![]() |
f bun film
|
plus o ocazie de mai vedea cativa tineri actori buni (ca tudor aaron istodor) cat asteptam urmatoarele lung-metraje romanesti
|
In mod sigur nu este cel mai bun film al lui Pintilie. Pe alocuri mi se pare foarte gros jucat /cred ca la indicatiile lui Pintilie insusi/. Mi-a placut foarte mult cadrul gen scena de teatru, oarecum static, dar care prinde viata odata cu matura ce trece prin stratul de paie imprastiat pe jos si masa pusa in mijloc, alaturi de care iau loc personajele.
|
daca prin "gros jucat" te referi la sorin leoveanu subscriu... de cand l-am vazut la odeon, sunt putin iritabila la teatralitatea lui, desi pintilie i-o foloseste mai bine decat altii, si pare cat de cat la locul ei in the bigger picture. ce m-a deranjat de fapt a fost muzica adei milea, bucatica rupta din aventurile lui habarnam (tot teatrul-mi strica filmul, bata-l vina), ma asteptam sa inceapa toti sa danseze in jurul mesei.
|
Ai dreptate, Drudu. Muzica Adei Milea la sfarsit se lipea exact ca nuca de perete. A rupt orice vraja a filmului /aia putina care mai exista/, l-a smuls pe spectator din starea unui film de epoca pentru a-l arunca intr-un noian de vorbe moderniste.
|
All times are GMT +2. The time now is 23:47. |