![]() |
Mirodoni NU ESTE Mistah J!
Un concurs de împrejuräri mi-a dovedit în sfârsit cä Mirodoni nu are nimic în comun cu Mistah J aka Alakazam, decât cel mult unele similitudini de manifestare. E clar cä pe acestea s-a bazat Neuptolem (plus o anumitä coincidentä, la un moment dat), de-a ajuns sä-l suspecteze. Trebuie sä precizez cä identitatea dintre ei doi ar fi fost foarte plauzibilä! Din fericire, nu e cazul.
Asa cum am promis, cu aceastä ocazie îmi prezint scuzele de rigoare, si îl rog sä-mi înteleagä reticenta. Intr-adevär, acel personaj nu numai cä fusese foarte iritant cu toatä lumea, dar ajunsese si la niste ciocniri forumistice cu mine personal, foarte jignitoare, în urma cärora nu voiam sä mai am nimic de-a face cu el. Putem reveni la normalitate. |
Originally Posted by Pitbull:
Un mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur". |
Originally Posted by Neuptolem:
|
tu kiar scrii tampenia asta de fiecare data sau o ai undeva si-o dai cu copy/paste??? :shock: |
Am aflat ca mirodoni NU ESTE Mistah J!!! :huh:
Si c-ar avea doar o voce asemanatoare cu acesta! JESUS CHRIST!!! Pitbull are dreptate! :shock: :shock: :shock: Ma duc sa beau un pahar cu apa, e ca si cum ar spune NASA ca pamantul e plat! :w00t: :w00t: :w00t: Un mesaj de trei lei sh' patruj de bani. |
Pe aceasta cale imi retrag cuvintele jignitoare la adresa lui mirodoni! De altfel toate ii erau adresate lui Mistah J, asa ca nu are rost sa-mi cer scuze, ele raman in continuare pe-o destinatie numai ca schimb macazu'. Daca mai apare vreo intorsatura de situatie si se confirma ca mirodoni ESTE Mistah J, cuvintele vor face cale-'ntoarsa: astfel, mesajul isi anuleaza propria-i inutilitate.
Un mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur". |
Originally Posted by Mirodoni:
Originally Posted by Mirodoni:
|
Obsesii, obsesii, obsesii! Oh... mamã! :((
|
All times are GMT +2. The time now is 07:27. |