![]() |
Mos Craciun Nu Exista...A lil` bit funny i can say so!
Faza facuta pe messenger de mine la niste tovarasi!Pentru cine are chef sa se amuze...cam lung dar se merita...ce parere aveti??
__________________________________________________ __________ DoMeNiC: bine te cred.... DoMeNiC: hai sa iti spun ceva... Mihaela`PnL: DoMeNiC: sa ramana intre noi 2 da? DoMeNiC: juri ca nu ii zici madalinei? DoMeNiC: serios acuma DoMeNiC: Mihaela`PnL: cross my heart Mihaela`PnL: DoMeNiC: and hope 2 day...asa e continuarea DoMeNiC: Mihaela`PnL: jur sa mi apar tara DoMeNiC: die* DoMeNiC: vb serios DoMeNiC: nu mai fa shto` Mihaela`PnL: stiam DoMeNiC: ca il fumez DoMeNiC: Mihaela`PnL: da am zis sa nu te retin.. Mihaela`PnL: k sa mi zici mai repede) DoMeNiC: deci dak iti zic nu mai zici la nimeni da? Mihaela`PnL: la nimeni..... Mihaela`PnL: DoMeNiC: deci... Mihaela`PnL: da.. DoMeNiC: esti si u implicata...deci esti sigura ca vrei sa iti spun? Mihaela`PnL: spune...... DoMeNiC: dar mai ales madalina...de asta te rog sa nu ii zici DoMeNiC: ok? Mihaela`PnL: ok Mihaela`PnL: ma sperii Mihaela`PnL: zii odata DoMeNiC: incerc sa nu o fac... DoMeNiC: mai... DoMeNiC: cum sa iti zic eu mai usor... DoMeNiC: s`ar putea sa ma dea afara din Pnl pentru ce zic acuma.. DoMeNiC: nici o vorba sa nu scoti da? DoMeNiC: Mihaela`PnL: ok... DoMeNiC: mai... DoMeNiC: hai ca iti zic... DoMeNiC: da nu te superi pe mine da? DoMeNiC: intreb ca mie greu sa iti zic Mihaela`PnL: nu am supar DoMeNiC: de asta pun asa de multe intrebari Mihaela`PnL: pai dak ai zice mai repede...ti ar fi mult mai usor DoMeNiC: hai ca zic... DoMeNiC: uite... DoMeNiC: eu... DoMeNiC: iti zic...tie acuma... DoMeNiC: ca... DoMeNiC: MOS CRACIUN NU EXISTA DoMeNiC: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )) Mihaela`PnL: )))))))))))) Mihaela`PnL: CRETINULE))))))) Mihaela`PnL: ) Mihaela`PnL: mi a stat putin inima in loc)))))))) Mihaela`PnL: am transpirat)))))))))))) Mihaela`PnL: ))))))))))) 2_________________________________________________ __________ DoMeNiC: auzi...cristina...stai sa iti zic ceva... DoMeNiC: esti atenta da? Cristina` cristina: zii Cristina` cristina: da Cristina` cristina: numai ochi DoMeNiC: pai...cum sa iti zic eu ca sa nu te superi DoMeNiC: DoMeNiC: ufff.... Cristina` cristina: hai zi Cristina` cristina: ca nu ma supar DoMeNiC: crede`ma ca imi este greu sa iti zic DoMeNiC: faorte Cristina` cristina: dak ma supar imi trece DoMeNiC: promiti ca nu mai zici la nimeni? Cristina` cristina: da Cristina` cristina: promit DoMeNiC: mai ales la cei din clasa.... Cristina` cristina: jur DoMeNiC: ca dak afla astia s`ar putea sa ma dea afara diriga din clasa DoMeNiC: e grav tare crede`ma Cristina` cristina: stai linistit DoMeNiC: si e si larisa implicata.... Cristina` cristina: vai Cristina` cristina: hai zi odata DoMeNiC: crede`ma ca imi este greu... Cristina` cristina: ai b****o pe