![]() |
paste fericit!
.ce zice si titlul. e o sarbatoare cica importanta...eu nu stiu de ce, de fiecare data de sarbatori ma simt parca pe alta lume, nu-mi gasesc locul, sunt nervos si iritat....in fine. cheri on.
|
HEPI ISTER
Citoyens, stay tuned. Revin cu vesti despre Resurectie. |
frankly m'dear, i don' t give a damn :sleep:
|
OO
|
Umm aceasta minunata ocazie de a-mi pierde cateva zile intr-un loc shitty, inconjurata de oameni care imi sunt simpatici (cand sunt la distanta)...
To die for :(( |
si pentru cei carora le pasa si pentru cei carora nu le pasa:
JC RESURRECTION COMPLETE. and, just for you to know. JC RULEZ. |
adevarat RULEZ.
|
Barosanu' si-a revenit.
* * * - Christos a-nviat! - Am fost informat. ;) |
Originally Posted by Airlight:
JEsus, unii merg la biserica cu laptopu dupa ei! :o speaking of which: azi noapte, indreptindu-ma spre locul unde se desfasura party-ul pascal (the only reason to get me out of bed at 0.10!), am vazut: 1. una bucata sofer taxi conducind cu stinga & tinind 'lumina' cu dreapta, oprindu-se in coltul strazii mele & sharing zisa 'lumina' cu amaritzii de politisti din ghereta... 2. o doamna plimbindu-si ciinele prin cartier; cu o mina tinea lesa, cu cealalta - candela catolica care, anul asta, pare sa fi inlocuit ortodoxa luminare... digestie fericita! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
hahaaa, ce simpatic!! crezi ca romanii stiu care e diferenta? si oricum, asa-zisa 'candela catolica' e tot o luminare, 'optimizata' la statul afara, in vint :P |
Jesus walks into a motel,
throws some nails on the front desk, and says: "Can you put me up for the night"? :P Happy Easter, bunnies! |
.a fost dragut anul asta pastele, fara griji, fara haine scrobite, fara beserici dar si fara mancare buna.
|
raptor,stiu ce simti;si eu ma simt aiurea in momente din astea
|
Alex,daca Scorsese vedea faza aia cu taximetristu',TAXI DRIVER poate ar fi aratat altfel
|
All times are GMT +2. The time now is 06:21. |