![]() |
Florarie online...Stie cineva??
Salut. Trebuie sa trimit niste flori pentru un eveniment in Targu Jiu. Stie cineva o florarie online pe acolo??? Am gasit niste numere de telefon dar nu mai erau erau valabile, sau nu mi-a raspuns nimeni.
Multumesc anticipat. :? |
Mai bine trimite niste ochelari cu lentile verzi.
Acolo oltenii le pun la vaci din-ästia, ca sä li se parä târla gazon. |
Multumesc pentru sfat, dar chiar am nevoie sa stiu o florarie... Si pana acum am gasit http://www.rapsodiedesfleurs.ro , care mi se pare ok. Daca mai stiti si voi alta florarie care livreaza online sa-mi spune-ti va rog. Am un buget limitat si vreau sa am mai multe variante. :?
|
traiasca spamerii rafinati si ideile lor briliante
|
Trimite altceva in loc de flori, daca nu cumpara din Bucuresti unele mai rezistente si pune colet! Gasesti tu o varianta! ;)
|
Da' tot o cutie cu bonboane era mai metaforä... :hmm:
(Mai stie cineva de unde-i asta? ;) ) |
Originally Posted by Pitbull:
Hai zi-ne, nu ne lasa in "levitatie lapsus-uala" 8) (sa mai incerce inca doi macar, eu am cautat pe google :D si am gasit povesti lacrimogene cu bomboane) |
Slabe sanse s-o fi gäsit cineva pe net!
Noroc cu memoria de elefant a lu' nen-tu Pitbull! Deci, cam prin 1970, era un celebru scheci de televiziune cu Octavian Cotescu si Mariana Mihut... El visa la iubitä si, pocnind de romantism, voia sä-i trimitä o telegramä de dragoste... OCTAVIAN: - ...Mai ales cã acum ai ºi telefon, nu mai e nevoie sã te deplasezi pânã la poºtã. Pui frumos mâna pe telefon, ºi dai drumul inspiraþiei tale romantice... :happy: :love: :love: :love: Ocupat... Nu... nu rãspunde... MARIANA: - Alo? Alo! Telefonista doisprezece, ascult! OCTAVIAN: - Domniºoarã, aº dori sã trimit o telegramã... :) MARIANA: - Loco? OCTAVIAN: - Cum loco? :huh: MARIANA: - O trimiteþi loco, sau în provincie? OCTAVIAN: - A! Ãã... la Târgoviºte. MARIANA: - Bine, numele. OCTAVIAN: - Domniºoara Edit. MARIANA: - Cum aþi spus? OCTAVIAN: - Edit - ca Piaf, ce, nu vã place numele? :sleep: :love: Eu îl ador... MARIANA: - Spuneþi vã rog pe litere. OCTAVIAN: - Ãã, da. E, de la Europa, D de la Decebal, I de la India ºi T... de la Timiº! MARIANA: - Timiºu' de Sus sau Timiºu' de Jos? :? OCTAVIAN: - Pãi... tot aia e, domniºoarã. :) MARIANA: - Bine, atunci domniºoara Edit de la Timiºu' de jos. OCTAVIAN: - Nu, domniºoarã, de la Târgoviºte! :o MARIANA: - Tot aia e. :hmm: OCTAVIAN: - E, cum o sã fie tot-aia? Eu o iubesc pe Edit de la Târgoviºte! MARIANA: - Bine, atunci cu T de la Târgoviºte. ªi mai cum? OCTAVIAN: - Ce ºi mai cum? :huh: MARIANA: - Edit ºi mai cum? OCTAVIAN: - Ãã... Popescu! Cu P de la Popescu, O de la... MARIANA: - Domniºoara Edit Popescu, exact? OCTAVIAN: - Foarte exact. MARIANA: - Strada. OCTAVIAN: - Strada Rãmurele... MARIANA: - Cum aþi spus? OCTAVIAN: - Rãmurele - ºtiþi, din "Somnoroase pãsãrele": "Pe la cuiburi de aduuu-nããã... Se ascund în Rãmurele... Noapte buuu-nããã... Noaaapteee buuuuu..." MARIANA: - Strada Pãsãrele, ce numãr? OCTAVIAN: - Nu, domniºoarã, Rã-mu-re-le! MARIANA: - 'murele, ce numãr? OCTAVIAN: - Douãzeci ºi cinci. MARIANA: - Dictaþi textu'. OCTAVIAN: - Draga mea dragã... MARIANA: - Draga mea ºi dragã, nu-i mai bine dragele mele? :? OCTAVIAN: - Nu, în nici un caz, aºa vreau, draga mea dragã! MARIANA: - Mã rog, cum doriþi. OCTAVIAN: - Draga mea dragã... MARIANA: - Draga mea dragã de douã ori? OCTAVIAN: - Nu, domniºoarã, draga mea dragã o singurã datã. MARIANA: - Draga mea dragã o singurã datã. OCTAVIAN: - Ascult vântul... Te iubesc... MARIANA: - Ascult vântu' te iubesc... OCTAVIAN: - Ãã... :hmm: MARIANA: - Mai aºteaptã ºi alþi abonaþi. OCTAVIAN: - Ãã, da! Oraºul e mort de când tu ai plecat... dar statuia aºteaptã în acelaºi loc. MARIANA: - Oraºul e mort... Un moment, tovarãºe... Oraºul e mort de când tu ai plecat, asta-i clar, da' cine aºteaptã? OCTAVIAN: - Statuia. MARIANA: - Aºtept ca o statuie. OCTAVIAN: - Nu, domniºoarã, nu eu, STATUIA aºteaptã! MARIANA: - Pãi dacã n-aºteptaþi dumneavoastrã atunci de ce-i mai scrieþi? OCTAVIAN: - Domniºoarã, asta mã priveºte! MARIANA: - Mã rog, treaba dumneavoastrã. OCTAVIAN: - Scrieþi: statuia aºteaptã în acelaºi loc. E o metaforã. MARIANA: - Dar statuia aºteaptã în acelaºi loc, e o metaforã. OCTAVIAN: - Nu, domniºoarã, asta, e o metaforã, asta v-am spus-o dumneavoastrã, nu trebuie sã scrieþi în telegramã. MARIANA: - Mie nu-mi spuneþi nimic, spuneþi-i domniºoarei Edit. OCTAVIAN: - Pãi asta ºi fac. Scrieþi: statuia aºteaptã în acelaºi loc. MARIANA: - Înþeleg, ca o statuie în acelaºi loc. ªi mai departe? OCTAVIAN: - Mihail Kogãlniceanu mã priveºte... MARIANA: - Mihail e pronumele? :? OCTAVIAN: - Da, domniºoarã. MARIANA: - ªi mai cum? OCTAVIAN: - Kogãlniceanu. MARIANA: - Spuuneþi vã rog pe litere. OCTAVIAN: - Ãã, da. K de la kilogram, o de la... of, ã de la... staþi cã nu ºtiu de la ce e ã! :(( MARIANA: - De la ãsta, de la ãlãlalt. OCTAVIAN: - Da, aºa e, foarte mulþumesc, domniºoarã! L de la Lina, N de la... MARIANA: - Mihail Kogãlniceanu, exact? OCTAVIAN: - Foarte exact. MARIANA: - ªi mai departe? OCTAVIAN: - Mã priveºte. MARIANA: - Pãi dacã vã priveºte pe dumneavoastrã eu cum sã scriu mai departe? :? OCTAVIAN: - Nu, domniºoarã, Mihail KOGÃLNICEANU mã priveºte! MARIANA: - 'eºte. OCTAVIAN: - Te iubesc, te iubesc, te iubesc... :happy: :love: :happy: :love: :happy: :love: MARIANA: - Te iubesc de trei ori? OCTAVIAN: - Da, duduie. MARIANA: - Sã ºtiþi cã-i dooºcinci de bani cuvântu'. OCTAVIAN: - ªtiu, duduie. MARIANA: - ªi tarif redus e numai pân-la unºpe cuvinte. OCTAVIAN: - ªtiu ºi asta, duduie. MARIANA: - Mã rog, treaba dumneavoastrã. OCTAVIAN: - ªi vreau sã mai scriþi încã de douã ori te iubesc. MARIANA: - Mai bine-i cumpãraþi-i o cutie cu bonboane. OCTAVIAN: - Domniºoarã, pune încã doi te iubesc! MARIANA: - 'esc. Te iubesc. OCTAVIAN: - Octavian. MARIANA: - Asta-i semnãtura? OCTAVIAN: - Da. MARIANA: - Vã recitesc textu': Draga mea dragã o singurã datã. Ascult vântul te iubesc, oraºul e mort de când tu ai plecat, dar statuia aºteaptã, ca o statuie în acelaºi loc. Mihail Kogãlniceanu mã priveºte. Te iubesc, te iubesc, te iubesc, plus doi te iubesc, Octavian. Face dooºcinci de lei ºi ºapteºcinci de bani. OCTAVIAN: - Mulþumesc. :sleep: :love: MARIANA: - Da' tot o cutie cu bonboane era mai metaforã... :hmm: |
:D :happy: :D 8) :lol:
Pai asta o stiai numai tu, ai facut legatura imediat cu buchetul de flori si cu cutia de bonboane :) De-acum incolo iti dam numai tag-uri, vad ca faci conexiuni "memorabile". Brava! |
We are here to serve. 8)
|
Tot nu apare pe gugal cutia!
|
Apare ea.
Mâine, poimâine... sau räspoimâine... sau räs-räspoimâine... :sleep: ("Generoasa fundatie", Antonio Buero-Vallejo, r. Horea Popescu, Teatrul National Bucuresti, stagiunea 1978-1979) |
All times are GMT +2. The time now is 08:53. |