![]() |
Proiecte ratate la CNC
Am rasfoit lista cu proiectele selectate de CNC incepand din 2003.
Constat ca multe dintre proiectele respective nu au mai ajuns pe ecrane. De ce? Iata lista productiilor cu finantare CNC care nu s-a materializat: 2003 - Lung metraj 12 proiecte selectate din care nu s-au relizat urmatoarele 1. MAM'MARE - scenariu M. Daneliuc, regia M. Daneliuc 2. Recviem - Radu F. Alexandru, Dinu Tanase 3. Dragostea cea mare - Rasvan Popescu, Dan Pita 4. Lotus - Ioan Carmazan, Ioan Caramazan 5. Fotografii de familie - Bogdan Ficeac, Serban Marinescu 6. Cobai - Lia Bugnar, Bogdan Dumitrescu 7. Ingerul necesar - Bogdan Preda, Bogdan Preda 8. Iubire de cartier - Anca Gradinaru, Radu Dragomir 9. Aventurile unei zile - Mihai Ispirescu, Petre Nastase. au aparut 10. Orient Express 11. Pacala se intoarce 12. Italiencele La sectiunea scurt metraje, tot din 2003, o chestie care m-a siderat: La fiecare dintre TOATE cele 6 scurt metraje selectate regia si scenariul erau semnate de acelasi autor. Cum si unde naiba sa mai incapi ca scenarist cand regizorii isi scriu singuri scenariile? |
mea culpa
Mda.
am comis o eroare. la o cercetare mai atenta am constatat ca o parte dintre filmele mentionate mai sus a aparut, dar sub alt titlu decat cel de pe site-ul cnc. rog administratorul sa stearga topicul :) |
Re: mea culpa
Originally Posted by keepwalking:
O poti face si tu ;) |
Re: mea culpa
Originally Posted by aayana:
da, da' nu stiu :) sa nu-mi spui acum ca nestiinta costa mai mult decat stiinta... |
si banii unde sunt :))) sa ni dea noua .. ca facem noi productii
|
Un user nu-si poate sterge un topic - decât în cazul exceptional când nu i-a räspuns nimeni, si are acolo numai propriile lui mesaje. Atunci, le ia cu ultimul si le sterge unul câte unul, pânä sus.
Dar topicul meritä sä rämânä. ESTE demn de interes sä vedem, în mäsura posibilului, ce se întâmplä cu aceste proiecte ratate. In fine, apropo de lista din primul mesaj: eu am stiintä doar despre douä dintre ele care s-au materializat: "Mam'mare" (devenit "Sistemul nervos"), si "Ingerul necesar". |
pit
Eu am gasit "Fotografii de familie" transformat in "Magnatul" si Cobai transformat in "Camera ascunsa".
Ce-i drept, ele s-au materializat pe ecran, dar din memoria publicului s-au volatilizat. |
Re: Proiecte ratate la CNC
Originally Posted by keepwalking:
Quote:
|
e o statistica mai veche.
mam'mare e sistemul nervos. recviem e damen tango. dragostea cea mare e femeia visurilor. lotus tot ala e. fotografii de familie in magnatul. cobai as camera ascunsa. ingerul necesar e pe teava. iubire de cartier cica sta intr-un dulap de la mediapro. iar aventurile unei zile a fost vazut la constanta, mi se pare. din cele aparute, nimic n-a ramas in memorie. |
Se pare ca se va face pana la urma si "Candele de Zapada", regia Sergiu Nicolaescu (desi proiectul din 2004 il indica pe Napoleon Helmis), dar si
"Logodnicii din America", regia Nicolae Margineanu. |
Sesiunea din acest an a CNC
Are cineva vreo informatie, chiar si la nivel de zvon, privind data selectiei de proiecte CNC din acest an?
Am inteles ca vor fi doua. |
Bump.
Pentru cä noul nostru user Sergiu Puiu a abordat tema C.N.C.-ului, readuc în atentie si acest topic. |
All times are GMT +2. The time now is 05:04. |