Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   ajutor!!!!!!!:P (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89505)

danutza_iulia 28 Oct 2006 14:41

ajutor!!!!!!!:P

buna ziua ,pai :( sunt si eu mica bine am 20 de ani :P dar vreau sa joc si eu intr-un film imi doresc asta de mica si numai asta vreau :( as juca chiar daca nu ma plateste nimeni nu vreau decat sa joc si nimeni nu vrea sa ma ajute :(( ...........nu vreau decat :? sa incercati daca vreti .Vreti? :( sper sa il cititi MUltumesc :P

films4all 28 Oct 2006 23:25

Re: ajutor!!!!!!!:P

Originally Posted by danutza_iulia:

buna ziua ,pai :( sunt si eu mica bine am 20 de ani :P dar vreau sa joc si eu intr-un film imi doresc asta de mica si numai asta vreau :( as juca chiar daca nu ma plateste nimeni nu vreau decat sa joc si nimeni nu vrea sa ma ajute :(( ...........nu vreau decat :? sa incercati daca vreti .Vreti? :( sper sa il cititi MUltumesc :P

Intresanta dorinta ta de a juca intr-un film..well...ai venit unde trebuie! Spune-mi ...ai mai jucat pe vreo scena de teatru ( scoala generala, liceu)? Daca e pasiune e lucru mare...astfel incat chiar si la 20 de ani ..visul tau poate deveni realitate!

norina 30 Oct 2006 11:59

Re: ajutor!!!!!!!:P

doamneeee, cate emoticoane?

Pitbull 30 Oct 2006 12:09

Naturel sensibil. Emoticoniv si emoticontional, emoticontionat si emoticontionant.

danutza_iulia 30 Oct 2006 15:01

Buna ziua :D am vrut sa va raspund la intrebare si da am jucat in mai multe piese de teatru am facut un curs de teatru si vad ca sunteti foarte eficienti si chiar ne contactati :) si daca mai aveti intrebari sa mi-le puneti :happy: astept :love:

Pitbull 30 Oct 2006 16:18

daca mai aveti intrebari sa mi-le puneti :happy: astept :love:

Când a domnit Burebista?
Ce înseamnä H2SO3?
Care e diferenta între o gäinä?

Neuptolem 30 Oct 2006 20:47

Buna danutza!
Pai, eu am mai multe proiecte de scenarii... Roaga-te sa le vand intr-o zi :lol: si VEI FI CHIAR PLATITA! :lol:
Acum serios, imi scrii un mesaj pe private si iti las o adresa de e-mail.
Depinde de fizic si personalitatea ta...insa am mai multe variante feminine de personaje, din pacate doar in stadiul de proiect, si e imposibil sa nu ti se potriveasca ceva.
Insa totul incepe cu un proiect, cu un scenariu bun.succes! crede in tine!

films4all 30 Oct 2006 22:41

Originally Posted by Pitbull:

Care e diferenta între o gäinä?

NU incepe iar! :P:P Stii ca intentia era mareata si totusi...de neindeplinit! :(
Asa...well...daca tot ai jucat in teatru..ai id-ul meu acolo pus sub textul asta...si dai un click pe el..restul..merge de la sine;) 8) :happy: :happy:

lestatika_29 31 Oct 2006 21:06

haulioooooooo.. o clonara pe imm!

Cinemania 03 Nov 2006 22:28

:D :( :) :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: ;) :love: :hmm: :sleep: :sick: :(( :w00t: :huh: :happy: (*) :alien: :sad: :happy: :huh:
am uitat ceva?

films4all 03 Nov 2006 23:00

Originally Posted by Cinemania:

:D :( :) :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: ;) :love: :hmm: :sleep: :sick: :(( :w00t: :huh: :happy: (*) :alien: :sad: :happy: :huh:
am uitat ceva?

Nu nu ai uitat nimic! :P:P
Mai...imm nu poate fii de clonat..dc nu intelegeti? :sleep: :hmm:

irene marlyne monroe 09 Nov 2006 17:58

Originally Posted by lestatika_29:

haulioooooooo.. o clonara pe imm!

:P vezi ca sti!

irene marlyne monroe 09 Nov 2006 18:01

Originally Posted by films4all:

Originally Posted by Cinemania:

am uitat ceva?

Nu nu ai uitat nimic! :P:P
Mai...imm nu poate fii de clonat..dc nu intelegeti? :sleep: :hmm:

originalul ramane original clone pot fi cat se poate de munte dar una singura adica eu sunt unica originalul,desi clonare se poate face cat se poate dar nu pot fi si originale

All times are GMT +2. The time now is 06:01.