![]() |
.but i think we have all learned something today...
.din seria adevaruri si alte subiecte idioate. cite un sfat pe zi pentru tineret. doar unul pe zi de persoana, va rog. da?
PS. nu ma plictisesc chiar atit de tare pe cit s-ar crede... .azi am invatat ca e o idee proasta sa pui mina pe o plita incinsa. |
offtopic: azi am vãzut pentru prima datã magnolii (roz). pînã acum cîteva zile nici nu ºtiam cã existã în bucureºti
|
.azi am învätat cä un cont gratuit la Banca Transilvania costä 3 RON.
.azi am mai învätat si cä un pocal de Finetti costä 6 RON. .azi am finalmente învätat cä cine-si ia Finetti acum, îsi primeste banii-n cont abia poimâine.
Originally Posted by Leonard:
|
azi am invatat ca (asta e numai asa de forma, sa nu fiu offtopic) uriasa magnolie din fata casei mele e precoce de felul ei... e in culmea florescentei (flori roz deschis!) de vreo 3 saptamani... deja incep sa se pleosteasca florile.... tre sa le fac niscavai poze pana nu e prea tarziu... daca nu... there's always next year! :happy:
|
azi mi s-a demonstrat ca am prejudecati :huh: . Si cu ocazia asta am scapat de ele :) .
|
Asta-i R.E.B.T. curat!
(Am scris ontopicul pe ziua de azi, asa cä am voie sä offtopicizez.) |
If you squat over 500 pounds, get ready for knee pain.
It does not work the other way around. |
Originally Posted by Pitbull:
sint ink acolo, in curtea amb. egiptului; eu le vad zilnic... |
Astazi am invatat ca e bine sa porti centura de siguranta,mai ales daca te opreste politia.
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Azi voi înväta ceva despre latura umanä a generatiei '80 din filmul românesc, despre viatä si despre moarte. |
.anexa la lectia de ieri. placile de cupru tind sa sa devina foarte incinse intr-un timp foarte scurt.
|
Originally Posted by Pitbull:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...=134187#134187 |
am invatat ca majoritatea sefilor is de kkt
|
azi am invatat ca nu trebuie sa continui sa joci trombon cand intra profii in clasa si fumezi si recuzita e pusa in forma de fileu pentru tenis de picior.mda.
|
azi am invatat ca un somn bun (9 ore, intre orele 23 si 8 ) nu repara ochiii prajiti o zi inteaga in monitorul fixat pe 85 de Hz.
|
85 hz? nici nu e asa de rau...
.azi am invatat ca... :huh: nu cred ca am invatat nimic. |
Azi am REinvatat ca oamenii sunt rai.Da' rai taica, prin definitie.
|
Azi am REînvätat (da, si eu), cä MIRACLES HAPPEN.
|
Azi am invatat o pezie :) .
|
Originally Posted by GhitzaCartitza:
azi am invatat k cineva a invatat o "pezie"! :P |
All times are GMT +2. The time now is 21:10. |