![]() |
Azi am fost la bibliotecã. 2 dintre cãrþile noi pe care le-am rãsfoit erau despre extratereºtii, una dintre ele chiar un raport al diverselor specii! :-)) 2 despre fetiþe de câte 12 ani rãpite/ sechestrate. :D iar cea cu no. 5 îi aparþinea lui Nostradamus. Am râs, ºi mi-am zis "cu ce-oi fi greºit?!".
--- On topic: ca sã faci un scurt metraj ai nevoie de: - scenariu, - actori, - ceva bani, - timp, - inspiraþie, - rãbdare, - ºi CREDINÞÃ, cã cicã dac-o ai p'asta le ai pe toate. Mã rog, mai exact încredere. Baftã. |
:sick:
|
degeaba t duci la bibliotek, probabil stergi prafu dp carti, pt k altminteri esti total agramata: 'extraterestri' (in ac context) s scrie cu un singur 'i' ! :P
|
Cum spui tu. L-aº ºterge de pe-a ta, dacã ea ar exista.
:P |
Originally Posted by Dragomara:
soarta, pânã la urmã! |
am 3, da nu s asterne prafu p ele, k sint citite :P
|
Grecule - ce-i aia soartã? ce-i ãla merit?! ºi cine eºti tu, cel care n-ai habar de tine, dar PARI a avea de ceilalþi?! :x
Alex - noapte bunã! Scuze, da' iar m-ai adormit, mânca-te-ar mama, cum þii tu la tenul meu! :sick: |
Dragomara, TATA, nu mai polua si tu topicul omului :(
|
Fãcãtorule de planuri - io ºtiam cã toate scurt-metrajele se fac la fel! :D
Mã rog - uitai sã scriu cã dacã eºti regizor, încã potent, te poþi culca (în scopul documentãrii, evident) cu protagonista, minorã, eventual etc... |
Originally Posted by Planmaker:
Da' cine-l mai polueazã, tati?! PS: io cred cã sunt singura care a ºi RÃSPUNS ON TOPIC. |
obsesia, obsesia AIA, dragomara taik, cum nu t lasa ea sa dormi! :lol:
la mine aici, la paris, e cu o ora mai putin, asha k pot sa mai stau... :P |
Rãspuns
Doamnã, eu sunt "ãla" cãruia mai ieri îi spuneai cã a gresit site-ul, dacã intenþioneazã sã poarte dialoguri civilizate aici.
1. Soartã, e ceva pe care de multe ori ne "ajutãm" singuri sã ne fie mai grea. 2. Eu nu judec pe nimeni, doar constat. 3. Merit, pãi dacã semeni vânt culegi furtunã, nu crezi cã asta se ºi întâmlã? 4. Dacã te deranjazã ceva, spune, nu e mare lucru sã nu mã mai adresez þie. 5. Am ºi eu dreptul la pereri? Cu respect chiar real, Grecu25 |
[ironie oarecare la adresa Dragomarei]
uuu... uite ce-am scris mai sus!! hai, raspunde-mi acum! :w00t: *(of course, dupa ce raspunde Dragomara, cer unui moderator sa stearga tot ce e off-topic aici :)... DAR numai dupa ce imi raspunde Dragomara in stilul ei specific :oops: ) |
Re: Rãspuns
Originally Posted by grecu25:
1. Digestia. 2. A CONSTATÁ constát tranz. (adevãrul, realitatea) A identifica prin experienþã directã ca fiind real sau adevãrat; a stabili. /<fr. constater Ãããã... ce experienþã realã ºi drectã ai tu cu mine?! Sã nu-mi zici cã eºti alteregoul meu cã te trimit sã calci mormanul de rufe! 3. Adicã furtuna aia care mi-a smuls þiglele de pe bloc ºi-a proiectat teiu-n maºina cea nouã a vechiului vecin fu semãnatã de cineva?! De cãtre Dumnezeu, sau de cãtre cine?! Vai, nu poci sã cred. 4. Mã deranjeazã încãlzirea globablã, creditul pe 10 ani, kilogramele în plus, ºi apa platã! Adreseazã-mi-te, poate se va schimba ceva! 5. Probabil. Întreabã-l pe D-zeu el ºtie cel mai bine cine ºi ce are. Probabil cã nu-s suficient de bãtrânã, unde nu am întâlnit încã respect... ireal. :(( |
it's so funny, she's soooo hooked :lol:
n-are si ea p cinva s-o keme-n pat... :(( |
Mi-am gasit o noua distractie: obervarea perseverentei Dragomarei. De-abia astept sa vad prin ce topic mai apare numele ei
I'm soo effin' hooked! :w00t: |
Bravo ! Ai înþeles tot !!! Am impresia cã þie de fapt îþi place aºa.
Rãmâi sãnãtoasã in superbele dialoguri cu ALS, poate cã þi se potrivesc. Cu acelaºi recspect(cred cã chiar nu ºtii ce e ãla),Grecu25 PS. ªtiu sã calc (ºi)rufe! sâc! |
@grecu
nu-ti irosi respectul pe ea! |
Supa - LOL!
Ei vezi aci o daþi voi în barã, mã rog, nu numai aci! :D Respecul TE sporeºte când îl împarþi, ºi el ar trebui sã fie implicit. Eu una aºa am fost învãþatã: te respect împlicit pânã când... o dai în barã în relaþia cu mine. of. |
Originally Posted by Supastar:
Vã pupã Grecu'l pe toþi, eu mã retrag, bye,bye! |
All times are GMT +2. The time now is 12:11. |