![]() |
Insanitäti djinjisiene - part two
alex de2leo serban, vad ca, continui sa ma bazai, probabil sirul lung de umilinte te indreptateste... sper ca ai terminat cu subiectul, "seara pe deal/ domnul bebe ridica tonul cu jale" si o sa propui o tema mai antrenanta, impreuna cu care ma oblig sa va demolez impreuna.
" tipu sta prost cu nervii" te rog sa nu te ingrijorezi pentru nervii mei, oricum iti sunt foarte recunoscator... " (mi s pare normal, el e un ilustru necunoscut iar mungiu 'the toast of the cinema world worldwide' )" sa ma compari cu mungiu este penibil atat din punctul tau de vedere cat si din al meu, desi din motive diametral opuse, totusi avand in vedere pozitia in care te afli as spune ca este suta la suta o greseala. vezi tu, o oarecare legatura se creeaza... adica cui i-ar trece prin minte sa te puna pe tine impreuna cu el in aceeiasi propozitie de exemplu, e hilar... tocmai te-ai situat intr-o pozitie inferioara, lucru de bun simt, daca nu ar fi jenanta stangacie a metodei. "s crede buricu lumii (lol)"- Correct-amundo! "iar cind s enerveaza devine mojic si n-are manere." in traducere: isi bate joc de mine pana imi dau lacrimile... scuzati-ma doamna... "cum am mai zis/scris" - ce-ai zis/scris tu nu intereseaza pe nimeni ce premii o sa i-a 432 mi-e indiferent, nu o sa-mi schimbe parerea despre film, si am impresia ca oricum nu intereseaza pe nimeni. oricum ea e disponibila, stiti unde se gaseste si stiti unde ma gasesc. azi sunt intr-o dispozitie poetica, iaca-ta un mic catren: ai coborat ata de jos iubitul meu amic incat sa nu te miri, ca-mi pari de sus, atat de mic. doamne, ce nu o sa te descurci... |
Originally Posted by herbert:
PS: Da si tu numele tau real pe privat, facem impreuna un scenariud e HBO de 2000 de para, tu ai banii si eu ma aleg cu faima, da' dai un whisky, ok?
Originally Posted by djinjis:
Me too: Ai urcat in adancuri Iubita mea eterna Incat sa nu te mire, ca-mi pari De jos, atat de latenta... |
cu agramati k astia e KIAR jenant sa mai continui sa discut... mai intii invata sa scrii, bah semidoct cu pretentii, si p urma sa ai tupeu sa stai d vba cu mine, 'nteles?? (k acu scot d la mp skimbu d 3-4 mesaje, sa vada toata lumea k bati cimpii!) hai dispari ps nu meriti un catren k oricum faci k trenu cind scrii 4 versuri |
,, /,
mirodoni- probabil nu am fost consecvent suta la suta, am mai facut si cateva referiri pasagere la film dar, in mare am discutat scenariul. poate nu era mai mult de obtinut... vad ca dansezi bine, dar pe melodia cui?
de2leo, ti-am zis ca nu o sa te descurci... si n-ai nici "manere"... dupa cum vezi, nici macar nu ma intereseaza fleacuri de astea si intr-o controversa de idei sa vi cu greseli de ortografie e penibil. pune-ti-ma la zid, pe mine si pe eminescu... iti place poezia? "tu esti acela care, incercuit de adierea-mi te zvarcolesti cuprins de spaima acum mai jalnic ca si viermele din drum..." uita-te bine, ca n-am pus toate virgulele... "nu te plange ca esti calcat in picioare, daca te-ai facut vierme" ok? trai baftalo... |
dragilor, o sa incep sa va editez mesajele daca nu va cenzurati cat de cat... ;)
|
pai n-ai c sa mai editezi, draga stefan: eu cu agramati nu stau d vba, punct!
adik - macar dk ar vinde cva intr-o piata, atunci as intelege, k tre sa cumpar cva d la el... dar asha?! :lol: |
Re: ,, /,
Cu modestia cuvenitä (meritul nu e al meu, ci strict al experientei de viatä si al volumelor de psihologie pe care le-am tradus sau, si mai umil, citit doar), mä declar surprins de propria mea intuitie (de obicei, mediocrä) în a descifra profilul acestui biet cetätean, prin analogie cu al cosmarului din Titan, Alex zis si pinkISH - la începutul acestui topic: http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=14787 Desi limbajul e decent, toate celelalte caracteristici (prostia, incultura, îngâmfarea, insanitatea, lamentabila stäpânire a limbii materne, etc.) sunt intolerabile într-un topic asociat cu "432". Prin urmare, split & lock. |
All times are GMT +2. The time now is 02:51. |