![]() |
R.I.P. Adrian Pintea
Adrian Pintea nu mai este! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
|
O.M.G!!! Cum...??? :huh:
Dacä e asa... DUMNEZEU SA-L IERTE. :( |
:shock: :shock: :shock: ce???? nu se poate
|
Am dat acum telefon si am aflat: fatidic sfârsit - un banal implant dentar, care s-a infectat... din cauza cirozei, sistemul imunitar era släbit, n-a putut rezista, infectia a cuprins tot capul... Cumplit.
Dar prefer sä mä gândesc cä, anul trecut, exact pe vremea asta, punea în scenä cu studentii lui de la actorie, la sala ARCUB, "Jesus Christ Superstar", magistrala rock-opera a lui Andrew Lloyd Webber despre Patimile Mântuitorului. Aläturi de "A.S.M.I.B." (Vama Veche) si de "Richard al III-lea" (Sorin Misiriantu), a fost una dintre singurele trei rock opera-uri de la noi - si un spectacol superb. Iatä cä si Domnului i-a pläcut atât de mult, cä acum l-a luat la El. * * * Mai sunt neapärat de retinut, printre multe altele: Henric - "Henric al lV-lea" de Luigi Pirandello, Hamlet - "Hamlet" de William Shakespeare, Romeo - "Romeo ºi Julieta" de William Shakespeare, Treplev - "Pescãruºul" de A.P. Cehov, ... Iancu Jianu - "Iancu Jianu zapciul / Iancu Jianu Haiducul" Nicolae Tonitza - "Stefan Luchian" Mihai Eminescu - "Un bulgäre de humä" Dumnezeu sä-l ierte. |
:((
|
Pacat, un actor mare. Dumnezeu sa-l ierte.
p.s. Stiu ca nu e locul aici, dar nu-mi place cum exploateaza acasa tv acest eveniment. Pintea nu era actor de telenovele, facea acest compromis pentru bani si nu e de condamnat asta. |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!
|
Dumnezeu sa-i usureze sufletul.
Ironia sortii face ca, foarte recent, cineva sa intrebe pe forum (topic George Constntin si Adrian Pintea) de titlul unei piese de teatru tv in care jucase Pintea..."trandafirul si coroana". In acea piesa, Adrian Pintea se oferea Mortii... Restul e tacere... |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
|
frica
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...m-a impresionat mult replica lui "Nu-mi mai este frica de viata, de moarte, de noi"..
|
All times are GMT +2. The time now is 13:08. |