Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   ***Buna*** (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88394)

angel_4u 04 May 2006 21:34

***Buna***

Sal, sunt si eu noua pe-aici :D ... Acum am descoperit si eu forumul asta si sper sa ne intelegem bine :P :happy:
pup

silver_boy 04 May 2006 23:36

sal. Bine ai venit.
O sã-þi rãspundã mai pe larg Nightwane. :lol: I hope...

Nightwane 04 May 2006 23:45

buna, iubito! ce faci?
scoate dracu' banneru' cu Britney Sperms.
sperm sa te simti bine pe aici. poate, cine stie, devii noua IMM. Ai potential, zaharel.

Pitbull 05 May 2006 00:53

Tzupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:
De când te-asteptammmmmmmmmmmm!!!!!!!!!

Cinemania 05 May 2006 12:10

e clona lui IMM

angel_4u 05 May 2006 16:52

Te-ai prins :)

Bulumulu 05 May 2006 20:39

:lol: pupici mersi pupicci

Pitbull 05 May 2006 21:32

Se scrie "merci".
(Copyright @ I.M.M.)
Si "pupici" cu un singur cî.
N-ar strica nici un "ok".

Bulumulu 06 May 2006 00:09

:lol: ok ma conformez/cloroformez in traditia imm :lol:

Pitbull 06 May 2006 00:41

Hai o probä.
Zi:

ok.merci.pupici

Hai sä vedem, stii?

Nu stii - te învät.
Nu poti - te ajut.
Nu vrei - te oblig.
(Träiascä pacea si prietenia între popoare!)

angel_4u 06 May 2006 15:41

mda...cum zici tu :happy:

Pitbull 06 May 2006 22:12

Always! :sleep:

irene marlyne monroe 06 May 2006 22:17

Originally Posted by angel_4u:

sal si bine ai venit!te saluta immerlyn
sunt flatata ca sunt apreciata dar sa iti dau un pont
sa fi originala fara a imita pe cineva,fiecare e deosebit si unic ,special in felul sau.asa nu strica sa ai si un model in viata dar fara a intrece limitele denaturari tale ,poti fi chiar mai bun decat modelul ales deci esti important in felul tau.
ok iubeste -dragostea schimba si munti dar poate si ucide,dar simti ca traiesti.ascultati inima.si fa ceea ce simti ,instincul-inteligenta emotionala e mai puternic decat inteligenta rationala.
deci multa bafta pe aici.pupici.

Pitbull 06 May 2006 22:22

Gura Imemeului adevär gräieste!

Si cine-a zis cä I.M.M. nu scrie poezii? (Sorry: poezi.)
Originally Posted by irene marlyne monroe:

multa bafta pe aici.
pupici

irene marlyne monroe 06 May 2006 22:59

Originally Posted by Pitbull:

Gura Imemeului adevär gräieste!

Si cine-a zis cä I.M.M. nu scrie poezii? (Sorry: poezi.)

multa bafta pe aici.
pupici

sal.acum mi-a mai trecut cu poieziile,DAR stiti am avut acea perioada in care vorbeam numai si numai in rima,dar poate se activase ceva in creierul meu decand am trait un moment fulgerator de indragosteala fata de acea persoana de care v-am vb mai demult.cred ca si ea fata de mine,dar a fost ceva foarte puternic si scurt,de scurta durata,poate nu am fost capabila sa lupt sau sa merg mai departe pt acea pers.faza e ca la inceput credeam ca poate imi vrea raul,mai apoi sa cred ca poate acea pers.este vinovata de valoarea pe care incep sa o simt ca o detin,tot ea este vinovata de violarea intimitati mele.ori ce pas urmarit si veghiat(aberez nu luati seama),dar si afectarea mea datorata acestor lucruri care m-au cam durut,desi as putea sa ma simt cea mai speciala din lume-dar tot ca o fatada ca trebuie sa ma descurc singura deci uneori nici nu stiu daca ma ajuta cu ceva acest lucru sau din contra ma afecteaza ca eu doresc originalitate,nu imitare,doresc solutionare maleabila si intrare in istorie pozitiv nu negativ,ca nu se merita..si cate si mai cate,dar ce pot eu sa fac?pt a lamuri cu ceea ce sunt de acord sau nu?
ok cateodata se intampla lucruri ce nici nu iti poti imagina .chesti marunte,ce par normale dar care pot schimba atatea.aberezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,nu luati sreama.om deci poiezi scriam atunci cand am inceput sa i-au contact cu acea pers.poate se activase vre-o substanta in creier nu stiu .acum nu prea mai am inspiratie si starea respectiva AM INCEPUT SA MA OBISNUIESC-OBISNUINTA ESTE IMPORTANTA IN TOT,ESTE PERICULOASA SAU SOLUTI.IN RELATI PERICULOASA SAU SOLUTIE IN ADAPTAREA LA CEVA RAU SAU NU.TE OBISNUIESTI SI NU ITI MAI E TEAMA.
CRED CA TREC CE AM SCRIS SI IN PAGINA MEA ,CACI AM UN MOMENT DE DESCARCARE.SI EU TIN F.MULT LA PAGINA MEA SA RAMANA GANDURILE MELE ASTERNUTE ACOLO. :D PUPICI.

