![]() |
Cel mai bun actor in rol principal
...
|
terrence howard! pt ca e un rol neconventional
|
joaquin phoenix - senzational in pielea lui johnny cash ! plus ca a ratat oscarul pt 'secundar' in 2001 in favoarea lui benicio del torro, care nu prea ne-a mai incantat cu ceva anume in ultima vreme...
|
Sin City? Cred ca ia Hoffman, sper ca ia Hoffman, merita.
|
Philip Seymour Hoffman in “Capote”
|
Ph. Seymour Hoffman
|
m-am cam plictisit de actorii care iau oscar numa pentru ca au imitat bine 'oameni cari au fost'. david strathairn pare outsiderul competitiei. despre terrence howard am auzit multe bune, dar si de el ma indoiesc ca va castiga. heath ledger is my pick
|
Joaquin Phoenix sau Heath Ledger va lua. Adica un produs care se vinde. Merg totusi pe prima varianta .
|
hoffman sau phoenix. both did great.
|
Phoenix si Hoffman,one of them!
|
mama ce competitie la baieti!!!
merg pe mana lui Philip Seymour Hoffman si Joaquin Phoenix, desi nici ceilalti nu sunt cu mult mai prejos...de ce unul din cei doi? au avut roluri mult mai grele si au reusit sa intre in pielea personajelor 100% poa' sa ia oricare ca nu ma supar...ambii sunt printre actorii mei preferati, cu o nota pentru Hoffman: e al naibii de interesant si" atragator" in orice rol |
i-a batut d-l Capote pe unde i-a prins pe toti ceilalti contracandidati... asa ca, pe deplin meritat - ca de mult nu am mai vazut un personaj atat de constant enervant in atitudine (voce,gesturi,replici) - va lua Oscarul. ce sa-i facem domnului Ledger, daca i-o trebuit rolu principal :))
uite, iubitul sau, Donnie Darko s-a ales macar cu un premiu BAFTA!! |
Philip Seymour Hoffman . Heath Ledger in “Brokeback Mountain” m-a surprins ( nu il credeam in stare ) insa nu cred ca va prinde premiul , cel putin nu acum
|
j.phoenix(desi se pare ca favorit e hoffman).
|
ledger!! hoffman mi s-a parut f bun, dar sincera sa fiu m-am intrebat nu o data daca he's not overdoing it. chiar asa era Capote??... cine l-a cunoscut sa bage. (gluma). nu pe bune. ce-ati auzit, citit, vazut?
|
aici sunt cam nehotãrît. am doi favoriþi.
1&2. Paradoxal, mi-au plãcut doi actori pe care nu-i mai vãzusem în alte filme: Terrence Howard ºi Heath Ledger - cam la fel de mult. Probabil cã nu va lua Howard, fiindcã tot un negru a luat ºi anul trecut. Nu a avut un rol prea complex ca Heath, dar a pãrut natural, 'de-acolo' din mediul lui, al suburbiei negrilor. Dacã Heath e heterosexual în realitate, poate meritã mai mult premiul fiindcã a acceptat sã sãrute un bãrbat, deci rolul a fost mult mai dificil. Hoffman. mi-a plãcut foarte mult în Happiness ºi în Magnolia (roluri secundare) dar în Capote mi se pare groaznic de enervant. Intonaþia aia piþigãiatã, ca de robot, fãrã variaþii, fãrã accente, fãrã pauze nu mi se par cine ºtie ce efort actoricesc. mi-a dat impresia, mai degrabã, cã nu ºtia replicile bine. Phoenix. Dintre toþi nominalizaþii, e actorul care-mi place cel mai mult (a fost magistral în It's All About Love), dar nu pentru jegul de Walk the Line. Who the fuck is Johnny Cash ºi ce vrea de la mine? Niºte cîntece americãneºti de 2 bani. Mai erau cîntate ºi întregi, de parcã n-ajungea cît de plictisitor era filmul. Nu ºtiu de ce a acceptat sã joace rolul ãsta ºi sã mai ºi cînte pentru cã se vede clar cã e forþat ºi scremut. Tre sã omagiem toþi rahaþii? David... Cred cã au greºit categoria. Nu mi s-a pãrut cã ar exista vreun rol principal în Good Night and Good Luck. Cine naiba era în film? Cumva ãla care semãna cu Tãriceanu? În concluzie, votez în poll pentru Terrence cã m-a impresionat puþin mai mult, dar premiul cred cã-l meritã Heath pt efort. p.s. am verificat pe imdb: Heath e hetero, fiindcã scrie cã a fost combinat cu Heather Graham iar acum e cu Michelle Williams. |
Originally Posted by Leonard:
ce criterii au unii domle, it's beyond belief! :w00t: |
votez cu 2 maini ptr.phoenix :) |
P.S.: Eu il prefer pe P.S. Hoffman (gay, famous, iar in plus vorbeste ca Michael Jackson)... |
as vrea sa ia phoenix
dar cred ca va lua hoffman pt capote film care mi se pare gen cacapote. |
All times are GMT +2. The time now is 22:30. |