![]() |
Cel mai idiot DEBUT de dupa 1990-nominalizari
Cred ca nu ar strica un top al celor mai idioate filme de debut (LUNG METRAJ - fictiune) realizate dupa decembrie 1989.
Aveti nominalizari de facut? :) |
"Incidentul Ankara" al lui Berenyi pt care calificativul "stupid" e prea generos.
|
Apreciind din auzite (nu le-am väzut):
"Nekro" "Vlad, nemuritorul" PRESUPUN cä deasupra lor ar veni (tot färä sä le fi väzut:) "Vânätoarea de lilieci" "Innebunesc si-mi pare räu" ...si DEDUC cä prin aceeasi zonä, sau chiar mai binisor, ar sta (în sfârsit, pe väzute!): "Polul Sud" "Milionari de weekend" Deci, dacä ar fi sä mä limitez NUMAI la ce-am väzut, ar trebui sä le propun pe astea douä... dar, dupä cum se vede, mä tem cä as fi nedrept. |
Favoritul meu: "Legaturi Bolnavicioase" - Tudor Giurgiu
|
ete bullshit! 'leg bolnavicioase' nu e DELOC un debut idiot, ci unu f ok, kre a luat si cva premii, prezentat la berlin, lider la box office in ro etc!
eu propun 'tancu'... |
stiu ca tie ti-a placut leg bol.. ne-am mai injurat acu' kativa ani pe tema asta ...
sa spunem doar k nu prea esti obiectiv kand e vorba de giurgiu :P by the way, faptu k a avut incasari mari, nu-mi spune multe despre valoarea filmului ... in fine, poate sunt eu prea carcotas .. da' nu ti pui cu gusturili omului.. (ca'n bancu ala cu modu in kre poti sa schimbi gusturili omului ) [offtopic] ca tot veni vorba, stie cineva care a fost cel mai mare succes de box-office di pi la noi dupe 89 ? io stiam ca filantropica (cateva sute de mii de euro) |
nu, garcea si oltenii :D
|
Nu merge, ca e cu regizor american nedebutant.
|
tancu nu e chiar asa de prost. are o idee bunisoara si dragosh bucur in rol de politist e chiar ok, desi apare putin de tot.
|
Originally Posted by StefanDo:
Clar ! |
fata in fata
nekro furia |
Originally Posted by vladvaidianu:
|
Originally Posted by costobocus:
S POATE, NU-MI AMINTESC
SA ZICEM, MAI DEGRABA, K tu PARI SA FII F SUBIECTIV CIND VINE VBA D... OARE DC?? MIE NU MI-E TEAMA SA L SPUN IN FATA REGIZORILOR ATUNCI CIND UN FILM NU LE-A IESIT (NAE CARANFIL, CATALIN MITULESCU ETC). D ASTA DATA, PUR SI SIMPLU NU E CAZU. IAR BLOCAJUL TAU RE: LEG.BOLN CRE K ASCUNDE, D FAPT, altcva... ;)
EVIDENT K NU, DAR ATUNCI CIND AC INCASARI SINT INSOTITE SI D PARERI CRITICE (DIN TARA & D AFARA) KRE, DEPARTE D A SPUNE K 'LEG.BOLN' AR FI O 'CAPODOPERA', GASESC K ESTE UN DEBUT MAI MULT DECIT PROMITATOR, LUCRUL ACESTA POATE AR TREBUI SA T PUNA P GINDURI, NU CREZI?
