Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   L.M.A.! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=91994)

Pitbull 31 Dec 2007 23:00

L.M.A.!

Foaie verde, câine mort,
A venit si 'ZERO-OPT!

Neuptolem 31 Dec 2007 23:22

Stiam eu ca nu-s singurul! Tu cu lapticul, eu cu Alexandrionul! ;) Yoooi! Vasa-zica sunt al doilea!!! :happy:

Prospero 01 Jan 2008 00:22

La multi ani tuturor! Urez tuturor sanatate, noroc, fericire, iubire, toate cele... Un 2008 cu succese! Toate bune!

Alex Leo Serban 01 Jan 2008 14:52

OMG, pitbull, nu pot sa cred k ai scris 'ciine mort'!!?? :shock:
let's rephrase it, if u will:

foare verde si-un mar copt,
a venit si zero opt! :happy:

Supastar 01 Jan 2008 15:11

mie nu-mi vine sa cred k a pus kestia aia sa rimeze cu "zero-opt". e o anti-rima! :shock:

plus k a fost postat fix la ora 0. n-ai ciocnit si tu un pahar, ceva?

Pitbull 01 Jan 2008 15:11

Tocmai AICEA stä hazu' - în rima suie, schioapä, manelisticä!
Desi pe vremea aia nu se inventaserä manelele... Aveam doar optispe ani, eram nebun, iubeam si n-aveam bani, fäceam reveillonu' cu girlfrienda si pärintii ei, la familia prietenei de familie a girlfriendei, si la mghiezu' noptii, când iesiräm pe balconeta vilisoarei sä zvârlim cu artificii-n B-dul Dr. Petru Groza*, tatäl prietenei de familie a girlfriendei a-nceput sä strige de se-auzea în tot Cotroceniu':

Foaie verde, câine mort,
A venit si 'saptesopt!

Si mie asa mi-a mai pläcut, cä de-atunci o zic la fiecare an cu opt în coadä...
Da' ce mä fac, cä urmätoru-i 2018...? :(( Am dooj de ani de asteptat...

Deci, vreau sä stiu si eu: unde puii mei e POANTA la o rimä corectä, ba chiar conotativä (adicä mä-ntelegi, belsug, bunästare, recoltä...) ca "mär copt"? :?

Si de ciocnit, cu cine sä ciocnesc, cu Arella si Diva? Päi ele nu beau din pocale, beau din gäletuse. Collins s-a dus la Brasov, si mie mi-a fost lene sä umblu pe la prieteni, am stat acasä si-am fäcut Anu Nou pe forum si pe mess, c-un Cabernet Sauvignon de Murfatlar, ascultând Radio 3net Online "Florian Pittis".

Gloria 01 Jan 2008 15:50

Multi ani multi ani! Important e ce dorinta ascunsa v-ati pus in noaptea dintre ani; cine are curajul s-o dezvaluie aici? Deschid acest joc: back off, the undaring ones!
Incep eu: mi-am urat in noaptea dintre ani sa primesc numai mesaje de lauda pe forum :P

Pitbull 01 Jan 2008 15:58

Sä reusesc anul ästa sä ajung pânä-n Olanda.
(Sau, dacä nu merge Pitbull în Olanda... sä vinä Olanda la Pitbull...)

films4all 01 Jan 2008 16:20

un singur cuvant: film
(mart)
La multi ani forumistilor vazuti si nevazuti,
Activi si neactivi, bucurosi si suparati!
Si sa ne gasim si-n alte ocazii de genul asta
cu multe cifre in fata lui 20**!

Alex Leo Serban 01 Jan 2008 16:20

pt gloria

eu nu-mi pun dorinte sa mi s indeplineask cva, ci numai sa renunt la anumite lucruri/obiceiuri & stuff...
restu vin oricum :P
deci, la cap. 'asha nu (mai merge)', mi-am promis sa nu ma mai duc intr-un anumit club!

pt pitbull

off, iarashi cu exemple d-astea multi-arcane, al caror cod e stiut numa d tine...! :(
apropo d asta: aseara (reve cu multe yummy-uri culinare gen ratza cu portocale, pate d foie gras cu zmeura, icre d manciuria, salate d andive cu nuci etc, totu stropit din belshug cu vin d sauternes si shampanie veuve cliquot 8) ), la un mom dat, nu's cum a venit vba dspr peshtele cod (ah, ba stiu: erau si un portughez & un roman kre traieshte in norvegia, d unde vine - pt portughezi - 'bacalhao'-ul, adik codul!) si am realizat, in ceasul al 25-lea, k aici sta keia cartii lu dan brown: cod = as in fish, adik simbolu christic!! :w00t:

Cazeemeer 01 Jan 2008 17:31

Originally Posted by films4all:

cu multe cifre in fata lui 20**!

