![]() |
In cautarea filmului "Cirprian Porumbescu" - 1972
Salut, Caut de ceva vreme sa cumpar un DVD cu "Ciprian Porumbescu" - 1972. Nu se lasa deloc usor de gasit. Daca stiti cumva unde as putea sa caut, distribuitori, unde ar fi avea sansa sa dau de el ...
|
B 1 TV. Nu se gaseste de cumparat, sau il piratezi.
|
o sa intreb la cinemateca; poate ii convingem sa-l programeze
|
La diverta de ex., si nici la magazine online nu au auzit deloc de el, asa ca, pe termen scurt - bricolajul, hmhm, e o solutie :-)
Personal as prefera daca s-ar trage pe DVD, macar in editie limitata, nu cred ca ar ramane sa se prafuie pe rafturi. |
da de ce te intereseaza acest film? ca e groaznic :sick:
|
E, da' Rädescu la vârsta aia was so cute! :happy: :love:
|
da e, dar nu a folosit la nimic, ca nu a ameliorat filmul.
|
un motiv pentru a revedea filmul e sa asculti "balada".
trebuie sa recunoasteti ca e sublima.... |
balada se poate asculta si din alte surse, fara sa suporti supliciul patriotard al filmului si scenele de amor mieros din campul cu flori.
|
Bäi.
Ia atentiune. Eu când aveam doispe ani, am fost cu maicä-mea la Sibiu. Si acolo, o prietenä a ei la care ne-am dus în vizitä ne-a povestit cä pe scara casei ei s-a filmat un cadru din "Ciprian Porumbescu", el fugind pe trepte si uitându-se în sus. Atât. Da' pentru asta, au zugrävit si-au dat cu vopsea si statuile din firide. Ceea ce a fost foarte bine. (A, stati cä mi-am amintit: au vrut sä filmeze si de la etajul unu la doi, da' era ruptä balustrada - la pregätire nu observaserä - asa c-au filmat de douä ori cum fugea de la parter la unu.) (Totusi, vopsiserä si statuile de la unu la doi.) Vedeti ce interesant? Si ce frumos? Deci, nu vä mai luati de filmu' ästa, cä mä supär. Si nu ne întâlnim dupä 15 octombrie la Cafeneaua Actorilor la o bere! Si nici pe Mihai Opris nu-l mai caut! Eee...! :x |
Filmu' e un cacat.
|
Originally Posted by Pitbull:
Vezi ce face lumea pentru o bere. ;) |
Lol. :lol:
Gata, te-am iertat. Berea sä träiascä. Apropo de "Burebista" (ca sä nu mai intru-n private, cä mi-e lene): am vorbit adineaori cu Dichi, si mi-a confirmat: distractia principalä a actorilor si a echipei era sä facä misto de citatele din textele partidului, puse-n gura geto-dacilor. Zilele astea-l caut si pe Opris (bine cä mi-ai amintit de el, nu l-am mai väzut de prin 1990, si era un om extraordinar - dacä debutam eu cu el si Fernoagä, nu cu Daneliuc ca producätor, altfel stäteam de vorbä acum!) |
:love: u
e super tare daca si Dichi ti-a confirmat-o |
@leelleel
vezi ca filmul e difuzat joi, 27 septembrie 2007, ora 04:30 pe TVR International. |
yay !!
|
Ciprian Porumbescu si meciurile de box profesionist din SUA ce mai sunt transmise la ora aia :)
|
All times are GMT +2. The time now is 05:40. |