NU CUNOSC BANCU |
n-am nimic cu giurgiu, nici nu-l cunosc... doar ca la cata reklama i s-a facut filmului, ma asteptam sa fie de calitate.. stiu ca am ramas cu parerea ca scenariul e scris foarte prost, iar actorii nu impresionau ... despre regie nu ma pronunt, ca nu am idee... si ce nu mi-a placut ca era prin tvr, cand a primit finantare la cnc (daca imi amintesc eu bine)
apropos, ce film i-ai zis lui caranfil ca nu i-a iesit ? (sunt kurios pen'ca e favoritu meu, l-as strange in brate daca l-as vedea pe strada :P ) ok. ma voi uita la urmatorul film al lui giurgiu, si daca o sa-mi placa, o sa fiu tot sincer.. bancu' e cam porcos si cam sec, da' e valabil pt oricine :) Intrebare la radio Erevan: Ce putem face pentru a schimba gusturile unui om? Raspuns: Nimic. Dar va puteti c.a.ka in gura lui ca sa'i schimbati gustul ! :D |
restul e tacere
|
debut-rebut
Aloooooo!
Legaturi Bolnavicioase al lui Tudor Giurgiu chiar nu are ce cauta aici. Ma irita TG cu unele intiative ale lui privind CNC dar filmul lui de debut intra la categoria debuturi reusite. DUPA EA Asteptari zero.Raportat la asteptari este de nota +2. INGERUL NECESAR Asteptari uriase. Asteptarile tuturor privind evolutia lui Gica Preda erau uau-valeu,vine Gica din urma. N-am inteles ce a alimentat aceste asteptari insa. Este un tip haios, cu un discurs seducator chiar pentru cinefili si ... Si mai ce? POLUL SUD De departe bate tot. De la ce vine titlul? Un prieten l-a vazut recent la Cinemateca. Cu greu am obtinut o copie VHS a filmului. Este incredibil de fad. DE LA CE VINE TITLUL? L-am revazut de 3 ori si tot n-am inteles.Ultima ora l-am revazut impreuna cu fosti colegi de facultate. Nimeni nu a inteles de unde vine titlul. Mor sa aflu. Si cind te gindesti ca a fost si DECAN la FACULTATEA DE FILM-UNATC. TANCUL Raportat la succesele inregistrate de scurt metrajele realizate de regizor in studentie as inclina sa cred ca este vorba de un accident. Ce-i drept regizorul s-a urcat beat la volan, a trecut pe rosu in intersectie, a omorit 4 copii si 5 babe pe trecerea de pietoni, a facut pana pe stinga si nu a oprit, si-a dat cu capul de parbriz insotitorii etc. Dar Andrei Enache demonstrase inainte ca are permis. :) Exagerata nominalizarea filmelor DUPA EA, INGERUL NECESAR,LOGODNICII DIN AMERICA la premiile GOPO 2008 !!! Pai de ce nu se da un premiu GOPO si pentru ... CEL MAI BUN CATTERING? Sau pentru ... CEL MAI BUN SOFER? CEL MAI BUN DULGHER Ca sa plece toata lumea cu premii acasa. |
daca mie nu-mi place leg.col, ce vreifrate?
d'aia l-am bagat aci ! :D la restu' ai dreptate cu nominalizarile.. pai inca nu se fac prea mulle filme intr-un an, de unde sa le scoata numai pe alea bune ? (s'ar numara pe degetele de la o mana) |
Ce topic tembel! :(( :(( :(( :((
Obsesia asta pentru cel mai prost, cel mai urât, cel mai puþin admirat, cu siguranþã cã spune multe despre noi din punct de vedere psihologic, ºi nu numai! Din punctul meu de vedere e doar invidie. Eu înþeleg cã suntem balcanici, da' totuºi! ----- Aaa... ºi mie mi-a plãcut "Legãturi bolnãvicioase", porobabil unde io nu am nimic de "împãrþit" cu regizorul, scenaristul ºi/ sau actorii, caracterul vreunuia dintre ei nefiind (din pãcate! LOL) tema filmului! |
ete nah! invidie ..
ne dam si noi cu parerea ..ca d'aia e forum de film... daca era de fotbal sau de politica mai intelegeam invidia :) |
Costo - mda, pozitivã ºi delicatã pãrere aveþi, mai tãt timpu'!
LOL! |
All times are GMT +2. The time now is 21:10. |