Adica ceva de gen 18856420**? I don't get it.

films4all 01 Jan 2008 18:59

da..daca vrei tu..sau ..pentru ceilalti...
in spate...
dar...fata e dreapta pentru mine..
pentru ca dreapta e pozitivism
pozitivism insemana speranta..
speranta..realizare
ai prins ideea :P
faza e ca... ma gandeam la dreapta cand am zis in fata :P

Pitbull 01 Jan 2008 19:02

Puuu... la asta nu m-am gândit! :?

Neuptolem 01 Jan 2008 21:02

Aveam vreo 2 variante sa fac revelionul cu prieteni, daca ma straduiam mai gaseam inca una, poate doua. Am preferat sa-l fac singur cu Alexandrionul langa mine, suparat pe 2007 k-a fost un an very sucks! Bineinteles ca-'ntr-un final n-am fost lasat singur, de-asta nici n-am mai terminat sticla...Pana la urma e un formalism al distractiei, Revelionul exista in fiecare zi, mai bine restul anului, decat o noapte, una singura. I didn't appreaciate this thing. Dorinta ar fi sa vad exploziile alea ce le vedeam alone cu un pahar de unica folosinta si c-un zambet ironic arogant de la balcon in tot orasul...aih! dorinta e ca si realizata, nu-i cine stie ce, la modul: ma duc la non-stop sa-mi iau tigari, da' mai complexo-motivational de-atat ...sa ramana asa. Il termin. Sa fie-ntr-un ceas bun!!! ;)

Pitbull 01 Jan 2008 21:18

Originally Posted by Neuptolem:

suparat pe 2007 k-a fost un an very sucks!

1) "k-a" s-ar citi "ca-a"; cred cä mai corect ar fi fost "l-<" = "c-a" = "ca" ("k") cu cratimä.

2) "a fost un an very sucks!" nu merge. Try oricare of astea (încearcä any dintre these):
a) a fost un an very sucking!
b) a fost un an foarte sugätor!
c) a fost un an that sucked very much!
b) a fost un an care a supt foarte mult!
e) it was a year foarte sugätor !
f) it was very sucking a year!
g) it was a year that sucked very much!
h) it was a year care a supt foarte mult!
i-z) ...etc.!

Cazeemeer 01 Jan 2008 23:28

Originally Posted by Pitbull:

2) "a fost un an very sucks!" nu merge.

Poti sa incerci cat vrei. N-o sa reusesti sa il convingi (inveti?) sa foloseasca engleza corect.
PS: Nu ca n-ar avea si altii idiosincraziile lor lingvistice. Ma gandesc, spre exemplu, la un anume regisor.

Neuptolem 01 Jan 2008 23:39

:lol: Aleg c)-u': a fost un an that sucked very much! desi merge prelucrat: It was un year an that sucked much money :shock:
Originally Posted by Pitbull la 'Sugestie sub forma de reclamatie 2 - Monopolul Diverta':

Diverta sux.

;)
What the fuck?!? S-a going! (... gghiooiiing)

films4all 01 Jan 2008 23:47

hai fratilor..in loc sa aruncati cu urari in stanga si-n dreapta..si cu vise..va luati de incapabilitatea forumistilor de a scoate propozitii coerente, sau de a scrie romaneste, englezeste, talibaneste etc, la o noapte dupa revelion..pai se poate asa ceva?
sa va fie rusinica.. :P
Recunosc ... a fost doar sampania! :oops: :hmm: :sleep:

Neuptolem 01 Jan 2008 23:51

Quote:

incapabilitatea

Tocmai asta e. Ca-s capabil. This iz interesting-u'!

films4all 02 Jan 2008 00:01

Originally Posted by Neuptolem:

Quote:

incapabilitatea

Tocmai asta e. Ca-s capabil. This iz interesting-u'!

daca spui tu..nu te contrazic aici... :)

All times are GMT +2. The time now is 21:18.