![]() |
Cel mai bun film
!!!
|
vazut toate nominalizarile.
votat pt Brokeback Mountain. cel mai slab (stupid, tezist - cum ar spune BeNnY) din lista este Crash. pacat ca n-a fost nominalizar The Constant Gardener... |
Originally Posted by herbert:
fara dubii. eu votez cand vad brokeback. nu stiu daca merita sa-l astept la cinema dar acolo o sa-l vad. |
lol. mesajul de mai sus imi apartine. misto ca poti posta si fara sa te loghezi.
|
nu am vazut filmul lui Clooney, dar nu cred ca o fi mai bun decat Brokeback.
favoritul meu e Brokeback Mountain! |
Si eu tot Brokeback Mountain zic ca o sa fie cel mai bun film.Are sansele cele mai mari.
|
Good Night, and Good Luck e cel putin egal cu Brockeback...
|
Crash sau Capote.
|
Merg pe mana lui brokeback mountain
|
dupa ce le-am vazut pe toate 5, pot spune ca brokeback mountain is my favourite.
brokeback mountain - e bine construit, onest, emotionant. nu te da pe spate, dar inca ii mai simti gustul si dupa multe zile de la vizionare 8) good night, and good luck-frumos, alb-negru, actorul principal joaca f. fain si nuantat. capote - poate ar trebui sa se cheme "the story of "in cold blood"", nu capote... whatever, f. bine jucat si cu un story excelent. munich -spielberg is still the king. ca film "de fictiune" e exceptional. nu stiu sa spun acuma cat de onest e sa faci un film pe o tema asa de delicata, de moralitatea demersului artistic, adevarul acelor evenimente....poate merita o discutie aparte. crash - bun ca scenariu, multe twisturi de situatie, frumos filmat... |
n-am vazut decit Munich si Brokeback Mountain, dar sper sa nu ia oscarul telenovela pentru barbati B.M. :D .. poate mai e ceva de ales dintre celelalte trei... hope so..
|
i was the visitor :o
|
brokeback mountain e un nashpet. mai nasol ca tigarile moldovenesti(cine stie, stie), si nu din cauza homosexualilor. subiectul e nasol, neoriginal, seamana cu boys don't cry. heath ledger e penibil. eu merg cu crash. comercial, necomercial, imi place terrence howard.
|
h. ledger e penibil si mai e si blond... insa mr. donnie darko... =P~
|
Originally Posted by bill_the_butcher:
:shock: ce seamana cu Boys Don't Cry? Heath se poate sa fi facut rolul vietii... |
o fi rolul vietii lui, cine-a zis ca-i vreun actor si asta? daca si-a schimbat accentul, vb pe nas si-l saruta pasional pe-ala, nu inseamna ca a facut ceva extraordinar...
|
Originally Posted by Anonymous:
fata de ce-a facut pana la filmul asta, e ceva extraordinar pt el..ceea ce, deasemenea, nu inseamna ca nu e mult sub ceilalti candidati :D |
interesant e procentul de fani capote din poll :)
iar mie mr hoffman mi se pare genial. |
Capote nu merita oscarul. E Making Of In Cold Blood, iar singurele lucruri misto din filmul sunt Hoffman si relatiile dintre personaje, iar relatiile nu sunt meritul filmului.
|
Originally Posted by EgoN:
Dupa ce am vazut cite nitel din TOATE (!!!) aceste filme pot spune ca: 1. brokeback mountain -nuuuuu, nu s-a lasat cu nici un gust la mine in gura, ntt. 2. cit de tareeee e alb negruuu; mereu la fel, niciodata nu imbatrineste; cu ce era filmul? un fel de the insider? 3. adevaratii cititori de capote (ca mine, asa) au surpriza vietii lor vazind ca capote era poponar. in rest, ce voiam sa zic e ca am in cold blood si in romana si in engleza si actorul ala e super tare. 4. munich - cite zoom-uri a la anii 70; si ce mizanscene. am vazut 45 min. 5. crash - l-am vazut pe tot, de doua ori. in all shapes and sizes, vincent, in all shapes and sizes. |
All times are GMT +2. The time now is 09:06. |