![]() |
WE'D LIKE TO THANK THE ACADEMY. OUR ACADEMY.
http://i4.tinypic.com/102qln6.jpg
Vrem sã mulþumim tuturor Maeºtrilor care ne-au motivat sã terminãm acest Proiect: Sergiu Nicolaescu Savel Stiopul Mircea Mureºan Mircea Drãgan Dan Piþa Mircea Danieliuc ..si alþii. Your services are no longer necessary. We'll take it from here. www.indy.to |
Way to GO!!!!!!!
|
am intentionat sa ma uit la secvente, dar n-au mers, why that?
|
pai sa vedem... quicktime 7, sunet si un pic de atentie.
checklist complete :) btw, play is best on a mac. |
frumos, bravo. 8)
f. misto imaginea lui oleg mutu. |
hehe, cool !!! as incerca si eu metoda asta pe citiva din jur :D
bravo Airlight!! respect! |
.eu nu mai dau laude gratuite-pentru ca nu mi s-a incarcat cuictime-ul.si anunt ca detin ultima versiune iar conexiunea e din aia de facultate cu bani...asa ca for now....
|
raptor, mon..
while i did my best to make it work pe computerele pe care le-am avut la indemana, nuj pot sa promit ca merge pe toate configuratiile posibile :) qt 7.0.4 is officially reported as working. keep trying. or try it on a mac :) oricum, oficial stieul pleaca din iunie, asa ca you guys are sneak previewing :) OTOH: .. bey da' voi nu votati ? |
Votam efendi...da' sa stii ca asteptam si alti candidati.;)
|
cum ii prind promit ca vi-i aduc :)
|
daca ai vrut tu, am si votat
|
salamaleikum :)
|
ma intreb si io: oare de ce filmmeicarii romani de pe cinemagia nu se inghesuie inca sa-si bage secventele in acest proiect? de eg. ambra blu, si ceilalti care la un moment dat, mai demult isi puneau linkuri la filme.
|
habar n-am, draga mea. cert e ca n-am primit pana acum nici o oferta.
|
congratz Air.
way to go. |
It's there. The new one I mean.
Secventa a doua se cheama "crossing" si are sub 2 minute. www.indy.to va propune o vizionare online in conditii de exceptie. Sunteti cu totii invitati sa va dati un vot si-o parere. |
Minunat, mon, minunat.
:love: :love: :love: Break on through to the other side |
Curatel si frumusel foc.Bravos.
|
Originally Posted by Airlight:
|
link-urile pe care le-am gasit eu nu mai merg. but, then again, poate n-am cautat destul...
|
All times are GMT +2. The time now is 07:16. |