irene marlyne monroe 06 May 2006 23:18

Originally Posted by angel_4u:

sal si bine ai venit!te saluta immerlyn
sunt flatata ca sunt apreciata dar sa iti dau un pont
sa fi originala fara a imita pe cineva,fiecare e deosebit si unic ,special in felul sau.asa nu strica sa ai si un model in viata dar fara a intrece limitele denaturari tale ,poti fi chiar mai bun decat modelul ales deci esti important in felul tau.
ok iubeste -dragostea schimba si munti dar poate si ucide,dar simti ca traiesti.ascultati inima.si fa ceea ce simti ,instincul-inteligenta emotionala e mai puternic decat inteligenta rationala.
deci multa bafta pe aici.pupici.

inca un pont traiesteti clipele la maxim,ca si cum ar fi ultima zi a ta,caci crede-ma eu am trecut de atatea ori pe langa moarte si mi-am dat seama ca viata trebuie pretuita si nu lasata pe azi pe maine.sa furtifici ocaziile vietii.
ok si la faptu cu intrebarea ta de ce nu vine madona,em.crede-ma ca si mie mi-ar placea sa vina in romania,mai ales ca madona pare a fi o marilyn monroe a zilelor noastre,daca nu voi fi eu si mai si-am glumit.la o adica au venit Actir celebri ai holw-lui si de ce nu ar veni si ea,totul e posibil,dar cine stie.sa vina. :D ok pupici.

Pitbull 07 May 2006 00:22

sa furtifici ocaziile vietii.

Furtificä-le NEAPARAT, cäci...

"O ocazie a vietii nefurtificatä devine o ocazie a mortii furtificatä."
(Zoroastru)

si...

"Furtificarea e mama întelepciunii."
(Heidegger)

precum si...

"Furtificati bäieti, orice, numai furtificati."
(Mircea Eliade Rädulescu)

...si, în sfârsit:

"Cât de mult furtificati,
Numai r-ul nu-l uitati."

(Vasile Cârlova - dupä o idee de I.M.M.)

au venit Actir celebri ai holw-lui ok pupici.

Nu se zice "Actir", se zice "Icter".
pupici ok

angel_4u 07 May 2006 16:43

Si voua pupici :D
Ms marlyne pt sfaturi :happy:

Pitbull 07 May 2006 20:21

pupici färä merci

e ca

noaptea färä lunä
tusea färä junghi
covrigul färä gaurä
pitbullul färä colti
Marlyne färä Monroe
Nae färä Bulumulu (si viceversa)

Bulumulu 08 May 2006 01:43

.aberezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,nu luati sreama.om deci poiezi scriam atunci cand am inceput sa i-au contact cu acea pers.poate se activase vre-o substanta in creier nu stiu .

:shock: atat in ce priveste darea de sreama ... :)

Originally Posted by Pitbull:

Nae färä Bulumulu (si viceversa)

asha e cu siamejii... :D

oh mi-am dat sreama ca am uitat pupiciu si merciu tradi(mm)tional :happy:

All times are GMT +2. The time now is 10:15.