Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Aberatii d-ale lui Mistah J (topic temporar) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=90640)

Pitbull 12 Apr 2007 19:28

Apropo, voi sterge orice fel de spam mai apare în sectiunile moderate de mine, chiar si dacä încearcä stângaci sä mimeze întrebäri legitime. Nu mä intereseazä proportia dintre cretinism pur si ticälosie parsivä, câtä vreme nivelul retardat final al mesajelor se mentine constant, fäcând ca discutiile noastre sä dea impresia unei scoli ajutätoare. Pentru vita care se simte vizatä, am urmätorul räspuns: "de la stat". Dacä vrea mai multe detalii, sä citeascä forumul. N-avem timp acum sä repetäm la nesfârsit aceleasi relatäri din atâtea topicuri mai noi sau mai vechi. Dacä era doar un prost cumsecade, îmi sacrificam câteva minute ca sä-i explic (eventual, pe privat, ca sä nu ne facem de râs). Dar dupä mizeria pe care a fäcut-o azi, sä nu se astepte la întelegere. Si sä nu mai posteze în apropierea mea, cä-l extermin de nu se vede.

Alex Leo Serban 12 Apr 2007 20:41

?!?
dspr c 'mizerie' vbesti? :?

Pitbull 12 Apr 2007 21:21

Las' cä stie el cine, si ce! (Eventual, tie-ti povestesc offline, cu proxima ocazie.) Accidentul antropologic care acum se face cä nu pricepe cä pe vremea comunistilor toate filmele erau finantate de la stat, si cä majoritatea (inclusiv ale Madamei Bostan), erau tâmpite de parcä le-ar fi fäcut el.

marx 13 Apr 2007 10:31

Originally Posted by Mistah J:

Nu erau toate finantate de stat. Iti pot da doua exemple: Glissando (adaptarea lui Daneliuc) si Ziua Z a lui Nicolaescu.

bhai, tu esti sigur ca ai voie sa traversezi singur strada?!

marx 13 Apr 2007 12:01

Nu inteleg ce legatura are asta cu ce-am spus eu. Acum, te rog sa ma scuzi; trebuie sa continui sa vorbesc la modul serios despre filme si cinematografie si sa ignor replicile jalnice (pardon, adica "ironice") ale partenerilor mei de dialog...

tu nu intelegi multe si asta te face un bufon.
ce ziceai de Glissando si Ziua Z?!

Pitbull 13 Apr 2007 13:28

Intrucât personajul din titlu, cu binecunoscutul säu profil psihopatic Bubuitor, care a dus chiar si la suspiciunea (explicabilä) cä i-ar fi clonä, e maniac si pur si simplu nu întelege când e cazul sä se opreascä, profitând si de faptul cä peste Gloria si StefanDo pluteste o aurä de îngäduintä care deocamdatä îl apärä de binemeritata si foarte sanitara bannare, am considerat cä solutia cea mai eficientä pentru a aseptiza topicul "Filmul românesc de antzärtz", pe care-l infecta cu aberatii delirante ca-n mesajele de mai sus, e deocamdatä split-ul. Aici poate sä se joace în voie.
Marx si alti useri care ati putea cädea în plasä: nu vä recomand. Dialogul e imposibil, si chiar nociv. Cäutati sä ignorati.

Alex Leo Serban 13 Apr 2007 14:03

nu inteleg c aveti cu bietu om
nu face nimic rau
are unele opinii necanonice - ei si?
altii injura si flegmeaza p toate topicurile si sint pupati in cur!
rushine! :sick:

Pitbull 13 Apr 2007 14:21

Stai linistit, cä nu-l cunosti. Nu-i doar un prostänac inocent, cu "biete opinii necanonice". Multe dintre aparentele lui "naivitäti" sunt teatru - le strecoarä anume, ca sä muste naivii si sä coboare discutiile în derizoriu (o face constient si parsiv, si nu numai aici). In perioada lui cea mai nefastä, tu dädeai mai rar pe CineMagia, multe sunt acum încuiate, rämase pe pagini vechi, cele mai rele si mai off-topic au fost sterse... Nici ce porcärii încearcä pe alte forumuri nu stii. Oricum, prefer de-o mie de ori un tip care te-njurä în fatä, precum Carmine, decât un limbric din-ästa care te sapä pe la spate, jucând rolul copilului tâmpit. N-o sä intru acum în detalii, n-am timp sä scriu (oricum am fäcut-o pe larg anul trecut, când pledam pentru bannarea lui) - dar, cum spuneam, când ne vedem, îti pot povesti. Hai, te rog, cä ne-am sacrificat destul timp pentru el.

Carmine Galante 13 Apr 2007 20:13

Nu erau toate finantate de stat. Iti pot da doua exemple: Glissando (adaptarea lui Daneliuc) si Ziua Z a lui Nicolaescu.

IDIOT, Glissando e facut cu bani de la stat, ca toate filmele realizate in perioada dintre 1957 - 1989 si dupa.

Propun scoaterea viermelui, pur si simplu e cea mai enervanta creatura pe care cinemagia putea s-o primeasca in randurile sale, nu are nici macar un singur post (dintre cele cateva sute) in care sa vorbeasca concret despre un film.

herbert 13 Apr 2007 21:03

Mistah J mi se pare o reala achizitie pt Cinemagia.
e un spirit mai dilematic, asea...
l-as vedea mai curand un moderator - rabdator, prolific, generos, fara - sper - parti-pris.

Pitbull 13 Apr 2007 22:40

Herbie, tu chiar vrei sä te poreclesc "Apocalypto"? :((

All times are GMT +2. The time now is 16:50.