larisa DoMeNiC: dar am nevoia sa zic cuiva DoMeNiC: nu mai nu asta... DoMeNiC: e mult mai grav DoMeNiC: ufff... DoMeNiC: si zii dak, citeste si marian...sa nu zica nici el da? Cristina` cristina: nu citeste ca nu aici DoMeNiC: off....ce bine...am zis ca dak mai afla si el...nush ce fac... DoMeNiC: e bine ca esti numai tu ...ca sa stii numai tu... Cristina` cristina: hai mai zii DoMeNiC: mai Cristina dar promiti, juri..ca nu mai zici la nimeni da? Cristina` cristina: ca nu mai am rabdare DoMeNiC: mie oleak frik Cristina` cristina: da mai Cristina` cristina: stai linistit DoMeNiC: jura`mi acuma ca nu mai zici la nimeni Cristina` cristina: eu \tin un secret Cristina` cristina: sunt mormant DoMeNiC: nu e vb ca e mare secret...oricum e...dar e vb k dak se afla e vai de pielea mea DoMeNiC: si te trag si pe tine dupa mine.,...sunt in stare sa stii DoMeNiC: e foarte grav DoMeNiC: da? Cristina` cristina: da Cristina` cristina: zimi DoMeNiC: iti zic da? Cristina` cristina: da Cristina` cristina: ma bagi si pe mine Cristina` cristina: gata Cristina` cristina: ca sa stai mai linistit DoMeNiC: mai...azi am aflat si eu... DoMeNiC: dar nu zici da? Cristina` cristina: da DoMeNiC: ufff... Cristina` cristina: hai mai DoMeNiC: mai...iti zic...fie...treaca de la mine...dak tot am inceput DoMeNiC: mai... DoMeNiC: vroiam sa iti zic ca.... DoMeNiC: ufff.... DoMeNiC: imi tremura degetele pe tastatura dak ma crezi Cristina` cristina: zici azi Cristina` cristina: ? Cristina` cristina: ca am scaiu sub fund Cristina` cristina: nu mai am stare DoMeNiC: da nu ma mai grabi... Cristina` cristina: bine gata DoMeNiC: dupa ce am sa iti zic ai sa vezi ca imi dai dreptate Cristina` cristina: ai sange in ****? Cristina` cristina: zi odata Cristina` cristina: DoMeNiC: ok...hai ca zic acuma DoMeNiC: mai Cristina... DoMeNiC: dupa cum ti`am zis... DoMeNiC: astazi am aflat si eu... DoMeNiC: ca..... DoMeNiC: pfuai de capu` meu ... DoMeNiC: mai... DoMeNiC: MOS CRACIUN NU EXISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! DoMeNiC: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ) Cristina` cristina: te omor Cristina` cristina: te strang de gat Cristina` cristina: te spanzir de ***** Cristina` cristina: iti faram capu Cristina` cristina: mai facut sa mor langa calc Cristina` cristina: si la urma sa imi zici ca mor craciun nu exista 3.Cea mai frumoasa__________________________________________ __ DoMeNiC: man ce faci? Stoica` _u: stau p mess Stoica` _u: u? DoMeNiC: ce sa fac...cam amarat asa...am aflat ceva de mi`a cazut pamantul de sub picioare... Stoica` _u: ce ai? Stoica` _u: zii Stoica` _u: e combinata Stoica` _u: aia? DoMeNiC: pfuai...nici nu iti imaginezi frate... DoMeNiC: nu frate...mai grav Stoica` _u: cee? DoMeNiC: e legat de santate si viata DoMeNiC: Stoica` _u: ce wa? Stoica` _u: tre sa moara? DoMeNiC: e aiurea... Stoica` _u: Stoica` _u: are o