoie de teatru", din cafenea. E o persoanä sensibilä, asupra cäreia aceste ofense au un efect mai dureros decât asupra celor de facturä medie. Tomai DE-AIA s-au inventat reguli de comportament civilizat - fiindcä nu putem sti, dinainte, pe cine vom räni cu ironiile noastre, si pe cine nu; asa cä aplicäm niste norme, to stay on the safe side.
|
Bun,ca sa incheiem.
Illotempore imi place foarte mult(mai ales ca imi ...cam plac si fetele,in sens erotic).E inteligenta si personal ,cred ca am ce invata de la ea.Nu-mi place sa ma cert cu fetele,mai ales ca aia care stau pe margine isi imagineaza bataie in noroi sau ciocolata.Am inteles aluzia fina cu "asfaltul' si am venit sa plantez niste petunii.Daca veti calca pe ele,pun altele pana va veti plictisi. Despre faptul ca Marx si Djinjis m-au facut proasta si mediocra(fara maca5r sa stiu cine sunt ei )..n-am nimic de comentat.Nu sunt suparata pe ei.Ma bucur ca se simt superiori in aceasta lume dreapta,luminoasa,geniala.. |
Pauline, ma biucur ca iti plac fetele in sens erotic, si mie imi place la nebunie kiar (ask Marx)....d
deci, hai sa ne cunoastem! :D :love: I am not kidding |
HAIT
Stai ca feetele o dau in matrimoniale :shock: Da va rog eu macar incepeti pe m.p. ca nu de alta, dar la cati perversi se butoneaza pe aici, sa nu o dam in alte barci. Zau asa. |
Illotempore..
Pentru tine: http://www.youtube.com/watch?v=83b_KNcduOk http://www.youtube.com/watch?v=rcAOqW-FErM "What in my mad heart was my greatest desire, Who was it now that must feel my allurements, Who was the fair one that must be persuaded, Who wronged thee Sappho?" Cavalere,nu te radea. |
beton scena cu Frida o stiam, e foarte erotica, prima nu o inteleg (ca nu am sunet la serviciu) dar pare a telenovea sper ca nu e asa :D
|
e din tacones lejanos, de almodovar :)
dar un ano de amor e mult mai misto decat piensa en mi :D pe youtube am gasit asta, dar se aude oribil :( |
Originally Posted by illotempore2002:
|
pai nu tre sa ai alergie la telenovele pt ca intr-o doza oarecare, filmele cineastilor spanioli, Bigas Luna, Almodovar etc, au ceva din telenovelism....au ceva din dramatismul acela siropos si din rasturnarile de situatii uimitoare, greu credibile in viata reala...nu crezi ca spaniolii si latino-americanii au asta in sange? e atat de specific pt ei telenovelismul incat pana si la cei mai rafinati regizori nu se poate abtine sa se arate :) si asta mi-i face si mai adorabili pe Almodovar si pe Bigas Luna....
|
Telenovelelor le lipseste poezia lui Almodovar,si il gasesc mai interesant pe Bunuel,Almodovar a dat-o in diverse (mai ales in ultima vreme). Bigas Luna...E mult de spus.Michel Gondry iti place? Mi amor... |
mi s-a aburit monitorul
|
de ce Stef?
de la care comentarii? @ Pauline: Bunuel si Gondry intra la alta categorie, nu se intersecteaza deloc cu spaniolii de care tocmai vorbeam :) cui nu-i place Gondry? este pur si simplu fantastic! e adorbil si nu inteleg de ce nu face mai multe filme |
de la asta:
Originally Posted by Pauline Kael:
|
bine, dar vezi ca nu-ti zicea tie
:D imi zicea mie, daaaaaa? |
All times are GMT +2. The time now is 04:24. |