![]() |
Alpha Dog ?
Salut! Cateva pareri despre Alpha Dog?
Mie cel putin mi s a parut un film destul de previzil si cam la asta m am gandit si cand am vazut afisul si un film cu JT(principalul motiv pt.care am vrut sa vad filmul).Nu am inteles dc a fost 18+ dar asta conteaza prea putin.Nu l am mai vazut pe Jt "actor" poate doar ceva de genu Saturday Night unde mi s a parut chiar hazliu mai ales pentru acele vremuri.In rest filmul mi a dat un sentiment interesant la trecerea brusca d la sex droguri petreceri fericire la un final "tragic" care skimba total peisajul.Oricum pustiul "rapit" nu i am retinut numele mi s pare un actor bun si interesant poate de perspectiva. In rest astept parerile voastre, nu am vrut sa fac o analiza sau ceva , doar o simpla parere.Din respect pot sa spun k i`am remarcat in film si pe Bruce si Sharon, insa doar atat pt k rolurile lor cred k puteau fi interpretate foarte usor de orice actor(chiar si anonim) insa asta a fost doar pt imagine cum prea bine stim. Btw stiu ca filmul a aparut in Usa acum 2 ani parq si poate ati facut deja o analiza doar k eu deabia acum l am vazut, knd a rulat la noi. In cazul in care se va face o "cronica", sau cum numiti voi incercarea lui Pitbull de a comenta un film, tin sa i dau cateva sfaturi: 1.Am inteles ca ai un limbaj bogat si poti sa t exprimi elevat, dar cateodata exagerezi. 2.Daca ai face o clasificare in acea "cronica" si nu ai mai expune foarte multe fraze doar sa umple pagina ar putea parea ceva mai interesant si nu greoi si plicticos. Multumesc Catalin L. |
Multumesc. Omul cât träieste învatä - chiar si de la cei care pierd ocazia sä tacä (si, de obicei, nu tocmai în sensul preconizat de ei).
O singurä nedumerire am: dacä nu-l väd? Dacä nu-l analizez? Ce ne facem?... Bunätate de sfaturi, duse pe aräturä... Naspa de tot. |
Pe JT ar fi trebuit sa-l vezi in "Black Snake Moan", insa nu de dragul rolului sau, ci pentru filmul in sine care este foarte bun (Christina Ricci intr-n rol exceptional).
Nu am vazut inca "Alpha Dog". Dar poate de dragul lui Mr. Sexyback, am sa fac acest efort. Pitbull, keep it up. Adica tine-o in sus! :D Cine nu e in stare sa faca saltul in sus, sa comande cartofi prajiti. |
Re: Alpha Dog ?
Originally Posted by parfumat:
|
Un necaz nu vine niciodatä singur.
|
cum sa nu. daca sunt 2 nu 1ul care nu gusta viziunea si vocabularul tau deja sunt necazuri. e bine de stiut. te cam afecteaza nu-i asa ?
|
N-am väzut filmul, asa cä no comment, no off-topic.
|
Cea am spus in primul post este doar parerea mea sper k n am deranjat pe nimeni, revenind , imi pare rau k nu a vazut aproape nimeni filmul sau nu posteaza o parere aici!
P.S.:Multumesc pentru sugestie o sa ti spun parerea mea despre filmul "Black Snake Moan" imediat ce o sa l vad:)!Salutare |
L-am vazut eu. E cam acelasi subiect din "Bully" (cred ca nici pe asta nu l-a vazut nimeni), adolescenti americani fara griji care o iau pe aratura de la prea mult soare si MTV. Inspirat si asta dintr-un caz real.
Astea sunt filme exotice pentru noi, ma uit la ele cam cum se uita ei la "California dreaming" al nostru. |
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
All times are GMT +2. The time now is 14:32. |