boala incurabila? DoMeNiC: wei ...promiti ca nu mai zici la nimeni? DoMeNiC: tre` sa promiti... Stoica` _u: nu wa nu zic Stoica` _u: jur Stoica` _u: pe bunee DoMeNiC: wei dak se afla...maine nu ma mai vezi... DoMeNiC: e grav tare crede`ma Stoica` _u: sa mor eu Stoica` _u: nu zic DoMeNiC: u nu stii cat am plans astazi Stoica` _u: cei cu tine Stoica` _u: wai Stoica` _u: pe bune DoMeNiC: si mama m`a intrebat...ce ai mai...ce s`a intamplat...da nu i`am zis... Stoica` _u: imi tremura picioarele Stoica` _u: DoMeNiC: am zis sa nu zic la nimeni Stoica` _u: deja Stoica` _u: waa Stoica` _u: ma faci sa-mi bata inima Stoica` _u: wa Stoica` _u: DoMeNiC: dar trebuie sa ma descarc ...sa zic cuiva DoMeNiC: frate...imi vine sa plang sa mor eu Stoica` _u: dumnezeule DoMeNiC: hai ca iti zic...is distrus total..mi`a cazut lumea in cap Stoica` _u: DoMeNiC: astazi am aflat si eu... Stoica` _u: ma intristezi sa mor eeu Stoica` _u: cee? Stoica` _u: Stoica` _u: zii odata ca mor aici Stoica` _u: DoMeNiC: am trecut pe langa o cale ferata si am zis sa ma pun jos acolo... Stoica` _u: oooff DoMeNiC: uite iti zic...dar mai promite`mi ca nu zici la nimeni da? DoMeNiC: nici in clasa... DoMeNiC: nici macar lui Habliuc... Stoica` _u: nu ca promit Stoica` _u: jur Stoica` _u: ca nu spun la nimeni DoMeNiC: pfuai....ufffff... DoMeNiC: is distrus mishule DoMeNiC: Stoica` _u: Stoica` _u: te cred wa Stoica` _u: imi transmiti si mie Stoica` _u: aceeasi stare Stoica` _u: sa mor de nu DoMeNiC: hai ca iti zic... DoMeNiC: mai ... DoMeNiC: azi am aflat ... DoMeNiC: ca... DoMeNiC: DoMeNiC: imi tremura mainile pe tastatura dak ma crezi DoMeNiC: am aflat ca... Stoica` _u: ceee? Stoica` _u: haaiide ziii DoMeNiC: am aflat cccccaaaaa....uffff...cred ca lesin.. Stoica` _u: DoMeNiC: mai bine iti zic maine nu? Stoica` _u: nu zii Stoica` _u: acuma Stoica` _u: te implor Stoica` _u: imi bate inima Stoica` _u: m-ai alarmat acuma Stoica` _u: haide zi Stoica` _u: sa mor eu DoMeNiC: bine hai ca iti zic....acumaaaa...pentru ultima data cand vb cu tine DoMeNiC: Stoica` _u: spunee Stoica` _u: odataa Stoica` _u: DoMeNiC: acuma cand ne`am cunoscut mai bine DoMeNiC: frate... DoMeNiC: astazi...am... DoMeNiC: am ... DoMeNiC: am aflat ... DoMeNiC: ca.... DoMeNiC: MOS CRACIUN NU EXISTA Stoica` _u: da stau Stoica` _u: nu plec nicaieri Stoica` _u: zii maah Stoica` _u: ce glume mai ai in program Stoica` _u: ??? Stoica` _u: nenorocitule Stoica` _u: m-ai bagat in boale wa Stoica` _u: pe bune Stoica` _u: chiar m-ai speriat The End!!!!! __________________________________________________ _______ |
Multumesc ca mi`ai atras atentia... :P
Uitasem sa cenzurez...adik uitasem ca s`a spus asa ceva;)) |
da frate...insa pe messenger mi`am pus eu nick`ul DoMeNiC!
Userul DoMeNiC de pe Cinemagia nu il folosesc...doar Dominic... DoMeNiC din discutia de mai sus sunt eu! |
All times are GMT +2. The time now is 11:07. |