![]() |
muzica din "Pas in doi"?
Am revazut in seara asta pe Pro Cinema Pas in doi al lui Dan Pita..As vrea sa stiu cine a compus muzica din film. Urmarind genericul la sfarsit, (recunosc, nu cu toata atentia) am aflat ca una din cele doua bucati muzicale este Haydn -"Creation", dar nu era neaparat cea care ma interesa...cealalta bucata de care vreau sa aflu era ceva instrumental si se repeta alternativ cu bucata clasica. N-am prins nimic din comentariul de inceput al lui ctp, doar afirmatia ca muzica din Pas in doi ar fi cea mai buna coloana sonora dintr-un film romanesc. Well, n-am vazut toate filmele romanesti, dar ceva imi spune sa-i dau dreptate....ce parere aveti? Deci, pana la urma as vrea sa aflu numele si autorul piesei instrumentale si daca intr-adevar e cea mai buna coloana sonora dintr-un film romanesc.
|
Ia uite cine s-a-ntors! Doamna Tiramisu! :D
Sä vedem, dacä aflu ceva de sound-track-ul äla, vin si zic. |
Merci Pitbull si bine v-am regasit. tre sa recunosc ca de cand n-am mai scris aici, am bajbait ceva pana mi-am dat seama cum tre sa fac reply la mesaj. aahaaa, "raspunde" era undeva jos de tot..o fi bine, n-o fi bine daca dau click pe "raspunde" asta??...cam asa stand lucrurile, sper sa nu ajunga raspunsul asta te miri pe unde..
Acuma, cu privire la muzica, nu stiu cum nu mi-a picat fisa sa dau inainte un simplu search pe google si am venit ata la forum...cred ca mi-era dor de voi. sunt un pic dezamagita sa aflu ca autorul piesei e (vesnicul) nostru Adrian Enescu..nici nu am indraznit sa atribui piesa lui, poate asta-i alta explicatie pentru care am intrebat direct aici. Mai ramane sa gasesc numele piesei; poate pe urma se poate si descarca de pe dc plusplus??...dar cred ca vreau prea multe...Apropos de TiramissU :-), suna mai bine decat posibila doamna LOL sau dama cu clacheta...asa ca, intrucatva, am rasuflat usurata, chit ca prajitura asta se face tot mai rar... |
Originally Posted by LLiiAA:
|
mamah, c l stie tov marx, s-a specializat p auzuri dupa toate semnele... ORL SRL, cva? :lol:
am o singura nelamurire: cum vine aia 'dimensiune improbabila, dar posibila'?? :? si mai ales apropo d muzik? betia d cuvinte... |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
oscar wilde zicea pe undeva ca, omul nu crede in ceea ce e posibil, dar e atras de improbabil. well, aplicand la cazul de fatza, precum citesti, LLiiAA era nedumerita ca ad. enescu ar fi compus muzica, adica era ceva improbabil (sinonime= putin probabil, nesigur, incert) pt ca nu recunoastea stilul Ad E, dar prin asimilarea temelor din Haydn, faptul ca A E e cel care a (re)compus muzica a devenit posibil (sinonime: probabil, realizabil). PS: betia de cuvinte zace intr-un corp lipsit de morala. PPS: parca ieri tzipai ca mushcat de un demon ca te urmaresc peste tot unde postezi si te atac viperin... acum tu ce faci?! iti porti razboiul de unul singur?! |
Originally Posted by marx:
Merci Marx. Inseamna ca Pita a cuplat un original (Creation-ul lui Haydn) cu o copie(un (posibil) re-mix al lui AE dupa Haydn)..si a stiut ce face..sau, mai bine zis, bine a facut. |
All times are GMT +2. The time now is 15:15. |