![]() |
Vreau ID-ul Madalinei Rosca
Vreau ID-ul Madalinei Rosca
|
Nu fac baza
Serios vb, am cautat peste tot si am gasit doar o poza cu basca... si da, imi place de ea :love:
|
post scriptum
ID-ul in sensul de ID de Y**** M**** nu CNP de pe buletin :D
|
Re: post scriptum
Originally Posted by Madalina_rosca_fan:
|
ID-ul.
Bine, bine.... dar id-ul?
|
Re: Nu fac baza
ai gäsit o pozä doar cu bascä? (Cä nu-i tot-aia.) Dacä 2: ...doar basca era pe Mädä? ...doar basca era în pozä?
de bascä, de Mädä (doar) cu bascä, de Mädä färä (nici mäcar) bascä, sau de pozä (cu/färä Mädä, cu/färä bascä)? |
:-W
Nu devia de la subiect, discutia este despre un ID, cu sa fara basca tot acolo ajungem doar ca mai deviem putin de la subiect... deci, caut ID, serios, ID: sintaxa, morfosintaxa si structura
|
:-?
Ai folosit in mod bizar de ciudat numele "Mada" ... ID "Mada"... deci... o cunosti :P O cunosti sau ti draga? :D
|
Päi pânä vine cineva cu ID-ul, mai stäm si noi de vorbä, sä ne treacä timpu' mai usor, nu? Vorba poetului Dan Laurentiu, Dumnezeu sä-l ierte: mai bem o bere, mai vorbim, mai ne-mprietenim...
Am auzit cä "Borat" e un fel de "Leana si Costel" al lor. Tu ce zici? |
8) "Borat" eu un Jackass ceva mai social parerea mea :P
|
Aha.
Mädä nu mi dragä, nici fa dragä, nici sol-diez dragä, nici mäi dragä - doar cä-i mai scurt ca Mädälina. Ce sä mai tot tastez atâta? (Bäi, aduceti careva ID-u' äla! Eeee!!! :x ) Asa. Ce ziceam...? :? |
...
Vad ca subiectul "Borat" versus "Leana si Costel" il eviti... Ce zici de fratii Lumiere? :?
|
B vs L&C dupä ce-l väd.
Fratii Lumière? Buni bäieti, amândoi, da' Auguste era mai de gascä decât Louis. Sau invers...? Nu mai stiu, cä-i mult de-atunci. |
Deci ii cunosti? :P A trecut mult timp dar acum cred ca se crucesc in sicriu cand vad cu ce tehnologie filmam si ne uitam la filme...
|
Originally Posted by Pitbull:
'de gascã' sau 'de bascã'? :lol: (this is too good to be true! park e din 'seinfeld', gen: elaine has a crush on oprah's bag or smth...) |
ID-ul, omule, ID-ul ti l-am dat asa ca mai lasa-ma D-zeului!
ID-ul (de Yahoo! Messenger) lui Mada: roxy_constantin_telenovele! Daca va da ignore sau decline, nu ma bateti la cap, ca nu e vina mea!
Apropo, dai o bere pentru ID-ul asta? :D |
tapa, gasca sau basca?
Intrebarea este urmatoarea: Din moment ce ai avea teoretic ID-ul ei inseamna ca macar ai fii in bune relatii cu ea... deci probabil ca ai intrebat-o inainte postezi presupusul ID. Deci ea trebuie sa-si fi dat acordu' si prin urmare va accepta invitatia pe Y**** M*****. Sau poate ai dat ID-ul ei fara sa intrebi .... sau e un ID la basca***lie...
Pana la urmatorul raspuns astept... |
Alakazam, dac-ai distrus topi cucu asta, nu stiu ce-ti fac! :x
Aaaa, ba da! Stiu ce fac! ;) Vin la M.R.F. si-i susur la ureche: "Tzeapä! Nu-i Mädä!" 8) |
facem un fan club
Apropo, tu de care Madalina Rosca, eu cred ca sunt mii si mii de Madalina Rosca dar eu caut numai una... Are basca si draduri :P
|
Bre, eu v-am dat ID-ul... Ea nu stie ca l-am postat si nici macar nu am in lista mea de mess ID-ul ei... Asa ca nu suntem in bune relatii... Deci, daca vreti sa ma intrebati de unde am ID-ul, lasati-o balta, ca oricum nu va zic... :hmm: INGRATILOR!
|
All times are GMT +2. The time now is 19:40. |