Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   alexandru repan (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88226)

theaterlover 10 Apr 2006 08:38

alexandru repan

Ii place si altcuiva? E un actor colosal. A fost un interviu recent cu el, la "intrarea actorilor", pe romania cultural. Ce parere aveti de el? Il cunoaste cineva si ca .. om? Multumesc..

Pitbull 10 Apr 2006 12:03

BeNnY, MinRep, careva, împingeti vä rog topicul la mine-n ogradä, multumesc.
Cred c-am sä-l väd pe Repi mâine, la înmormântarea lui Bose.
Altfel... da, un actor bun, desi nu-mi amintesc sä-l fi väzut niciodatä fäcând ceva "colosal", nici în teatru, nici în film. Categoric, folosit în film mult mai putin decât s-ar fi cuvenit. In teatru, cel mai mult mi-a pläcut în one man show-ul "Craii de Curtea Veche" - demult, prin 1980.
Ca om - cald, prietenos, amuzant, cuceritor, färä vedetisme.

Dino 04 May 2006 14:50

N-are cineva un link spre o poza cu el? Ca in mintea mea are fata lui Constantin Diplan.

Pitbull 05 May 2006 00:26

7 poze nesemnificative pe Google search... Päcat.

mafalda 08 Sep 2008 10:09

Alexandru Repan ca actor este un mare artist: talentat, inteligent, cultivat!
Ca om insa, e un porc, din pacate!
l-am cunoscut acum cativa ani intr-un anturaj in care era beat clei si s-a purtat intr-un mod execrabil. Si mai era si impreuna cu Simona, nevasta-sa. Ce a putut sa-i faca bietei femei in public! Nu as trai langa el nici macar o zi! Repan este printre putinii oameni pe care i-am cunoscut si pe care preferam sa nu-i cunosc. Preferam sa-l stiu doar de pe scena. :hmm:

Pitbull 08 Sep 2008 17:14

Mdaaa, se cam leagä... ;)
Când mai bem împreunä, "La Birou" (cârciuma de pe Rosetti, înainte de coltul cu Vasile Conta - la parterul blocului lui Papil si-al Cätälinei), e bäiat de comitet, dar are unele iesiri pe care le pot prelungi pânä la ce descrii tu.
...A, si e genul care, orice i-ai spune, stie el mai bine!
Ca actor, merge, da' nu mä omor dupä el... Nu m-a convins nici în Ivan Karamazov, nici în Alceste al lui Molière, nici în Abel, la Lovinescu... Iar "Craii de Curtea Veche"... sorry, o plictisealä sinisträ!

licutapros 20 Sep 2010 23:18

tz

licutapros 27 Sep 2010 14:39

tz

StefanDo 27 Sep 2010 16:05

sa ne concentram pe carierele actorilor si nu pe vietile personale, multumesc

licutapros 27 Sep 2010 18:35

tz

Pitbull 27 Sep 2010 19:41

Hai sa nu ne complicam.
Discutam despre oamenii de cinema mentinand un echilibru normal si decent intre vietile lor profesionale si datele biografice.

licutapros 27 Sep 2010 20:26

tz

Stalker2009 05 Oct 2010 15:40

Si totusi...

Alexandru Repan este unul dintre cei mai apreciati actori romani, fiind distins cu multe premii si decorat cu Ordinul “Meritul Cultural in Grad de Cavaler”.

Pitbull 05 Oct 2010 16:01

Sigur cä da.
Calitätile lui sunt apreciate în sens pozitiv, iar defectele i-s apreciate negativ.
Asa cum e si cazul, cu oricine.

All times are GMT +2. The time now is 10:30.